PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Πως ρε φιλε,

εδω και μια εβδομαδα καθε μερα δοκιμαζω να παρω ενα παιχνιδι που εχει 25 Ευρω και μου βγαζει αυτο,

Δεν εχω κανει απολυτως τιποτα στον λογαριασμο μου στο paypal ,ειναι οπως πριν τα capital control ,καποια στιγμη στα τελη του προηγουμενου μηνα ,δουλεψε για μια μερα, σε μενα και αλλους δυο συμφορουμητες ,η πιστωτικη amex της alpha...μετα τιποτα μεχρι προχθες που ξαφνικα ολα περνουν αμεσως εγκριση.Εχω παρει ολα τα μικροπραγματα που ειτε δεν βρισκω εδω η εχουν τρελλη τιμη μηπως και ξανακλεισει....τι να πω δεν ξερω.

Με PayPal top up από λογαριασμό εξωτερικού, πώς γίνεται η διαδικασία ξέρει κανείς; πού δηλώνεται το όνομα του παραλήπτη;

Τελικα

αφου το εψαξα λιγο περισσοτερο και σε διαφορες αλλες ιστοσελιδες, διαβασα οτι σε αυτους που δουλευει, δουλευει γιατι εχουν χρηματα στο "PayPal Balance", διαφορετικα δε δουλευει σε καμια περιπτωση ακομη.

Τελικα

αφου το εψαξα λιγο περισσοτερο και σε διαφορες αλλες ιστοσελιδες, διαβασα οτι σε αυτους που δουλευει, δουλευει γιατι εχουν χρηματα στο "PayPal Balance", διαφορετικα δε δουλευει σε καμια περιπτωση ακομη.

Το balance μου έιναι μηδέν....θα με κάνεις να βρω τρόπο να σβήσω τα στοιχειά και να ανεβάσω φωτο,που δεν έχω καμμία όρεξη να μάθω πως γίνεται τωρα στα γεράματα ..

Ρε συ,

δε λεω οτι δε σε πιστευω, αυτα που διαπιστωσα απο εδω και εκει λεω. Δηλαδη σε οσους δουλεψε, δουλεψε γιατι ειχαν χρηματα στο balance, στους αλλους, οπως και σε μενα, που δεν εχουμε εκει χρηματα δε δουλευει.

Τι να πω, καθομαστε και χανουμε την ωρα μας για ........

Έχει καταφέρει κανείς τίποτα με κάρτα μη-AmEx?

Εχθές το πρωί κατάφερα και πλήρωσα webhosting ~100 euro με visa χρεωστική Πειραιώς. …αφού είχα προσπαθήσει με άλλες 3 κάρτες πριν, και ήταν η μόνη που δούλεψε εκείνη τη στιγμή.

Ρε συ,

δε λεω οτι δε σε πιστευω, αυτα που διαπιστωσα απο εδω και εκει λεω. Δηλαδη σε οσους δουλεψε, δουλεψε γιατι ειχαν χρηματα στο balance, στους αλλους, οπως και σε μενα, που δεν εχουμε εκει χρηματα δε δουλευει.

Πλακα κανουμε βρε....η φωτο

P_20150814_105852.jpg

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Ναι καλά , το balance είναι άδειο γιατί το ξέσκισε στα ψώνια :flipout::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Το balance μου έιναι μηδέν....θα με κάνεις να βρω τρόπο να σβήσω τα στοιχειά και να ανεβάσω φωτο,που δεν έχω καμμία όρεξη να μάθω πως γίνεται τωρα στα γεράματα ..

Μου θυμίζεις Ζήση στο τρίποντο!!:flipout::flipout:

Ρε συ,

Λες ανακριβειες.

Κανεις δεν ξερει γιατι καποιων δεν δουλευει και καποιων οχι αλλα το να λεμε οτι μας κατεβαινει στην γκλαβα λες και εδω ειμαστε παιδακια δεν στεκει.

Δεν εχω ουτε σεντ στο balance μου αλλα στα μικροποσα που εκανα αγορες (2 αγορες και 1 συνδρομη μηνιαια) δουλεψε κανονικα το paypal μεσω amex.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κακως ανεβαζεις πειστηρια αν μου επιτρεπεις.

Παντα θα υπαρχουν οι κακοπιστοι.

Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Μου θυμίζεις Ζήση στο τρίποντο!!:flipout::flipout:

Έχει αγωνα σήμερα στις 5:30 :smash:....δεν ξέρω για τον αρχηγό ,αλλά το δικό μου τρίποντο ειναι ακόμα ακμαιο...στα γηπεδάκια της νέας παραλιας θέσσαλονικης. -bye-

Δοκίμασα πρίν λίγο ,τίποτε .....
Μιλάμε γιά αγορές 5 -8 ευρώ με προπληρωμένη

επιτρέπονται ορισμένες αγορές, όπως συνδρομές επιστημονικών περιοδικών, πληρωμές για apps , servers κ.ά

δεν ξέρω με ποιο τρόπο γίνεται το φιλτράρισμα,

ίσως εκεί υπάρχουν κάποιες τρύπες και ξεφεύγουν ορισμένες πληρωμές

Με request money πάντως σε άλλο email μου έβαλα +250euro στο paypal balance να υπάρχουν. Δεν ξερω αν παιζει με όλες τις καρτες αλλά με χρεωστικη mastercard ETE δουλεψε 25 χθες το βραδυ 250 σημερα το πρωί). Εχει δυστυχως προμήθεια

Last edited:

Λες ανακριβειες.

Κανεις δεν ξερει γιατι καποιων δεν δουλευει και καποιων οχι αλλα το να λεμε οτι μας κατεβαινει στην γκλαβα λες και εδω ειμαστε παιδακια δεν στεκει.

Δεν εχω ουτε σεντ στο balance μου αλλα στα μικροποσα που εκανα αγορες (2 αγορες και 1 συνδρομη μηνιαια) δουλεψε κανονικα το paypal μεσω amex.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κακως ανεβαζεις πειστηρια αν μου επιτρεπεις.

Παντα θα υπαρχουν οι κακοπιστοι.

Ρε φιλε

σε παρακαλω πολυ να παρεις τους χαρακτηρισμους σου πισω. Απλα εκανα μια αναφορα για το τι βρηκα στο ιντερνετ.

Δε κατηγορησα κανενα ουτε εγραψα ανακριβιες οπως κανεις εσυ τωρα κατηγοροντας με και γραφοντας πραματα ανυπαρκτα.

Ρε φιλε

σε παρακαλω πολυ να παρεις τους χαρακτηρισμους σου πισω. Απλα εκανα μια αναφορα για το τι βρηκα στο ιντερνετ.

Δε κατηγορησα κανενα ουτε εγραψα ανακριβιες οπως κανεις εσυ τωρα κατηγοροντας με και γραφοντας πραματα ανυπαρκτα.

Ξέρεις, αυτό το "βρήκα στο ίντερνετ" έχει παλιώσει και δεν θεωρείται πλέον ως σοβαρό στοιχείο.
Συγγνώμη που στο λέω έτσι αλλά ...σκέψου να είσαι επαγγελματίας η οτιδήποτε, ας πούμε γιατρός και να έρχεται ο ασθενής και να αρχίσει να σου λέει ότι διάβασε στο Ιντερνετ οτι έτσι κι ετσι κι αλλιώς..
Απλά σε κάποια στιγμή αγανακτάς και του λες αφού τα βρήκες στο ιντερνετ τι έρχεσαι σε μένα;

Φιλικά πάντα, εδώ μιλάνε άτομα που έχουν συγκεκριμένες εμπειρίες προσωπικές και λένε ότι σε μερικές περιπτώσεις δουλεύει και σε μερικές όχι, ψάχνοντας να βρούμε κάποια άκρη με το μπέρδεμα και έρχεσαι και μας λες ότι μόνο με το balance δουλεύει γιατί το βρήκες στο Ιντερνετ.
Αποπροσανατολίζεις την συζήτηση - άθελα σου φυσικά

Δε καταλαβαίνω το λόγο της όξυνσης της συζήτησης
Εδώ καταθέτουμε τις προσωπικές εμπειρίες πού έχουμε και καλόπιστα οι υπόλοιποι σχολιάζουν τίς <παραξενιές> πού γίνονται στη συμπεριφορά τών τραπεζών -καρτών
Πέρα απ αυτό ,δε νομίζω να υπάρχει λόγος γιά κάτι άλλο