PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Καλησπερα στο φορουμ.Σημερα δεν ξερω πως πληρωσα 2χ 51,95$ για μια υπηρεσια στο ebay,μεσω paypal.Μπορει καποιος να με καθοδηγησει να παρω πiσω τα λεφτα μου;

Last edited:
Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εγώ παραδόξως σήμερα έπειτα από αρκετές μέρες που το paypal μου δεν λειτουργούσε (με τον κανονικό τρόπο), έστειλα 180 ευρώ στο tinydeal για 2 κάμερες...
Πέρασαν απευθείας και χωρίς ερωτήσεις...

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Τωρα ειδα πως με χρεωσαν 2 φορες μεταφορικα για αγορα που δεν εγινε ποτε,τι μπορω να κανω;

Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Τωρα ειδα πως με χρεωσαν 2 φορες μεταφορικα για αγορα που δεν εγινε ποτε,τι μπορω να κανω;

Πας στο Resolution Center και κάνεις Dispute a transaction>Unauthorized transaction

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Πας στο Resolution Center και κάνεις Dispute a transaction>Unauthorized transaction
Αυτο κανω εδω και 3ωρες και δεν προχωραει το συστημα στο paypal,αλλ βγαινει μηνυμα Gateway Timeout.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Ευχαριστω πολυ Κυριε Συντονιστα για την βοηθεια σου.Βλεπεις καθομαι σε αναμενα καρβουνα,γιατι εβαλα τα λεφτα για αγορα που τελικα δεν εγινε.

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Παιδιά το Balance μου στο paypal τελείωσε.
Εδωσα οτι είχα σε αρκετά παιδιά από το φόρουμ, συνολικά περίπου 2.000 ευρώ. Δεν υπάρχουν πλέον άλλα, κράτησα κάτι λίγα μόνο για τις δικές μου ανάγκες
Αν ξαναμαζέψω στο μέλλον θα σας πω
Μην στέλνετε pm για paypal balance προς το παρών, ευχαριστώ

edit: Αν χρειάζεται κάποιος amazon.com balance σε gift card υπάρχουν 1.200 δολάρια, τα οποία τα δίνω για 1.000 ευρώ cash
[TABLE="class: gcNewBalanceBox, width: 948"]
[TR]
[TD="class: gcBalance, align: center"]Your Gift Card Balance: $1,212.00

[COLOR=#000066 !important]Reload Your Balance[/COLOR] [COLOR=#000066 !important]Redeem a Gift Card[/COLOR][/TD]
[TD="class: autoReload, bgcolor: #F9F9F9"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Οχι τίποτα άλλο αλλά αν δεν τα πάρει κανείς θα βρεθώ με iPad pro μόλις κυκλοφορήσει :)

Last edited:
Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Την προηγούμενη Παρασκευή αγόρασα από ebay.de, πλήρωσα με paypal συνδεδεμένη με Alpha amex debit 380 Euro. Όλα πέρασαν με την πρώτη προσπάθεια.

Καταθέτω και τη δική μου πρόσφατη εμπειρία.

Την προηγούμενη βδομάδα θέλησα να αγοράσω είδη από το γαλλικό Amazon, δοκίμασα με την πιστωτική ΕΤΕ του paypal και ενώ δέχτηκε την παραγγελία, ήρθε σε λίγο μήνυμα από το amazon ότι η πληρωμή απορρίφθηκε. Στο μήνυμα υπήρχε και δυνατότητα εναλλακτικής πληρωμής με άλλη κάρτα. Δοκίμασα με τη χρεωστική Alpha/Amex, η παραγγελία έγινε δεκτή και το ίδιο βράδυ ήρθε ενημερωτικό ότι ταξιδεύει για Ελλάδα.

