PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δυστυχως ναι....

Μήπως είναι το $1 που χρεώνουν για να επιβεβαιώσουνε ότι είσαι ο κάτοχος της κάρτας?
Αυτό γίνεται refund εφόσον γράψεις τον κωδικό από την ανάλυση χρεώσεων της κάρτας σου

Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Μήπως είναι το $1 που χρεώνουν για να επιβεβαιώσουνε ότι είσαι ο κάτοχος της κάρτας?
Αυτό γίνεται refund εφόσον γράψεις τον κωδικό από την ανάλυση χρεώσεων της κάρτας σου

1.50 είναι αυτό που λες.

Έχω κι εγώ δεσμευμένο ένα ποσό (γύρω στα 2,5), μάλλον απο τις προσπάθειες που είχα κάνει για να επιβεβαιώσω την χρεωστική Mastercard της Eurobank. Στην πιστωτική Mastercard της Alpha δεν βλέπω κάτι τέτοιο και έχω κάνει πολλές αποτυχημένες απόπειρες αγοράς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Όλα τα είδη για αγορά από εξωτερικό μέσω PayPal είναι χωρισμένα σε κωδικούς.Σήμερα έφαγα πόρτα από paypal,πρώτη φορά που δοκίμασα μετά τα capital c.,πήρα τηλ. την τράπεζα και μού είπαν αυτό που προανέφερα.Εξαρτάται το είδος που θες να παραγγείλεις.Πρώτη φορά αριστερά.Αντε και σ'ανώτερα.

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εγώ πριν από λίγο πραγματοποίησα την μεγαλύτερη απευθείας συναλλαγή με Paypal εντός cc's.
Έστειλα περίπου 180 ευρώ άμεσα σε γνωστό online κατάστημα ποδηλατικών ειδών με έδρα την Γερμανία χωρίς κανένα θέμα...
Δεν το πίστευα πραγματικά μέχρι και πριν λίγο που ήρθε η βεβαίωση μεταφοράς από το paypal...

Θα το δοκιμασω και εγω σε λιγο αυτο (πληρωμη με Paypal σε ονλαιν γερμανικο "ποδηλαταδικο")...

Ο βασικός λόγος είναι ο τρίτος στο παραπάνω άρθρο.

Η φοροδιαφυγή ΠΟΛΥ δύσκολα αντιμετωπίζεται!

υοαρχει και απαγορευση καταχωρησης τραπεζης λογαριασμου στο Paypal.
ειχα σβησει εναν που υπηρχε και δεν με αφηνει να καταχωρησω καινουργιο..

Bank transfer σε e-shop εντός Ευρώπης δοκιμασε κανεις, χωρις χρηςη PayPal;

Γενικά μεχρι ποιο ποσο δύναται να κάνουμε bank transfer εντός Ευρώπης;

Ρώτησα Eurobank για bank transfer,έμβασμα δηλ.,;έχει έξοδα συναλλαγής 35€,αλλά θέλει και πρώτα έγκριση από τα γραφεία.

υοαρχει και απαγορευση καταχωρησης τραπεζης λογαριασμου στο Paypal.
ειχα σβησει εναν που υπηρχε και δεν με αφηνει να καταχωρησω καινουργιο..

Αυτό το πρόβλημα έχω εγώ.
Αντίθετα με τους υπόλοιπους, έχω λεφτά στο paypal balance και ήθελα να τα πάρω στην τράπεζα
Τρεις λογαριασμούς δοκίμασα να συνδέσω με το paypal account, 2 της Πειραιώς κι έναν της εθνικής και δεν τους δέχτηκε χωρίς να αναφέρει και κάποιο λόγο..
Απλά ότι η σύνδεση με την τράπεζα δεν μπορεί να γίνει ΤΩΡΑ...
Βέβαια έχω δώσει αρκετά από αυτά τα λεφτά σε συμφορουμίτες και μου τα έδωσαν σε μετρητά..θα βρεθεί τρόπος να πάρω και τα υπόλοιπα

Αυτό το πρόβλημα έχω εγώ.
Αντίθετα με τους υπόλοιπους, έχω λεφτά στο paypal balance και ήθελα να τα πάρω στην τράπεζα
Τρεις λογαριασμούς δοκίμασα να συνδέσω με το paypal account, 2 της Πειραιώς κι έναν της εθνικής και δεν τους δέχτηκε χωρίς να αναφέρει και κάποιο λόγο..
Απλά ότι η σύνδεση με την τράπεζα δεν μπορεί να γίνει ΤΩΡΑ...
Βέβαια έχω δώσει αρκετά από αυτά τα λεφτά σε συμφορουμίτες και μου τα έδωσαν σε μετρητά..θα βρεθεί τρόπος να πάρω και τα υπόλοιπα

εαν βρεις τροπο ριξε ενα συρμα...ευχαριστω

Με αυτα που διαβαζω πραγματικά απορω.
Απο την δευτερα εχω κανει αγoρες απο το εξωτερικό που φτανουν τα 850 ευρω .
Σημερα μαλιστα εκανα την μεγαλύτερη αγορα των 490 ευρω και δεν αντιμετώπισα κανενα προβλημα.
Και ολα αυτα με την Amex και φυσικα χωρις την ανάγκη φόρτωσης του balance.

Εξαρτάται τα είδη που αγόρασες.Τι κατηγορίες είναι?γιατί εγώ τρώω πόρτα

Το όριο των 500\μήνα ισχύει ανεξάρτητα απο το είδος.
Η ΑΜΕΧ βέβαια είναι αναρχοαυτόνομη και δεν καταλαβαίνει απο τέτοια :BDGBGDB55:

Μάλλον η κάρτα είναι γιατί απ'ότι ξέρω τα είδη αυτά κόβονται.

Aφου πηγα τράπεζα και ζήτησα να πάρω πίσω τα χρήματα της prepaid μιας και δεν μπορώ να κάνω αγορά μέσω paypal έξωτερικό, η απάντηση ήταν,φίλε c.c,δεν δίνονται πίσω,μόνο να κάνεις υποχρεωτικά αγορές μπορείς μ'αυτά τα λεφτά.

Ούτε καν μεταφορά σε λογ.ταμιευτηρίου.Την κάτσαμε κανονικά.

Σε λίγο θα τα βάλουμε σε κορνίζα.
Και όποιος τα έχει στην τσέπη θα διώκεται....