PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εάν έχεις web banking μπορείς να δεις την αντίστοιχη κίνηση της κάρτας όπου αναγράφεται ο 4ψήφιος κωδικός. Αλλιώς πρέπει να περιμένεις το statement της κάρτας. Βέβαια, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το balance (εκτός και να δε φτάνει για την αγορά που θες).
Ναι δεν φτανει.
Πραγματι ο κωδικος φαινεται στο web banking της καρτας. Ευχαριστιες.

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Σε τι κατάσταση φαίνεται η παραγγελία στο PayPal;

Αν είναι "pending", θα γίνει αργότερα (αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα).
Αν λέει "declined" δεν δέχτηκε την κάρτα.

Charge From Credit Card (Unique Transaction ID # 5U192636S6943974X)

Total amount:
43.51 EUR
Fee amount:
0.00 EUR
Net amount:
43.51 EUR

Date:
Oct 19, 2015
Time:
13:20:37 GMT+03:00
Status:
Denied

Subject:
Credit Card
Funding Type:
Credit Card
Transfer from:
MasterCard Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-
This transaction will appear on your bill as "PAYPAL *CAMPANASATD".

Αυτά μου έβγαλε δύο φορές το προσπάθησα και όταν ολοκλήρωνα στο χώρο του site μου έβγαζε error και κάτι κωδικοί

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Και μενα denied βγαζει οποιαδηποτε αποπειρα αγορας. Και το ωραιο ειναι οτι ο πωλητης περιμενει να πληρωθει και ειμαι "κιτρινισμενος" στο ebay

Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Και το ωραιο ειναι οτι ο πωλητης περιμενει να πληρωθει και ειμαι "κιτρινισμενος" στο ebay
Αυτό το έχω ξανακούσει. Έκανα αρκετές αποτυχημένες απόπειρες πληρωμής αλλα δεν το είδα ακόμα.
Η αγορά είναι απο μαγαζί ή απο δημοπρασία ιδιώτη;

Ιδιωτη, που ευτυχως εδειξε κατανοηση λογω cc- θα μου πεις τι μπορει να κανει...δεν ξερω, μπορει;

Ίσως αν φτιάξει ένα "τιμολόγιο" και σου ζητήσει χρήματα (request money) για την εξόφληση του.

Οταν υπαρχει η απαντηση του "ΟΚ, καταλαβαινω", στα οσα του ειπα, αυτο δεν ειναι κατι; εν πασει περιπτωσει για μικρης αξιας δεν "κινδυνευουμε', αλλα αν πεσουμε σε "τσακαλι" που θα θελει κανα διχιλιαρο, θα ειναι προβλημα

Πήγα στη τράπεζα να ολοκληρώσω τη συναλλαγή με έμβασμα. Δεν γίνεται μου είπαν τίποτα.

απο ebay, πληρωμη μονο με balance, να ξερεις οτι εχεις τα χρηματα για να μη μαζευεις ασκοπα κακες αξιολογησεις. μιλαμε για buy it now και δημοπρασιες..
διαφορετικα αγορα με καρτα μονο απο amazon και αν κατσει.. τουλαχιστον εκει το ακυρωνεις χωρις πολλα πολλα

ImageUploadedByTapatalk1445340077.776928.jpg

Οκ το τερμάτισα! Τον αλλο μήνα πάλι!
Αμα έδινε και τόκους στο balance θα ήταν σούπερ :)

Παίδες, που βρίσκω την επιλογή στη σελίδα του Paypal να μην τα βάζει στην κάρτα τα εισερχόμενα ποσά, αλλά να τα κρατάει στο balance;
Την τελευταία φορά που είχα μια επιστροφή από αποτυχημενη αγορά, τα έβαλε άμεσα στην κάρτα.

Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να έχεις αφαιρέσει λογαριασμούς και κάρτες από το account σου.

Λοιπόν, ενημερωτικά:
Για φόρτωση - κατάθεση ποσού στο balance έστειλα request money σε ένα δεύτερο mail μου.
Από το δευτερο mail αποδέχθηκα το request, και με την ΙΔΙΑ κάρτα που έχω για τις συναλλαγές στο paypal, κατέθεσα το ποσόν (μειον τα 3,6%).
Το ποσόν βέβαια παρέμεινε στο balance και έκανα την δουλειά μου.
Οποιος θέλει λοιπόν και έχει λόγο που να αξίζει το μείον 3.6% (ας πούμε να αγοράσει ενα κόσμημα για την σύζυγο), γίνεται και όπως προανέφερα.
Να ειστε ευλογημένοι.
:rip:

Προσπάθησα να κάνω link το λογαριασμό του οποίου την κάρτα την έχω δηλωμενη και στο PayPal (Πειραιώς) και μου βγάζει μήνυμα

Edit: Έγινε δοκιμή και με λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας και ξανά το ίδιο μήνυμα...

Τα ίδια κι εγώ με Eurobank και Alpha.

Έχω ανοιχτό Paypal > top up>Add Money (takes a few days)

Εμφανίζει το όνομα μου και απο κάτω ένα πεδίο κενό που ζητάει IBAN

Ταυτόχρονα είμαι winbank, πάω μεταφορά εμβάσματα εξωτερικό και φθάνω στο σημείο που ζητάει όλα τα στοιχεία.

Πως συνεχίζω?

Για να προσθεσετε λογαριασμο τραπεζης στο paypal, επειδη εμφανιζει το μηνυμα "You cannot add a new bank account at this time", πατατε στο "Ηelp" του paypal πανω δεξια, μετα στο "Call us", θα δειτε το τηλεφωνο του paypal (χωρις χρεωση) και ενα εξαψηφιο κωδικο.

Καλειτε στο τηλεφωνο αυτο (καποιος που να μπορει να συνεννοηθει στα αγγλικα)
1. σας ρωταει να του πειτε τον εξαψηφιο κωδικο, του τον λετε
2. σας ρωταει πως μπορω να βοηθησω, του λετε " When I try to add a bank account to my paypal account, I get the error message "You cannot add a new bank account at this time".Can you help?
Σας λεει να περιμενετε λιγακι, και μετα απο μερικα λεπτα σας λεει οτι μπορειτε να προσθεσετε καινουριο bank account στις επομενες 4 ωρες, ενω θα ηταν καλο να κλεισετε ανοιξετε τον browser και να δεχεστε τα cookies του paypal. Συνηθως εισαι ετοιμος αμεσα μετα το τηλεφωνημα.

Πατατε "Top up (takes a few days)", βαζετε το ΙΒΑΝ της τραπεζας, σας βγαζει τα στοιχεια λογαριασμου του paypal.
Πατε λοιπον στο internet banking σας στα εμβασματα και βαζετε τα στοιχεια αυτα. Επιλεγετε να πληρωσετε μονο τα εξοδα της τραπεζας σας (με πειραιως μονο αυτο επιτρεπει - SHA) και οχι ολα. Χρεωνει μονο 1 ευρω η πειραιως και τα χρηματα μπαινουν ολα στο balance του paypal μετα απο 1-2 εργασιμες συνηθως. Επειτα κανετε την αγορα σας οπως συνηθως.

Λογικα πρεπει να ισχυει οριο 500 ευρω ανα μηνα, αλλα δεν το εχω πιασει μεχρι στιγμης.

Καλες αγορες -bye-