PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Αυτό έχει κάνει ήδη ο κόσμος,είναι η νέα προσέγγιση της ανάπτυξης,σύμφωνα με έγκυρες κυβερνητικές πηγές.

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Τώρα που μας μάντρωσε όλους ο Βαρούφ...

Καθίστε τώρα, πάρτε ποπ κορν και παρακολουθείτε. Δεν υπάρχει και κάτι άλλο να κάνει κανείς...

Φατε τα όσο μπορείτε παιδιά, τα υπόλοιπα στην γνωστή τράπεζα (stroma bank). Απλά φροντίστε να εχετε έγκυρο διαβατήριο γιατί μπορεί να χρειαστεί σε ανύποπτο χρόνο

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Μεταφορά σε άλλο λογαριασμό δοκίμασες;

Hδη το έγραψα 3 ποστ πρίν,ούτε μτφ σε άλλο λογ. γίνεται.eurobank ολε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φατε τα όσο μπορείτε παιδιά, τα υπόλοιπα στην γνωστή τράπεζα (stroma bank). Απλά φροντίστε να εχετε έγκυρο διαβατήριο γιατί μπορεί να χρειαστεί σε ανύποπτο χρόνο

Πολύ το φοβάμαι ότι κάπως έτσι θα εξελιχθεί η κατάσταση.:afraid:

Πλεον εχω προσθέσει και την χρεωστική που ειχα ξεχασμενη απο Πειραιως (Visa) εβαλα 100 ευρω και την εχω σε διάφορες υπηρεσίες για να γίνονται πληρωμες πχ για μηνιαίες συνδρομές στην google κτλ.

Mε την Αμερικαν εξπρες φιλου εγινε κανονικα η πληρωμη στο Fasttech μεσω Paypal για 3 ηλεκτρονικα οργανα (PH,Temp κλπ) με τις μπαταριες τους,καποια ο-ρινγκς και πετονιες τα οποια πετανε ηδη προς την Ελλαδα.
Δοκιμασαμε με διαφορες καρτες και τραπεζες καθως και με τον δευτερο λογαριασμο αλλα δεν καναμε δουλεια.Επιβεβαιωνω λοιπον τα περι ΑΜΕΧ.

Γνωριζει καποιος εαν με την μεθοδο του request κρατουνται τα χρηματα για 21 ημερες στο paypal balance, αν ο λογαριασμος paypal θα ειναι καινουργιος και ανοιχτει τωρα. ?

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Γνωριζει καποιος εαν με την μεθοδο του request κρατουνται τα χρηματα για 21 ημερες στο paypal balance, αν ο λογαριασμος paypal θα ειναι καινουργιος και ανοιχτει τωρα. ?

Κρατιουνται οντως για 21 μερες.Νομιζω ομως (δεν το δοκιμασα ο ιδιος) πως ισχυει αν επιλεξεις πληρωμη για Goods και οχι για υπηρεσιες.Το θεμα ειναι πως ο φιλος που εκανε την πληρωμη με την ΑΜΕΧ μου ειπε οτι δεν μπορεσε να προχωρησει με αλλες καρτες ουτε με αυτην την μεθοδο....οπως και εγω αλλωστε.
Δεν το ψαξαμε περισσοτερο απο την στιγμη που δεχτηκε την ΑΜΕΧ,ισως λοιπον να εκλεισαν την "τρυπα" η και να καναμε κατι λανθασμενα.....με τις ΑΛΛΕΣ καρτες!

Δεν ξέρω τι ισχύει για νέο λογαριασμό paypal, πάντως στον παλιό έστειλα 420 ευρώ την Κυριακή με Debit Mastercard της Εθνικής χωρίς πρόβλημα, και χωρίς να γίνει κάποια κράτηση για κάποιες ημέρες. Άμεσα και η αγορά προϊοντος μετά, από το balance του paypal...

γιατι μετα τις 21 ημερες που πανε..?
Στο balance πανε απο την πρωτη στιγμη, αλλα η paypal σε αφηνει να τα χρησιμοποιησεις για αγορες μετα απο 21 μερες. (Λενε)
Για αυτο ζητησα διευκρινηση απο οσους ανοιξαν Νεο λογαριασμο, για να καταλαβω εαν ισχυει ή οχι.

Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Στο balance πανε απο την πρωτη στιγμη, αλλα η paypal σε αφηνει να τα χρησιμοποιησεις για αγορες μετα απο 21 μερες. (Λενε)
Για αυτο ζητησα διευκρινηση απο οσους ανοιξαν Νεο λογαριασμο, για να καταλαβω εαν ισχυει ή οχι.

οκ..-bye-

χμ....

έχω ξεχασμένα από την άνοιξη, 72$ στο balance μου... μάλλον θα τα φάω κάπου... αλλά πού

Από τράπεζα Πειραιώς με κάρτα webuy πού έχω δηλωμένη στο PayPal θα δεχτεί συναλλαγή για κάτι λάμπες πού θέλω να φέρω σπο κίνα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Πάντος νέο λογαριασμό σε τράπεζα,απλό ταμιευτηρίου δεν επιτρέπεται να ανοίξεις.Πήγα Alpha για να ανοίξω μόνο και μόνο για να βγάλω και καπάκι χρεωστική amex,και μου το είπαν.

Εγώ έστειλα ένα ποσό σε νέο λογαριασμό πριν 21 μέρες και σήμερα μου ήρθε το μήνυμα ότι μπορώ να τα χρησιμοποιήσω .
Νόμιζα ότι ίσχυε μόνο για τα πρώτα χρήματα που έστειλα και μετά από τις 21 μέρες όσα χρήματα και να έστελνα στο νέο λογαριασμό θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω αμέσως .
Όμως ισχύει το 21 μέρες για κάθε ποσό που στέλνεις στο νέο λογαριασμό σου .

Μπήκαν σε δυο εργάσιμες! Μέσο winbank. Αλλα 300 μέχρι τέλος του μήνα. Κάτι γίνεται!

ImageUploadedByTapatalk1444987959.586274.jpg