- 16 February 2012
- 2,883
Όχι βασικα την πρόσοψη κανω πλεξι οπως έφτιαχνα κάποτε τα athlos dac. Πιάνει με 4 βίδες στο σασί αντι για τα χερούλια. Παρόμοια ήταν τα κουτιά αλλα μεγαλύτερα.Σκούρο πλέξι για καπάκι ;;
Έτσι ακριβώς παίζει θαυμάσια οπως είναι, άρα + τα ρολόγια + την εξοδο i2s που ειναι οπως γράφουν παντού και το δυνατό σημείο του dac μου,Ωραία. Να φτιάξεις εσύ το σάντουιτς να το μετρήσουμε μην πάρω λάθος κουτί.
Να δούμε και τι διαφορά θα έχει από την I2S.
Πιστεύω μεγάλη, γιατί δεν είναι μόνο η I2S αλλά και τα ρολόγια που μπαίνουν που δεν έχουν καμία (μα καμία) σχέση με αυτά που έχει τώρα.
Δημητριε γράφαμε ταυτόχρονα νομίζω σε κάλυψαΤα καλά ρολόγια επηρεάζουν μόνο την I2S έξοδο. Η USB δεν έχει καμία σχέση με αυτά.
Αν το DAC έχει σοβαρό receiver με σωστή I2S είσοδο, όντως είναι προτιμότερο να γίνει σύνδεση μέσω I2S.
Τα καλά ρολόγια επηρεάζουν μόνο την I2S έξοδο. Η USB δεν έχει καμία σχέση με αυτά.
Λίγο ανάποδα νομίζω το πήγες;![]()
Δεν είναι πιο καλό το RPI να παίρνει μόνο του μία τροφοδοσία (5V) και να πάνε 5 και 3.3 στα άλλα κυκλώματα;
@Δημήτρης Δημητρακούδης ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.