Paypal

Απάντηση: Πρόβλημα με Paypal

Προσωπικά πάντως απορώ ποιος είναι ο λόγος να ξεκινήσεις μια τέτοια ιστορία από την αρχή...

Κάνω αρκετα συχνα αγορες απο το ebay και δεν έχει τύχει τόσα χρονια να πέσω σε περιπτωση απατης.
Ήθελα μια sd καρτα και μιας και ηταν μικρο το ποσο, το ρισκαρα με την ευκαιρια να μάθω κιόλας για το πως λειτουργούνε τα πράγματα.

Αυτός ήταν ο λόγος

Re: Πρόβλημα με Paypal

για 10 ευρώ ούτε κάν ποστ στο φορουμ δεν θα έγραφα.
Απλώς ίσως το όνομα του πωλητή.

(σκεψου όμως και το paypal. Μια φάμπρικα να κάνει σωρούς από claims γιά 10άρικα χωρίς reports...)

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Και εγώ κάνω αγορές. Τις περισσότερες φορές είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι ρόλο παίζει ο πωλητής...

Το νοημα του thread είχε να κανει με τις διαδικασιες και οχι με τα 10 ευρω.
Αυριο μπορει να ειναι 100, 200, 300 ευρω.

Έχει πάει ποτε κανεις να ζητησει καποιο report απο την αστυνομια;

Το νοημα του thread είχε να κανει με τις διαδικασιες και οχι με τα 10 ευρω.
Αυριο μπορει να ειναι 100, 200, 300 ευρω.

Έχει πάει ποτε κανεις να ζητησει καποιο report απο την αστυνομια;

εγώ όχι, δε μου ζήτησε ποτέ το paypal κάτι τέτοιο.

Είχα διάφορα θεματάκια κατά καιρούς, αλλά πάντα το paypal ήταν εκεί.

Βέβαια πάντα είχα πάνω από 200 θετικές αξιολογήσεις, οπότε ίσως να έπαιξε και αυτό το ρόλο του...

Re: Πρόβλημα με Paypal

Δυστυχώς τα μεταφορικά μας είναι αρκετά ακριβότερα έναντι των άλλων χωρών.
Βέβαια, ειδικά στην περίπτωση της Κίνας και αν ρίξουμε μια ματιά στο καμάρι του στόλου τους, είναι μάλλον λογικό...

Πάντως και γω όσες φορές έχω αγοράσει (πολλές φορές και από Κίνα) δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πάντα προσέχω τις κριτικές βέβαια.
Και 2 φορές που έπεσα σε λαμόγιο (η μία ήταν Έλληνας...) το paypal μου επέστρεψε στο ακέραιο τα χρήματα.
Βέβαια δεν μου στειλαν ποτέ μαϊμουδιά χωρίς να το ξέρω από πριν...

Μπορείς να δοκιμάσεις να τους στείλεις φωτογραφίες εξηγώντας ότι το προϊόν είναι εμφανώς μηδαμηνής αξίας, και ότι τα μεταφορικά από Ελλάδα θα είναι παράλογα υψηλά. Παρ'όλα αυτά, μπορείς να τους πεις ότι είσαι διατεθημένος να δεχτείς να κρατήσουν ένα μέρος της επιστροφής σαν αποζημίωση του πωλητή, για το χαμηλής ποιότητας προϊόν του (πχ 2-3 ευρώ).
Δοκίμασε ... δεν χάνεις κάτι...

+1
Οι περισσότερες αγορές μου ειναι από Κινέζους και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Βέβαια λιγη προσοχή στο ιστορικό αγορών στην σχεση του προμηθευτή με το ebay και στα σχολια των χρηστών πάντα βοηθάει...

paypal-προβλημα(!)

μου εστειλαν ενα ποσο(επιστροφη χρηματων) στον paypal λογαριασμο μου.
το PayPal balance ειναι μηδενικο,
αλλα κατω-κατω στο My recent activity,
φαινονται τα χρηματα κανονικα και μαλιστα ελαβα και μεσω mail την επιβεβαιωση αποστολης των χρηματων.
ο paypal λογαριασμος,ειναι συνδεδεμενος για να τραβαει μετρητα,απο μια προπληρωμενη καρτα.
το mail αναφερει οτι The refund will go to the card you paid with,
αλλα εγω οτι κινηση και να κανω,δεν μπορω να σηκωσω τα λεφτα απο το paypal.
στην προπληρωμενη τα λεφτα δεν εχουν μπει.
πηγα να κανω μεταφορα σε τραπεζικο λογαριασμο,
αλλα μου λεει οτι το υπολοιπο δεν ειναι επαρκης για αυτην την συναλλαγη.
τι εχει συμβει?

Re: paypal-προβλημα(!)

