PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Προφανώς τις αγορές θα τις κάνεις με το balance και οχι τραβωντας χρήματα απο την κάρτα που έχεις δηλώσει.

Εννοείται, απλά ήθελα να δω αν θα δεχτεί συναλλαγή με κάρτα. Μέχρι τώρα μου έλεγε να πάω στο Paypal και να επιβεβαιώσω τις "εκκρεμείς".

Θα ήθελα να πειραματιστώ με ένα σεβαστό ποσό για τη μέθοδο που προ-ανάφερα αλλά δε χρειάζομαι κάτι για την ώρα (παρά μόνο ένα LG G3 D855 16GB σε σωστή τιμή)... :)

Θα ήθελα να πειραματιστώ με ένα σεβαστό ποσό για τη μέθοδο που προ-ανάφερα αλλά δε χρειάζομαι κάτι για την ώρα (παρά μόνο ένα LG G3 D855 16GB σε σωστή τιμή)... :)

Eνα oneplus two στην σωστή τιμή θα είναι οτι πρέπει :p
To σκέφτομαι :D

Μπορείς να κάνεις και refund στον εαυτό σου :)

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Να σημειώσω πως η καρτα από οπου στελνω χρηματα στο account μου είναι από την καρτα που εχω δηλωμενη στο paypal και που περιμενω να ολοκληρωθεί η συναλλαγή του 1,50 ευρω ωστε να μου σταλει ο paypal code.
Χαμος…

Εννοείς από νέο λογαριασμό paypal με άλλη πιστωτική κάρτα;

Δοκίμασα νωρίτερα τη μέθοδο αυτή (με request money σε άλλο email), αλλά δεν δέχεται maestro της εθνικής από ό,τι φαίνεται το paypal (πρέπει να την αλλάξω βέβαια έτσι κι αλλιώς σε debit).

Δοκίμασα νωρίτερα τη μέθοδο αυτή (με request money σε άλλο email), αλλά δεν δέχεται maestro της εθνικής από ό,τι φαίνεται το paypal (πρέπει να την αλλάξω βέβαια έτσι κι αλλιώς σε debit).

Οχι ειναι το παλιο μου account ( δεν εχω ανοιξει νεο) και προσπαθω εδω και μερες να κανω την καρτα add.
Πριν 5 μερες την δέχθηκε αλλα ακομα περιμενω να ολοκληρωθεί η συναλλαγή για να παρω paypal code

Πάντως ο συγκεκριμένος τρόπος λειτουργεί μια χαρά, και μόλις είχα επιβεβαίωση αποστολής από το eBay για αντικείμενο που αγόρασα από το balance που εφτιαξα με μεταφορά χρημάτων από το 2ο PayPal μου...
Το κουφό; Στην κίνηση της πιστωτικής από όπου έφυγαν τα χρήματα, ΔΕΝ έχει εμφανιστεί ακόμα η αποστολή των χρημάτων...

Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η δυνατότητα για να εξυπηρετούμαστε με μικροαγορές, έστω και με καπέλο 3,4%+0,35...

Το paypal δεν δέχεται Maestro.

Με νέα πράξη νομοθετικού περιεχομένου που ανακοινώθηκε σήμερα επιτρέπεται ή αποστολή στο εξωτερικό ποσών μέχρι 500 ευρώ το μήνα για όλους. Μένει να δούμε αν θα αλλάξει κάτι επί της ουσίας...

http://www.naftemporiki.gr/finance/...rols-me-apofasi-tsakalotou--to-plires-keimeno

Είμαι περίεργος να δω πως θα το εφαρμόσουν αυτό.. Εκτός αν υπάρχει ήδη διατραπεζικός μηχανισμός που να παρακολουθεί τις κινήσεις μας. Αλλιώς θα μπορούμε να στέλνουμε από 500 από κάθε τράπεζα που συνεργαζόμαστε..

Τα 500 που συζηταμε δεν ειναι ανα λογαριασμο;

(δεν μπορω να διαβασω το αρθρο)

«Κατά παρέκκλιση των προβλεπομένων στην παρά−
γραφο 4 του παρόντος άρθρου, επιτρέπεται η εντολή
μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό από τα επο−
πτευόμενα από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματα
πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων
αυτών, έως του ποσού των ευρώ πεντακοσίων (500)
ανά συναλλασσόμενο φυσικό πρόσωπο ανά μήνα, και
μέχρι μηνιαίου ορίου σε ευρώ για το σύνολο των ανω−
τέρω ιδρυμάτων πληρωμών, το οποίο θα ορίζει και θα
κατανέμει, ανά ίδρυμα πληρωμών, με απόφασή της η
Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών».

Οπότε μάλλον ανά τράπεζα..

Αυτό δηλαδή μεταφράζεται και σαν αγορές από το εξωτερικό μέχρι αυτό το ποσό ανά μήνα?

Μάλλον σε λογαριασμούς ξένων τραπεζών εννοεί.

Τι αγχώνεστε? Υπάρχουν τρόποι να κάνετε "θεραπευτικές αγορές" αυτή τη στιγμή... :)