Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το σύστημα μου, για πολλους λογους, μεταξυ των οποιων και λόγω και της ανάγκης για προβολή HD προγραμματος στον Panasonic 100 προβολεα μου...
Τονίζω το προβόλι είναι 720p και δεν υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί, τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια.
Άρα, για ότι σας ρωτάω, να σκέφτεστε ότι δεν με αφορα βιντεο 1080p κλπ κλπ.
Αρχικα θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το παρακάτω:
Έκανα την παρακάτω σύνθεση:
Koμματια που θα αγοραστουν:
KOYTI: THERMALTAKE VE7000BWS SOPRANO DX WINDOW BLACK
EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz)
MHTΡΙΚΗ: ASUS P5B-MX WIFI-AP(s775,DDR2,946GZ)
ΨΥΞΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ: THERMALTAKE Cooler Sonic Tower
RAM: GEIL GX22GB8000UDC DDR2 PC2-8000 1000MHZ CL4 2GB (2X1GB) ULTRA DUAL CHANNEL KIT
GRAPHICS: TWINTECH 8800 GTS 320 MB
Κομματια που θα κρατησω:
320 Seagate SATAII δισκος
20.1 LG Widescreen oθονη (1680x1050)
Creative Audigy 2 Platinum
Τροφοδοτικο Tagan Easy Connect 480W
UPS Mustek 1000Va
Wireless Router LevelOne 3460
Ο λόγος που προτιμησα tower και οχι HTPC Κουτι είναι οτι κατα βαση θα ειναι ο γενικης χρησης υπολογιστης μου, θα εδραζεται στο γραφειο (κοντα στο συστημα), και απλα θα εχει και ενα καλωδιο που θα συνδεεται με τον projector και τον ενισχυτη.
Η βασικες μου αποριες τωρα:
1/ Ειναι επαρκες για 720p playback με τα διαφορα φιλτρα κλπ ενεργοποιημενα?
2/Αγορασα πριν λιγους μηνες ενα πολυ καλο τροφοδοτικο TAGAN με ισχυ 480W. Επειδη εδωσα αρκετα χρήματα, θα ηθελα να μην το αλλαξω, καθοτι ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος ,και απο ρεύμα και απο θορυβο.
Αν προσθεσουμε λοιπον στα παραπανω κομματια 1-2 σκληρους και 1-2 oπτικα αναγνωστηρια.... Πιστευετε πως το ρευμα επαρκει?
Δεκτες και αλλες προτασεις, το budget ομως περιοριζεται αυστηρα στα 800-900Ευρω.
Δεν υπαρχει ιδιαιτερη βιασυνη γιατι εχω και εξεταστικη τωρα, θα το βαλω μπρος σε καναδυο μηνες, απλα ψαχνομαι απο τωρα σιγα σιγα....
Θαενκς!
Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το σύστημα μου, για πολλους λογους, μεταξυ των οποιων και λόγω και της ανάγκης για προβολή HD προγραμματος στον Panasonic 100 προβολεα μου...
Τονίζω το προβόλι είναι 720p και δεν υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί, τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια.
Άρα, για ότι σας ρωτάω, να σκέφτεστε ότι δεν με αφορα βιντεο 1080p κλπ κλπ.
Αρχικα θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το παρακάτω:
Έκανα την παρακάτω σύνθεση:
Koμματια που θα αγοραστουν:
KOYTI: THERMALTAKE VE7000BWS SOPRANO DX WINDOW BLACK
EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz)
MHTΡΙΚΗ: ASUS P5B-MX WIFI-AP(s775,DDR2,946GZ)
ΨΥΞΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ: THERMALTAKE Cooler Sonic Tower
RAM: GEIL GX22GB8000UDC DDR2 PC2-8000 1000MHZ CL4 2GB (2X1GB) ULTRA DUAL CHANNEL KIT
GRAPHICS: TWINTECH 8800 GTS 320 MB
Κομματια που θα κρατησω:
320 Seagate SATAII δισκος
20.1 LG Widescreen oθονη (1680x1050)
Creative Audigy 2 Platinum
Τροφοδοτικο Tagan Easy Connect 480W
UPS Mustek 1000Va
Wireless Router LevelOne 3460
Ο λόγος που προτιμησα tower και οχι HTPC Κουτι είναι οτι κατα βαση θα ειναι ο γενικης χρησης υπολογιστης μου, θα εδραζεται στο γραφειο (κοντα στο συστημα), και απλα θα εχει και ενα καλωδιο που θα συνδεεται με τον projector και τον ενισχυτη.
Η βασικες μου αποριες τωρα:
1/ Ειναι επαρκες για 720p playback με τα διαφορα φιλτρα κλπ ενεργοποιημενα?
2/Αγορασα πριν λιγους μηνες ενα πολυ καλο τροφοδοτικο TAGAN με ισχυ 480W. Επειδη εδωσα αρκετα χρήματα, θα ηθελα να μην το αλλαξω, καθοτι ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος ,και απο ρεύμα και απο θορυβο.
Αν προσθεσουμε λοιπον στα παραπανω κομματια 1-2 σκληρους και 1-2 oπτικα αναγνωστηρια.... Πιστευετε πως το ρευμα επαρκει?
Δεκτες και αλλες προτασεις, το budget ομως περιοριζεται αυστηρα στα 800-900Ευρω.
Δεν υπαρχει ιδιαιτερη βιασυνη γιατι εχω και εξεταστικη τωρα, θα το βαλω μπρος σε καναδυο μηνες, απλα ψαχνομαι απο τωρα σιγα σιγα....
Θαενκς!
Last edited: