Re: Δελτίο Τύπου από PayPal
Προσπάθησα να κάνω link το λογαριασμό του οποίου την κάρτα την έχω δηλωμενη και στο PayPal (Πειραιώς) και μου βγάζει μήνυμα
Edit: Έγινε δοκιμή και με λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας και ξανά το ίδιο μήνυμα...
Τα ίδια κι εγώ με Eurobank και Alpha.
Έχω ανοιχτό Paypal > top up>Add Money (takes a few days)
Εμφανίζει το όνομα μου και απο κάτω ένα πεδίο κενό που ζητάει IBAN
Ταυτόχρονα είμαι winbank, πάω μεταφορά εμβάσματα εξωτερικό και φθάνω στο σημείο που ζητάει όλα τα στοιχεία.
Πως συνεχίζω?
Για να προσθεσετε λογαριασμο τραπεζης στο paypal, επειδη εμφανιζει το μηνυμα "You cannot add a new bank account at this time", πατατε στο "Ηelp" του paypal πανω δεξια, μετα στο "Call us", θα δειτε το τηλεφωνο του paypal (χωρις χρεωση) και ενα εξαψηφιο κωδικο.
Καλειτε στο τηλεφωνο αυτο (καποιος που να μπορει να συνεννοηθει στα
αγγλικα)
1. σας ρωταει να του πειτε τον εξαψηφιο κωδικο, του τον λετε
2. σας ρωταει πως μπορω να βοηθησω, του λετε " When I try to add a bank account to my paypal account, I get the error message "You cannot add a new bank account at this time".Can you help?
Σας λεει να περιμενετε λιγακι, και μετα απο μερικα λεπτα σας λεει οτι μπορειτε να προσθεσετε καινουριο bank account στις επομενες 4 ωρες, ενω θα ηταν καλο να κλεισετε ανοιξετε τον browser και να δεχεστε τα cookies του paypal. Συνηθως εισαι ετοιμος αμεσα μετα το τηλεφωνημα.
Πατατε "
Top up (takes a few days)", βαζετε το ΙΒΑΝ της τραπεζας, σας βγαζει τα στοιχεια λογαριασμου του paypal.
Πατε λοιπον στο internet banking σας στα εμβασματα και βαζετε τα στοιχεια αυτα. Επιλεγετε να πληρωσετε μονο τα εξοδα της τραπεζας σας (με πειραιως μονο αυτο επιτρεπει - SHA) και οχι ολα. Χρεωνει μονο 1 ευρω η πειραιως και τα χρηματα μπαινουν ολα στο balance του paypal μετα απο 1-2 εργασιμες συνηθως. Επειτα κανετε την αγορα σας οπως συνηθως.
Λογικα πρεπει να ισχυει οριο 500 ευρω ανα μηνα, αλλα δεν το εχω πιασει μεχρι στιγμης.
Καλες αγορες