Πιστωτική American express της alpha,είχε ξαναδουλεψει τελη Ιούλιου,για μια μέρα,όπως και του kosh.
Εξαρταται. Αν θελει να αγορασει γκουμουτσες ηλεκτρονικα τσιγαρα...οχι δεν μπορει. Να μεινει με αυτα τα 27 που ηδη εχει.Ένας φίλος με ρωτάει αν μπορεί να μεταφέρει από χρεωστική χρήματα στο balance. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
Ένας φίλος με ρωτάει αν μπορεί να μεταφέρει από χρεωστική χρήματα στο balance. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
Εξαρταται. Αν θελει να αγορασει γκουμουτσες ηλεκτρονικα τσιγαρα...οχι δεν μπορει. Να μεινει με αυτα τα 27 που ηδη εχει.
Δυστυχώς οχι
Εξαρταται. Αν θελει να αγορασει γκουμουτσες ηλεκτρονικα τσιγαρα...οχι δεν μπορει. Να μεινει με αυτα τα 27 που ηδη εχει.
Θέλω και εγώ να κάνω αγορές με την κάρτα της μητέρας της γυναίκας σου στην Ουκρανία.
Στείλε μου με PM το PayPal Account σου και το Password και θα πιώ και μια μπυρίτσα στην υγειά σου.
ΛΟΛ!!
Τα 'θελε ο κ@λ@ς του!!![]()
Α ωστε ετσι ε. ?
Για αυτο σκοτωνοταν ο χατζ να σου ξεμπλοκαρει το paypal. Για να παρει τσιγαρο. ?
Θελω κι εγω κινητο.
Αφού η πεθερά δηλώνει κατοικία στην Ουκρανία το paypal δεν θά τα στέλνει εκεί ;
Προσωπικά,τις δυο τελευταιες μέρες ,έχω κάνει πολλές αγορές κυρίως 10-20 ευρώ αλλά και μια 55 με PayPal ,χωρις ούτε μια απόρριψη.
We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the recipient's website to complete your transaction using their regular checkout flow.
Return to Electronic Arts Inc.
At this time, we are unable to process your request. Please return to Electronic Arts Inc. and try another option.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.