PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Κάτι άλλαξε.
Πριν λίγο επιτέλους κατάφερα να κάνω add την American express από alpha .
Να ρωτήσω κάτι , το PayPal code που μου ζητά θα το βρω από τον λογαριασμό που θα μου έρθει από την Τράπεζα στο τέλος του μηνός;

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Να ρωτήσω κάτι , το PayPal code που μου ζητά θα το βρω από τον λογαριασμό που θα μου έρθει από την Τράπεζα στο τέλος του μηνός;

Οχι ρε.

Αν δεν εχεις webbanking που θα δεις την κινηση και τον κωδικο αμεσα πας σε δυο μερες στην τραπεζα και τους λες να σου γραψουν τον κωδικο που εχεις στην κινηση της καρτας.....

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Επιβεβαιώστε για συναλλαγές που αφορούν σε "χειροπιαστά" προϊόντα (π.χ. ηλεκτρονικά) και όχι ψηφιακές υπηρεσίες ή συνδρομές...

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό ακόμα για τέτοια απελευθέρωση.

Απο κινα μπαταρία φορητού,smart watch ,θήκες κινητού και bedtime Bluetooth speaker λάμπα.....αυτά ανήκουν στα ηλεκτρονικα ;

Απλά τιποτα απο αυτά δεν έχει αξια πανω απο 55 ευρω μεμονωμένα,δεν ξέρω αν έχει όριο...ο πρωτος που θα αγοράσει κινητό φαντάζομαι θα ενημερώσει.

Όχι ρε γμτ. , εχθές διέγραψα τις πιστωτικές από το paypal λόγω ενός refund ώστε να μείνουν στο balance .

Μόλις πρόσθεσα την ΑΜΕΧ και την δέχθηκε , άρα κάτι άλλαξε .
Το μόνο αρνητικό πως έχω μεγάλο όριο στην εν λόγω κάρτα , ενώ η MASTER που είχα μέχρι πρότινος είχε όριο 500 ευρώ .

Last edited:

Πριν από λίγο, προσπάθεια πληρωμής με paypal σε IPTV εξωτερικού, χυλόπιτα από Paypal αλλά και με απευθείας χρέωση στη πιστωτική.

για ενα καλωδιο αξιας ~6 ..

απο ebay & paypal
At this time, we are unable to process your request. Please return to eBay and try another option.

απο aliexpress
Payment failed.
Reason Your card has been restricted by your bank or agency.

με try again..
Reason Your card is not allowed to process a cross border transaction.

παρολα αυτα μια παραγγελια 12 για sugru πραγματοποιηθηκε διχως προβληματα μεσω καρτας (δεν δοκιμασα μεσω paypal).

Paypal show my "credit cards as not available to pay."

Προσπάθησα να βάλω και άλλη κάρτα, αλλα δεν μου κάνει verification.

Στην κίνηση της κάρτας μετά την προ 5 ωρών δήλωσή της στο paypal , έχει 0,90 ευρώ χρέωση με αιτιολογία : MARK PAYPAL PPPL , φυσικά το PPPL δεν το δέχεται στην επιβεβαίωση . Το paypal λέει πως τράβηξε 1,50 ευρώ .
Σας λέει κάτι ;

Μάλλον είναι το τεστ που κάνει το PayPal για να διαπιστώσει ότι η κάρτα είναι ενεργή. Το ποσό θα επιστραφεί στο balance.

Νομίζω δηλαδή...

Εμένα πάλι, τώρα που ξαναδοκίμασα να κάνω verification μου λέει

"The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."

Δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητής!

Το τι λέει το καταλαβαίνω. Ρητορική ήταν η ερώτηση. Δοκίμασα το τελευταίο 4ωρο αρκετές φορές. Και όταν πάω να πληρώσω κάτι (από τις verified κάρτες) μου λέει (To complete this payment, add another debit or credit card to your PayPal account or Update your Credit Card or Debit Card.) που πάει να πει οτι δεν του αρέσουν για κάποιο λόγο οι κάρτες... ενώ πριν λίγο πλήρωσω κανονικά στο google play store που πριν δεν μπορούσα...

Στην κίνηση της κάρτας μετά την προ 5 ωρών δήλωσή της στο paypal , έχει 0,90 ευρώ χρέωση με αιτιολογία : MARK PAYPAL PPPL , φυσικά το PPPL δεν το δέχεται στην επιβεβαίωση . Το paypal λέει πως τράβηξε 1,50 ευρώ .
Σας λέει κάτι ;
Το ίδιο και σε μένα.
Μου έκανε εντύπωση το πόσο γιατί αν θυμάμαι καλά είναι 1,5 .
Προς το παρόν περιμένουμε δύο τρεις μέρες ( συνήθως τόσο κάνει) για να δούμε αν γίνει δεκτή η συναλλαγή