Δημητρη πολλες φορες η επιστροφη (refund) που σου κανουν κανει λιγες μερες να "μπει" στην καρτα και να πιστωθει.
Τα λεφτα δεν ειναι στο paypal balance μην τα ψαχνεις εκει.
Αν εχεις προσβαση μεσω web banking στην καρτα σου τσεκαρε την ποτε θα μπουν τα χρηματα μεσα για να τα χρησιμοποιησεις.
Για ποσες μερες μιλαμε οτι εχει γινει το refund ?

Απάντηση: paypal-προβλημα(!)

Mηπως ειναι προσφατη η συναλλαγη και δεν ειναι ακομη διαθεσιμα? θελουν 2-3 μερες συνηθως

Δημητρη πολλες φορες η επιστροφη (refund) που σου κανουν κανει λιγες μερες να "μπει" στην καρτα και να πιστωθει.
Τα λεφτα δεν ειναι στο paypal balance μην τα ψαχνεις εκει.
Αν εχεις προσβαση μεσω web banking στην καρτα σου τσεκαρε την ποτε θα μπουν τα χρηματα μεσα για να τα χρησιμοποιησεις.
Για ποσες μερες μιλαμε οτι εχει γινει το refund ?

Mηπως ειναι προσφατη η συναλλαγη και δεν ειναι ακομη διαθεσιμα? θελουν 2-3 μερες συνηθως

δηλαδη παροτι τα βλεπω στο My recent activity,δεν τα εχω διαθεσιμα?
προσβαση εχω στην καρτα,αλλα δεν εχει μπει κατι.
η συναλλαφη εγινε πριν κανα 3ωρο και ειναι επιστροφη χρηματων.
οπως τον πληρωσα,με τον ιδιο τροπο μου τα επεστρεψε.

Μήπως πρέπει πρώτα να κάνεις accept το refund?

που να το κανω accept?

Last edited:

Δεν ειναι επιλογη του αγοραστη αυτη. Οταν ο πωλητης κανεις refund γινεται αυτοματα.
Ηταν απο Ebay Δημητρη ?

οχι.ασχετο σαιτ.
αρα περιμενω 2-3 ημερες?
γιατι εγω νομιζα οτι με το που φαινονται στο paypal,ειανι και διαθεσιμα.
και προφανως θα μπουν στην προπληρωμενη καρτα.

Λεγε ρε ποτε στα εστειλαν ? :D

Τι συναλλαγη ηταν ? για ebay ή πηρες δικαιωματα κανενος παιχτη για την ΑΕΚ ? :award:

ακριβως...
τωρα που τραυματιστηκε ο Γκουντιο,φερνω αντικαταστατη.
μαρτυριαρη...:damnyou:

Απάντηση: paypal-προβλημα(!)

Περιμενε μεχρι Παρασκευη τουλαχιστον,και βεβαια μην προσπαθησεις ποτε να στειλεις email στο paypal,πιο ευκολα θα δεις ΑΕΚ να παιρνει το Chapions League

Απάντηση: Re: paypal-προβλημα(!)

οχι.ασχετο σαιτ.
αρα περιμενω 2-3 ημερες?
γιατι εγω νομιζα οτι με το που φαινονται στο paypal,ειανι και διαθεσιμα.
και προφανως θα μπουν στην προπληρωμενη καρτα.

Aντικαταστατες και μαλιστα σε καλη τιμη -εως και δωρεαν ,προτιμησε απο εμας τους κιτρινομαυρους του βορρα

Re: Απάντηση: paypal-προβλημα(!)

Περιμενε μεχρι Παρασκευη τουλαχιστον

ααα...κι`εγω νομιζα οτι ηταν αμεσα..τεσπα

και βεβαια μην προσπαθησεις ποτε να στειλεις email στο paypal,πιο ευκολα θα δεις ΑΕΚ να παιρνει το Chapions League

αυτο το παραβλεπω..:7SFGSFG:

Δεν ειναι επιλογη του αγοραστη αυτη. Οταν ο πωλητης κανεις refund γινεται αυτοματα.
Ηταν απο Ebay Δημητρη ?

Ναι αλλά ισχύει και σε refund διαφορετικών νομισμάτων ή απλά μετατρέπει την συναλλαγή στο νόμισμα που έχεις;
Έκανα μια υπόθεση μια και όταν πουλάς κάτι σε νόμισμα διαφορετικό από αυτό που έχεις δηλώσει, μόλις σου στείλει τα χρήματα ο αγοραστής πρέπει να κάνεις accept την συναλλαγη και να διαλέξεις σε τι νομισμα θέλεις. Βεβαι μπορεί στο refund να μην ισχύει. Δεν έτυχε ποτέ να ζητήσω...