PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Οποιος έχει -ακόμη- πρόβλημα και χρειάζεται λεφτά στο paypal balance, ας μου στείλει ένα pm να κάνουμε συναλλαγή.
Εγώ αντίθετα έχω λεφτά στο paypal balance και τα θέλω σε cash - Για κάποιον περίεργο λόγο δοκίμασα σήμερα να κάνω λινκ το paypal account με το ibank μου και μου έβγαλε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή.
Εννοείται χωρίς κέρδος, όσα λεφτά δίνω, τόσα παίρνω...αρκεί να μένει Θεσσαλονίκη κοντά να κάνουμε την συναλλαγή χέρι με χέρι.

Να σου κάνω bank transfer στο λογαριασμό τραπέζης σου και να τα πάρεις από το ATM ?
Δυστυχώς είμαι Αθηναίος όπως κατάλαβες :p

Να σου κάνω bank transfer στο λογαριασμό τραπέζης σου και να τα πάρεις από το ATM ?
Δυστυχώς είμαι Αθηναίος όπως κατάλαβες :p

Ισως γίνει αν έχεις εμπιστοσύνη και τα στείλεις πρώτος. Μέχρι 1000 ευρώ δέχομαι, όχι παραπάνω :)

δεν ξέρω αν έχει μπει άλλα εδώ είναι ένας τρόπος για να βάλει οποίος θέλει λεφτά στο paypal
http://luben.tv/web/www/61154

Έλα παππού μου να σου δείξω τ' αμπελοχώραφα σου :p

Έτσι βάζουμε λεφτά εδώ και ένα μήνα.

Ισως γίνει αν έχεις εμπιστοσύνη και τα στείλεις πρώτος. Μέχρι 1000 ευρώ δέχομαι, όχι παραπάνω :)

Έτσι θα σου έλεγα να το κάνουμε ούτως ή άλλως ;)

Αλλά τέλος καλό όλα καλά, δεν κρατιόμουνα και επειδή ήταν και λίγο θέμα άμεσης ανάγκης πρωτού φύγει out of stock για κανά 2μηνο πάλι έκανα την βλακεία μου και ξόδεψα ότι είχα στον λογαριασμό έξω σε δολλάρια :D

Thanks for the offer!

Maybe next time αν αργήσουνε κι άλλο οι δικοί μας, γιατί σε κανά 15ήμερο βλέπω και άλλα έξοδα in my future :D

Μολις έκανα αγορά της τάξης των 300 χρησιμοποιώντας MasterCard της Alpha Bank. H Συναλλαγή ολοκληρωθηκε αμεσα με επιτυχία (μου ηρθαν και τα σχετικα mail κλπ). Να σημειώσω πως το Balance του PP ήταν μηδενικο!

Για ποιό λόγο απαγορεύουν ακόμα το άνοιγμα νέων λογαριασμών στις τράπεζες ?
Τι σόι λογική είναι αυτή γάμο την μπανανία μου ?

Είναι χυμα γενικώς.
Ενεργοποιησα ψοφιο λογαριασμο στην αττικης σε μια μερα. Η γυναίκα μου περιμενει 20 μερες για eurobank...

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Είναι χυμα γενικώς.
Ενεργοποιησα ψοφιο λογαριασμο στην αττικης σε μια μερα. Η γυναίκα μου περιμενει 20 μερες για eurobank...

Tι ακριβώς περιμένει 20 ημέρες;
Για να ενεργοποιήσει κάποιος "ψόφιο" ή αλλιώς,αδρανή λογαριασμό,πρεπει να προσκομίσει στην τράπεζα τα δικαιολογητικά που υπαγορεύει η τράπεζα Ελλάδος και ανάλογα με την περίπτωση (ταυτότητα,εκκαθαριστικό,ΔΕΚΟ,αποδεικτικό μισθοδοσίας ή σύνταξης,Ε3,Ε5 κτλ).
Αν δεν τα προσκομίσει,ο λογαριασμός όχι σε 20 ημέρες,αλλά ούτε σε 20 χρόνια δεν θα ενεργοποιηθεί εκτός αν τα δικαιολογητικά πάνε μόνα τους στην τράπεζα.

Το πράγμα είναι ακόμα λίγο χάος.. Χτες το μεσημέρι πλήρωσα μέσω PayPal κανονικά (με κάρτα Alpha) και μάλιστα σοβαρό ποσό.

Κατά τις 5 το απόγευμα, το PayPal δεν.. με καμία κάρτα.. το ίδιο και το βράδυ.. το ίδιο και σήμερα το πρωί.. οπότε τελικά απλά "γέμισα" υπόλοιπο με την παλιά καλή μέθοδο και ησύχασα. :p

Πάντως εμένα με αφήνει να κάνω 2 συναλλαγές με τον κανονικό τρόπο μέσω paypal την μέρα. Στην τρίτη κόβεται...
Το δοκίμασα και σε έναν φίλο και έγινε το ίδιο. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο με τον συνηθισμένο τρόπο.
Φυσικά ο γνωστός τρόπος με την έξτρα χρέωση δουλεύει απροβλημάτιστα και ανεξαρτήτως ποσού αγορών!!!