Pc vs rasberry pi vs streamer

Με την πλακέτα των ρολογιών την i2s και τις τροφοδοσίες τους να είναι στο δρόμο είπα να πάρω ενα τυπικό κουτί.
1000038665.jpg
Αν παίξει οπως περιγράφουν όσοι το εχουν φτιάξει, θα το βελτιώσω με σκουρο πλεξιγκλας.

• Like
Reactions: Tzimisce
Σκούρο πλέξι για καπάκι ;;
Όχι βασικα την πρόσοψη κανω πλεξι οπως έφτιαχνα κάποτε τα athlos dac. Πιάνει με 4 βίδες στο σασί αντι για τα χερούλια. Παρόμοια ήταν τα κουτιά αλλα μεγαλύτερα.

• Like
Reactions: vlad66
Έρχεται η παρακάτω μαζί με τις πλακέτες, έψαχνα κάτι που να μην εμποδίζει το σάντουιτς των πλακετών, βρήκα το παρακάτω prociutto ψιλοκομμένο.

Νομίζω είναι ότι πρέπει.

• Like
Ωραία. Να φτιάξεις εσύ το σάντουιτς να το μετρήσουμε μην πάρω λάθος κουτί. 😂
Να δούμε και τι διαφορά θα έχει από την I2S.
Πιστεύω μεγάλη, γιατί δεν είναι μόνο η I2S αλλά και τα ρολόγια που μπαίνουν που δεν έχουν καμία (μα καμία) σχέση με αυτά που έχει τώρα.

Ωραία. Να φτιάξεις εσύ το σάντουιτς να το μετρήσουμε μην πάρω λάθος κουτί. 😂
Να δούμε και τι διαφορά θα έχει από την I2S.
Πιστεύω μεγάλη, γιατί δεν είναι μόνο η I2S αλλά και τα ρολόγια που μπαίνουν που δεν έχουν καμία (μα καμία) σχέση με αυτά που έχει τώρα.
Έτσι ακριβώς παίζει θαυμάσια οπως είναι, άρα + τα ρολόγια + την εξοδο i2s που ειναι οπως γράφουν παντού και το δυνατό σημείο του dac μου, :p ανυπομονώ.

Τα καλά ρολόγια επηρεάζουν μόνο την I2S έξοδο. Η USB δεν έχει καμία σχέση με αυτά.

Αν το DAC έχει σοβαρό receiver με σωστή I2S είσοδο, όντως είναι προτιμότερο να γίνει σύνδεση μέσω I2S.
Δημητριε γράφαμε ταυτόχρονα νομίζω σε κάλυψα

Τα καλά ρολόγια επηρεάζουν μόνο την I2S έξοδο. Η USB δεν έχει καμία σχέση με αυτά.

Αυτό εννοώ.
Αν από μόνη της η I2S είναι καλύτερη από την USB, τα ρολόγια θα δώσουν (στην I2S) ακόμη παραπάνω.
Εκτός αν η τελική αναβάθμιση είναι τα ρολόγια και όχι η θύρα.

Έτσι, Έτσι πορώστε με να μετράω τις μέρες, ,τις ωρες που θα έρθουν τα bordakia.
Μέχρι τότε για ριχτε μια ματιά στο περι ποιότητας βυνιλιου.

Εγώ πάντως ακόμη τίποτα με το spotify μάλλον πρωτα θα φτάσουν τα καλούδια του ian canada απο audiophonics και πολυ μετά το lossless.
Kι ομως τελικά όχι.
1000038772.jpg
Παίζει πολύ καλα σιγουρα οπως το Tidal αύριο πιο ξεκούραστος θα το ακούσω καλύτερα.

To project ανέβηκε πολύ προσθεσα ρολόγια και i2s.
1000039294.jpg
1000039299.jpg
1000039331.jpg
Από hardware όλα ρολόι, μετρημένες οι τροφοδοσίες δίνουν αυτο που πρέπει 3,3 οι διπλές 5 η μόνη, όλα τα λαμπάκια ανάβουν κανονικά. Το gentoo αναγνωρίζει τα ρολόγια σαν pidac.... αλλά ήχος τίποτα ακόμη??

• Like
Σπίτι μου θα παίξει αμέσως... Το ξέρεις αυτό. 😂

Μία αναδιάταξη στις πλακέτες για να περνάνε πιο σωστά τα καλώδια, ειδικά της υψηλής τάσης την θέλεις βέβαια...
Όπως και να κοπούν κάποια καλώδια που είναι χωρίς λόγο τόσο μακριά και να συστραφούν.

Έπαιξες 2x5 + 3.3 βλέπω;

Λίγο ανάποδα νομίζω το πήγες; :unsure:
Δεν είναι πιο καλό το RPI να παίρνει μόνο του μία τροφοδοσία (5V) και να πάνε 5 και 3.3 στα άλλα κυκλώματα;
@Δημήτρης Δημητρακούδης ;

Είναι 5V για το RPi, 3.3V για το FifoPiMa και ακόμα 3.3V για το HDMIpro.

• Like