Pc vs rasberry pi vs streamer

Αθώο μου παιδί...
Καλού κακού, μην ξεκινήσεις να το στήνεις απόγευμα και μου χτυπάς την πόρτα στις 4 το πρωί!
Ή αν θέλεις να παραιτηθεί κανένας από το ΙΤ δώσε του το και πες του εμπιστευτικά "Στήσε το έτσι, αυτά θα χρησιμοποιούμε τώρα".

Οι κατάνες btw δεν είναι φτιαγμένες για να κόβουν πολύ. :p
Τελικά καποια γεγονότα οδήγησαν να μη το στήσω καθόλου, (πόρτες δεν χτυπάμε ωρες κοινής ησυχίας κυριε μου), τελικά πάλι καλά που ηρθε ρυθμισμένο για ιντερνετ και το χρησιμοποιώ αλλιως θα είχε μείνει στο ράφι.
Παντως και χωρις τις οποιες ρυθμίσεις η διαφορά σε stream με το microtik και χωρις είναι ακουστή.

• Haha
Reactions: Tzimisce
Ηρθε σε κανεναν στο λογαριασμο του spotify του το lossless?
Εχω το Family για ολα τα μέλη της οικογένιας εδω και χρόνια. Δεν το ανοιγω συχνά, την προηγούμενη εβδομάδα καθε φορά που το άνοιγα ειχε εικόνα για το lossless οτι ερχετε προσεχως.
Τωρα δεν εμφανιζετε πλεον. Αυτό γνωρίζω μόνο

• Like
Reactions: steadyshot
Τελικά καποια γεγονότα οδήγησαν να μη το στήσω καθόλου, (πόρτες δεν χτυπάμε ωρες κοινής ησυχίας κυριε μου), τελικά πάλι καλά που ηρθε ρυθμισμένο για ιντερνετ και το χρησιμοποιώ αλλιως θα είχε μείνει στο ράφι.
Παντως και χωρις τις οποιες ρυθμίσεις η διαφορά σε stream με το microtik και χωρις είναι ακουστή.
Με τη βοηθεια του tzimsce ρυθμίστηκε το microtik και το αποτελεσμα τον δικαιωνει.
Η διαφορά στις δυο πόρτες που ρυθμιστηκαν μονο για audio μου θυμίζει έντονα ηχο απο ακριβό Isolator (Συγκεκριμένα της Exact power που ειχα) ως προς την απολυτη ησυχία στο υπόβαθρο και το πλατος της σκηνής, χωρις ομως τις μειωσεις στις δυναμικές και τις αρμονικές που δυστυχως χαρακτηρίζει τις - πιο πολλες - συσκευές αυτής της φιλοσοφίας.
Μια πολυ οικονομική αναβάθμιση που την προτείνω σε ολους οσους στριμάρουν ηχο απο το διαδικτιο

Εχω το Family για ολα τα μέλη της οικογένιας εδω και χρόνια. Δεν το ανοιγω συχνά, την προηγούμενη εβδομάδα καθε φορά που το άνοιγα ειχε εικόνα για το lossless οτι ερχετε προσεχως.
Τωρα δεν εμφανιζετε πλεον. Αυτό γνωρίζω μόνο
Α εμενα δε μου ηρθε καθολου αυτη η ειδοποιηση.

Μπορεις να δεις αν δε βαριεσαι στο settings and privacy -> media quality αν σου εμφανιζει το lossless

Το ιδιο κι εδώ.
Aν και θα τολμησω να γράψω ότι στην παρούσα φάση για την περιπτωση μου καλύτερα να περιμένω λίγο ακόμη, για να μη γίνονται πολλές αλλαγές μαζί.
Να μάθω πρωτα καλά το νέο ήχο μου με το microtik, το οποίο εχει δώσει αναλυση πιο καθαρές υψηλές, ησυχία στο Background, έλεγχο στις χαμηλές, το μόνο ίσως αρνητικό μια ελάχιστη μείωση στη μεσαία. Θέλω ακόμη ώρες για να βεβαιωθώ.

Μετά απο πολλές πλέον ώρες ακροάσεων μπορώ να γράψω τα ακόλουθα. Ο μεγάλος κερδισμένος απο το vpn του microtik ειναι το rasberry το streaming του οποίου κέρδισε σε βάθος και πλάτος σκηνής περισσότερο απο το consumer streamer μου της cambridge audio και το pc μου που παρεμειναν ίδια σε σκηνή και κέρδισαν σε ησυχία στο υπόβαθρο.

• Like
Άντε!
Τώρα που θα βάλεις σε κόντρα το rpi με το pc στα άυλα θα βγάλεις και λεφτά από τους δίσκους που θα βάλεις σε αγγελίες. 😂

Άντε!
Τώρα που θα βάλεις σε κόντρα το rpi με το pc στα άυλα θα βγάλεις και λεφτά από τους δίσκους που θα βάλεις σε αγγελίες. 😂
Τωρα που θα κανουμε την παραπάνω κόντρα να ξερεις σου ετοιμάζω ενα vogas pc

Ίσως φέρω κι εγώ κάτι σχετικό αύριο..
Και έφερε ενα εξαιρετικο dac που με τη πνοη του salas και τη γνωση του Δημητρη εφτασε σε κάποια κομματια οπου δεν το ξεχωριζες απο το denafrips προσωπικα δεν θα τα αλλαζα.
Φυσικα οπως παντα ο νεος της παρεας κ. Βασιλης ειχε αντιθετη αποψη απο τη δικη μου, αν και ολοι συμφωνησαμε να λαβουμε πιο πολυ υποψη τα δικα μου αυτια λογο ωτίτιδας των υπολοιπων. (στους τυφλους ο μονοφθαλμος)
Το μαγικο κουτι ειχε και streamer μη ενεργο, αλλα πριν το αναψει πιστεύω θα εχω φτασει να δωσω σημα στην i2s του denafrips απο το pi τρεμετε.:love:

Το πικάπ σου είναι πανέμορφο!!!

Ξέχασα να το βγάλω μερικές φωτογραφίες γμτ....
Μη σε στεναχωρήσω κι άλλο (φτανει το κομμένο καλώδιο της κιθάρας).
1000038134.jpg

1000038135.jpg

1000038136.jpg

Τώρα γράψε κι ενα σχόλιο για τη μεσαία στο βιολί που ακούσαμε σε σχέση με τα streamers που ακούγαμε όλο το πρωί, ώστε
1. να ανάψουν τα αίματα
2. να κρατήσω το analog στο όνομα
3. να μείνουμε εντός topic

Ηρθε σε κανεναν στο λογαριασμο του spotify του το lossless?
Πριν μερικές μέρες μου ήρθε ειδοποίηση από το Spotify για επερχόμενη, εντός του 10/25, προσθήκη της επιλογής Lossless. Σε αρκετούς χρήστες στην Ελλάδα είναι ήδη διαθέσιμη αυτή η επιλογή. Προφανώς γίνεται η αναβάθμιση κατά κύματα...

• Like
Εγώ πάντως ακόμη τίποτα με το spotify μάλλον πρωτα θα φτάσουν τα καλούδια του ian canada απο audiophonics και πολυ μετά το lossless.