PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Ένας φίλος με ρωτάει αν μπορεί να μεταφέρει από χρεωστική χρήματα στο balance. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
Εξαρταται. Αν θελει να αγορασει γκουμουτσες ηλεκτρονικα τσιγαρα...οχι δεν μπορει. Να μεινει με αυτα τα 27 που ηδη εχει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εξαρταται. Αν θελει να αγορασει γκουμουτσες ηλεκτρονικα τσιγαρα...οχι δεν μπορει. Να μεινει με αυτα τα 27 που ηδη εχει.

Ούτε μπροστά να ήσουν και να με άκουγες!!:flipout::flipout:

Δυστυχώς οχι

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Εσύ να σκάσεις από τη ζήλεια σου τώρα. :slapface:

Σιγά μη δεν έβρισκα την άκρη! :Banane0:

Παιδιά, είμαι χεσμένος από τη χαρά μου, μόλις βρήκα την άκρη για να ψωνίζω ότι γουστάρω από το εξωτερικό! :music-smiley-005:

Και μόλις παράγγειλα από το fastech ένα δεύτερο SnowWolf 200W, μια και το πρώτο από άλλο site μου είχε βγει ελαττωματικό και το επέστρεψα.

Fast_order_zps4x1xthwz.jpg

Πρώτο βήμα: Χρεωστική στο όνομα της μητέρας της γυναίκας μου στην Ουκρανία. Τη βγάζουν αυθημερόν και δωρεάν.

Δεύτερο βήμα: Λογαριασμός στο paypal και σύνδεση της κάρτας.

Και βουαλά!!!!

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Θέλω και εγώ να κάνω αγορές με την κάρτα της μητέρας της γυναίκας σου στην Ουκρανία.
Στείλε μου με PM το PayPal Account σου και το Password και θα πιώ και μια μπυρίτσα στην υγειά σου.

Θέλω και εγώ να κάνω αγορές με την κάρτα της μητέρας της γυναίκας σου στην Ουκρανία.
Στείλε μου με PM το PayPal Account σου και το Password και θα πιώ και μια μπυρίτσα στην υγειά σου.

Χαχαχά, μια μπυρίτσα μάλλον δεν είναι αρκετή φίλε μου. Αλλά εάν αρχίσω να δέχομαι "παραγγελίες", μπορεί και να σε έχω στα υπόψιν... :ernaehrung004:

ΛΟΛ!!

Τα 'θελε ο κ@λ@ς του!!:flipout::flipout:

Εσύ Χασοδίκη βγάζεις γλώσσα; Και μετά νομίζεις ότι θα σου παραγγείλω το σετάκι από ατμοποιητή και μοντάκι που γουστάρεις; Σε βλέπω να ατμίζεις το... δάχτυλό σου!... :flipout: :flipout:

Α ωστε ετσι ε. ?
Για αυτο σκοτωνοταν ο χατζ να σου ξεμπλοκαρει το paypal. Για να παρει τσιγαρο. ?

Θελω κι εγω κινητο.

Αφού η πεθερά δηλώνει κατοικία στην Ουκρανία το paypal δεν θά τα στέλνει εκεί ;

Α ωστε ετσι ε. ?
Για αυτο σκοτωνοταν ο χατζ να σου ξεμπλοκαρει το paypal. Για να παρει τσιγαρο. ?

Θελω κι εγω κινητο.

Από χτες το βράδυ συμπληρώνω τη λίστα με τα "προαπαιτούμενα", τα οποία θα πρέπει να υλοποιήσεις όλα, για να σου παραγγείλω το κινητό. Ακόμα δεν έχω τελειώσει... :flipout:

Αφού η πεθερά δηλώνει κατοικία στην Ουκρανία το paypal δεν θά τα στέλνει εκεί ;

Όχι, δεν είδες στην απόδειξη του φαστέκ; Το μοντάκι θα έρθει κατευθείαν σε μένα, στην Ελλάδα. Αυτό είναι το πολύ θετικό της υπόθεσης. Άσε που και στον λογαριασμό του paypal που της άνοιξα, την διεύθυνση στην Ελλάδα δήλωσα, χωρίς κανένα πρόβλημα. :operator:

Το παράξενο είναι ότι στη γυναίκα μου, επειδή μένει μόνιμα στην Ελλάδα, δεν δεχόντουσαν να της βγάλουν όχι μόνο πιστωτική κάρτα, αλλά ούτε καν χρεωστική, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη τράπεζα. Στη μητέρα της πάλι δεν έβγαζαν πιστωτική, επειδή είναι συνταξιούχος και άνω των 70. Έτσι, η μοναδική λύση που απέμενε, ήταν χρεωστική στη μητέρα της...

Τώρα εγώ δεν βλέπω καλά , φταίει το ότι είναι σε επεξεργασία (έχει εγκριθεί φυσικά) η συναλλαγή του 1,50 , ή δεν μου έστειλαν τον τετραψήφιο ;

AMEX PP.jpg

Και δεν μου έκανε και refund ο άλλος που εξαιτίας του αποσύνδεσα τις πιστωτικές :furious3:

Εμένα τώρα μού έβγαλε μήνυμα γιά confirm της κάρτας πού ήδη υπάρχει εδώ και καιρό ,ενώ μέχρι τώρα έβγαζε αδύνατη η συναλλαγή

τελικά δουλεύουν οι αγορές απ' όξω στάνταρ ή κατά τύχη;

Προσωπικά,τις δυο τελευταιες μέρες ,έχω κάνει πολλές αγορές κυρίως 10-20 ευρώ αλλά και μια 55 με PayPal ,χωρις ούτε μια απόρριψη.

Προσωπικά,τις δυο τελευταιες μέρες ,έχω κάνει πολλές αγορές κυρίως 10-20 ευρώ αλλά και μια 55 με PayPal ,χωρις ούτε μια απόρριψη.

Πως ρε φιλε,

εδω και μια εβδομαδα καθε μερα δοκιμαζω να παρω ενα παιχνιδι που εχει 25 Ευρω και μου βγαζει αυτο,

We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the recipient's website to complete your transaction using their regular checkout flow.

Return to Electronic Arts Inc.
At this time, we are unable to process your request. Please return to Electronic Arts Inc. and try another option.

ΤΙΠΟΤΑ !!!

απο παντού ,

ουτε έμαβασμα ουτε κάρτα ,,, 8 κάρτες οι μισές πιστωτικές απο όλες τις γνωστές τράπεζες

όλα μπλοκέ ...

νάδα ...