Παράλληλα, θέλοντας να συνδέσω λογαριασμό τραπέζης στο Paypal, προσπάθησα μερικές φορές αλλά έβγαινε το μήνυμα ότι δεν μπορώ να τον συνδέσω. Μετά την 3η προσπάθεια ήρθε πάλι το αυτοματοποιημένο μήνυμα με τις οδηγίες για το συγκεκριμένο θέμα, που, ως γνωστόν, δεν βοηθάει στη λύση του προβλήματος. Απάντησα στο αυτοματοποιημένο ζητώντας τη σύνδεση με τον ΙΒΑΝ του λογαριασμού. Μετά από 1-2 μέρες μου τηλεφώνησε η Μαρία από Ιρλανδία, έλεγξε την ταυτοποίησή μου ρωτώντας email και κάτι άλλο και μου είπε ότι άνοιξε το σύστημα για να προσθέσω τον ΙΒΑΝ. Την κράτησα στο τηλέφωνο, έγραψα τον αριθμό και αφού το σύστημα δέχτηκε τον αριθμό και τη σύνδεσή του, την ευχαρίστησα για τη βοήθειά της και το reference number της σύνδεσης, που μου έδωσε, για ενδεχόμενη μελλοντική επικοινωνία.

Με το πάτημα του topup (a few days) εμφανίζονται όλα τα στοιχεία της τράπεζας στη Γερμανία, με τα οποία μπορώ πλέον να στείλω έμβασμα, για να προστεθεί στο balance μου.

Το ιδιο κανω και εγώ, απλά για καλή μου τύχη ειχα δηλωμένο λογαριασμο στο PP πριν την επιβολή των Capital Controls.
Παραλληλα εχω και ενα λογαριασμο στο revolut του οποιου την Mastercard εχω συνδέσει στο Paypal σαν εναλλακτική λύση..

Για πείτε μου αν γνωρίζετε. Θέλω να κάνω αγορά από Αγγλία (ή Γερμανία). Αυτή τη στιγμή έχω balance αλλά δεν θέλω να το πειράξω. Υπάρχει δυνατότητα αν και υπάρχει το balance να γίνει πληρωμή μέσω κάρτας και αν αποριφθεί τοτε να κάνω χρήση του balance?

Re: Απάντηση: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Για πείτε μου αν γνωρίζετε. Θέλω να κάνω αγορά από Αγγλία (ή Γερμανία). Αυτή τη στιγμή έχω balance αλλά δεν θέλω να το πειράξω. Υπάρχει δυνατότητα αν και υπάρχει το balance να γίνει πληρωμή μέσω κάρτας και αν αποριφθεί τοτε να κάνω χρήση του balance?

Μπορείς να διαλέξεις τρόπο πληρωμής στο PayPal checkout.

Παιδιά για να μην διαβάζω όλο το νήμα...
Μόλις μου δέχτηκε μια πληρωμή για Γερμανία.
Δεν έχω balance
Στο επιβεβαιωτικό mail μου λέει πως η χρέωση θα γίνει μόλις ο έμπορος επεξεργαστεί την συναλλαγή!
Από ότι κατάλαβα θα απορριφθεί δεδομένου οτι δεν έχω balance;
Μπορώ να βάλω χρήματα στο paypal μου μέσω τράπεζας;
Περιγράφεται κάπου εδώ πιο πίσω η διαδικασία;
Εχω μόνο μια πιστωτική και έναν λογαριασμό...

Ευχαριστώ πολύ!!

Αφού σου λέει για τον έμπορο σημαίνει πως πέρασε από την διαδικασία τράπεζα /έγκριση /PayPal.

Εάν έχεις συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό και τα σχετικά προσωπικά στοιχεία που σου έστειλαν, μπορείς να στείλεις έμβασμα στο balance σου για το ποσό που χρειάζεσαι για την αγορά ή και περισσότερα αν θέλεις να μείνουν στο balance.

Φυσικά, δεν έχεις πρόβλημα μετατροπής αφού αγοράζεις σε ευρώ.

Edit
Έγραφα ταυτόχρονα με τον Κωστή.

Re: Απάντηση: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Εάν έχεις συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό και τα σχετικά προσωπικά στοιχεία που σου έστειλαν, μπορείς να στείλεις έμβασμα στο balance σου για το ποσό που χρειάζεσαι για την αγορά ή και περισσότερα αν θέλεις να μείνουν στο balance.

Φυσικά, δεν έχεις πρόβλημα μετατροπής αφού αγοράζεις σε ευρώ.

Edit
Έγραφα ταυτόχρονα με τον Κωστή.

Δεν νομίζω να έχω συνδέσει λογαριασμό... από που το ελέγχω;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!