Paypal

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Θα ήθελα να ρωτήσω αφού κάνει κάποιος verify το λογαριασμό του γράφoντας το 4ψήφιο κωδικό από τη χρέωση της πιστωτικής,μετά μπορεί να αγοράσει ότι θέλει από καταστήματα που έχουν την Paypal επιλογή? Ο λογαριασμός είναι personal και τον έχω συνδέσει με πιστωτική κάρτα visa(eurobank classic). Προσπάθησα να κάνω μία αγορά από το ezydvd.au και με έχει στο Pending.Έκανα όλη τη διαδικασία μέχρι να φθάσω στο verify,δήλωσα διευθύνσεις κλπ,τα πάντα. Τί γίνεται παρακάτω για να προχωρήσω από το Pending? (Με έχει στο Pending στο menu του Paypal γράφωντας προς τα που έδωσα εντολή για Payment,και το status είναι στο Pending). To ίδιο γράφει και το site του ezydvd.

off topic.
Καλού κακού,πήγαινε αύριο σ´ένα κατάστημα της τράπεζας που συνεργάζεσαι και βγάλε μία προπληρωμένη για τις συναλλαγές σου στο Internet.

Απάντηση: Re: Paypal

To paypal γενικότερα δεν είναι ασφαλές?

Δικιο 'εχει ο Σωκράτης φίλε μου.
Βγάλε μια προπληρωμένη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :grandpa:

Εδώ ολόκληρο CERN δεν αποδείχθηκε ασφαλή,τι να λέμε...

To λίνκ σωστά το δίνεις;ezydvd.au δε μου βγάζει τίποτα.

Last edited:
χρησημοποιώ paypal περίπου 5 χρόνια και όλα καλά...σίγουρα είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους συναλλαγής στο web.

Ειναι ασφαλές (μεχρι στιγμής πάντα...) αρκεί να αποφεύγεις να τσιμπάς στο ...phishing, δηλαδή στα διάφορα εμαιηλ που στελνουν επιτήδιοι (ειτε έχεις είτε δεν έχεις paypal) και με τα οποία σου λένε μέσες ακρες ότι...υπήρξε πρόβλημα ασφαλείας (ή έγινε κάτι άλλο) και πρεπει να μπεις απο το λινκ που σου στελνουν και να ξαναβαλεις τα στοιχεία και τον κωδικό σου! Το paypal ποτε δεν στελνει τετοια και τα διαγραφεις άμεσα....

Θα ήθελα να ρωτήσω αφού κάνει κάποιος verify το λογαριασμό του γράφoντας το 4ψήφιο κωδικό από τη χρέωση της πιστωτικής,μετά μπορεί να αγοράσει ότι θέλει από καταστήματα που έχουν την Paypal επιλογή? Ο λογαριασμός είναι personal και τον έχω συνδέσει με πιστωτική κάρτα visa(eurobank classic). Προσπάθησα να κάνω μία αγορά από το ezydvd.au και με έχει στο Pending.Έκανα όλη τη διαδικασία μέχρι να φθάσω στο verify,δήλωσα διευθύνσεις κλπ,τα πάντα. Τί γίνεται παρακάτω για να προχωρήσω από το Pending? (Με έχει στο Pending στο menu του Paypal γράφωντας προς τα που έδωσα εντολή για Payment,και το status είναι στο Pending). To ίδιο γράφει και το site του ezydvd.

Εχω και εγω το Paypal εδω και 7 χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.
Επειδη εχω ψωνισει και εγω απο το συγκεκριμενο μαγαζι που λες,το μαγαζι αργει λιγο να δεκτει τα χρηματα.Μην ανυσυχεις παντως.Εμενα μου εκαναν 3 μερες να το δεκτουν και η αποστολη-παραλαβη γυρω στο 15θημερο.Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω - υποψην οτι εχει περασει 1 χρονος απο τοτε που ειχα παραγγειλει εγω- η ποιοτητας πακεταρισματος και ιδιως για ενα τετοιο "ταξιδι" ηταν ελαφρως απαραδεκτος.
Ειχα παρει τους 300 Steelbook (x3) και τα 2 μου ηρθαν κτυπημενα.Μετα απο παραπονα μου εδωσαν 5$ εκπωση απο την επομενη αγορα μου.
Τελος παντων.

Το κακο με την προπληρωμενη καρτα ειναι οτι σε καθε γεμισμα της πληρωνεις κερατιατικα.Η τραπεζα σου κρατατει την προμηθεια της για να σου βαλει λευτα μεσα.
Εγω εχω μια Dynamic Alpha Bank , Την εχω "κλειδωσει" μετα απο αιτημα μου σε χαμηλο πιστωτικο οριο (600 Ευρω) και κανω την δουλεια μου μια χαρα.

Απάντηση: Re: Paypal

Κι εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα !

Ναι,κατά βάση δεν υπάρχει πρόβλημα με Paypal
Είναι απο τους ασφαλέστερους(οσο δυνατόν μπορεί)τρόπους συναλλαγής μεσω
διαδικτύου
Εσυ Γιάννη τι χρησιμοποιείς;Πιστωτική η προπληρωμένη;

Re: Απάντηση: Re: Paypal

Ναι,κατά βάση δεν υπάρχει πρόβλημα με Paypal
Είναι απο τους ασφαλέστερους(οσο δυνατόν μπορεί)τρόπους συναλλαγής μεσω
διαδικτύου
Εσυ Γιάννη τι χρησιμοποιείς;Πιστωτική η προπληρωμένη;

Πιστωτική.

Tο χρησιμοποιώ κοντά 5 χρόνια τώρα και μέχρι στιγμής
δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.Θέλω να πιστεύω ότι είναι ο ασφαλέστερος
τρόπος για online αγορές.
Και μόνο το ότι δεν δίνεις τα στοιχεία σου δεξιά και αριστερά, σου παρέχει
ένα πρόσθετο αίσθημα ασφάλειας.

Re: Paypal Code

παρε τηλεφωνο το τμημα καρτων μετα απο δυο ημερες και ζητα τον κωδικο καταχωρησης της συγκεκριμενης κινησης.

Απάντηση: Re: Paypal Code

παρε τηλεφωνο το τμημα καρτων μετα απο δυο ημερες και ζητα τον κωδικο καταχωρησης της συγκεκριμενης κινησης.

ετσι ακριβώς . Το έχω κάνει κι εγώ . Αν, πάλι , δεν βιάζεσαι περίμενε το αντίγραφο λογαριασμού . Εκεί θα είναι γραμμένο δίπλα στην συναλλαγή .

PayPal....

ανανεωσα την προπληρωμενη καρτα που εχω στην eurobank και προσπαθω να την κανει αποδεκτη το Paypal.
την εχει καταχωρησει ως καρτα,αλλα ουσιαστικα δεν την βλεπει και περιμενει μια επιβεβαιωση(confirm),με την χρηση κωδικου.
το εχω κανει απο εχθες,αλλα δεν εχει ερθει τιποτε στο mail μου,ενω πρεπει να εχει παρει και το 1,5 ευρω προμηθειας.τι κανω?

Attachments

• pp.jpg
    pp.jpg
    64.5 KB · Views: 28
Re: PayPal....

νομίζω...δεν την κάνει την eurobank.
Στο paypal εγώ χρεώνω μιά master.
Με προποληρωμένη κάνω αγορές από καταστήματα.
Εκεί είναι ο φόβος.

Με το paypal αναγκάστηκα και εμπιστεύτηκα άλλη κάρτα.
Αλλά μπορεί να να υπάρχει άλλος τρόπος.