Πεδιόμετρο...

gkpapad

AVClub Addicted Member
29 January 2007
2,069

stivi1981

Senior Member
27 October 2008
487
Ν.φθιωτιδος
Re: Απάντηση: Πεδιόμετρο...

Γεια σας παιδια.Ετοιμαζομαι να παραγγειλω το EDISION X-FINDER.Αξιζει η αγορα του;Περιμενω απαντηση απο ιδιοκτητες του.

στην σελιδα 54 εχει κανει μια παρουσιαση να δεις τι και πως παιζει με το x-finder

stivi1981

Senior Member
27 October 2008
487
Ν.φθιωτιδος
Γεια σας και παλι.Εχω το edision x-finder που ειχα παρει πριν απο 2 χρονια και αποφασισα να του βαλω διακοπτη για να κλεινει η τροφοδοσια για να μην του αδειαζει η μπαταρια οταν ειναι σβηστο.
κατι παρομοιο εχουνε τα x-finder που πουλουνται τωρα στη αγορα...παραθετω φωτογραφιες απο το εσωτερικο αλλα και απο το mod...
εχω ηδη αλαξει μια μπαταρια γιατι ειχε φουσκωσει και δεν κραταγε....μπορει να ειναι και απο δικο μου λαθος γιατι αφηνα το οργανο στον ηλιο και σε ζεστο μερος για ωρες
IMG_3950.jpgIMG_3952.jpgIMG_3954.jpgIMG_3956.jpgIMG_3958.jpgIMG_3957.jpg

Attachments

• IMG_3953.jpg
    IMG_3953.jpg
    208.7 KB · Views: 260

brisim_12

New member
24 August 2010
30
εχω το amiko και του περασα το λογισμικο απο το edision το διακοπτη που τον εβαλες;;;μπορεις να μου δηξεις ακριβως

Last edited by a moderator:

stivi1981

Senior Member
27 October 2008
487
Ν.φθιωτιδος
ο διακοπτης μπηκε κατω απο την εισοδο του ci module οπως φαινετε και σττην φωτο και το κυκλωμα του κλεινει με τον αρνητικο πολο της μπαταριας.
το μαυρο καλωδιο δηλαδη.
επελεξα αυτη την θεση του διακοπτη γιατι αμα ειναι κλειστη η θηκη του μηχανηματος δεν εχεις φοβο να ανοιξει καταλαθος!
εννοεται βεβαια οτι για να φορτισει το οργανο πρεπει ο διακοπτης να ειναι στην θεση on...θα βαλω και ταμπελακι πανω στο οργανο για την ιστορια δλδ

brisim_12

New member
24 August 2010
30
και τωρα εισε ενταξει;δεν πεφτη η μπαταρια;και κατι ακομα τη λιστα καναλιων πως τη φτιαχνουμε υπαρχει καποιο προγραμα;

stivi1981

Senior Member
27 October 2008
487
Ν.φθιωτιδος
απο οτι εχω δει ναι δεν πεφτει η μπαταρια....δεν το δοκιμασα και πολυ ομως γιατι το χρειαστηκα και το δουλεψα!!!
την λιστα καναλιων εγω την φτιαχνω μονο μεσα απο το ιδιο το προγραμμα...
στο λινκ ομως εχεις channel editor αν και δεν τον εχω δουλεψει!!
http://www.sat-soft.net/index.php/21-x-finder/46-tools

brisim_12

New member
24 August 2010
30
απο οτι εχω δει ναι δεν πεφτει η μπαταρια....δεν το δοκιμασα και πολυ ομως γιατι το χρειαστηκα και το δουλεψα!!!
την λιστα καναλιων εγω την φτιαχνω μονο μεσα απο το ιδιο το προγραμμα...
στο λινκ ομως εχεις channel editor αν και δεν τον εχω δουλεψει!!
http://www.sat-soft.net/index.php/21-x-finder/46-tools

και κατι αλλο ηθελα να σε ρωτησω.οταν εκοψες το μαυρο καλωδειο δεν σου κλειδωσε;;;;εχω ακουσει οτι στη μπαταρια εχει καποια πλακετα και οταν κοψεις το ρευμα κλειδωνει

Poisonera

Established Member
1 November 2014
214
Καλημερα εχω ενα πεδιομετρο TRIMAX SM-3500 το οποιο δεν ειναι DVB S και όχι δυστηχως και DVB S2. επειδη δεν υπάρχει υποστηριξει πλεον απο την εταιρια σε ανανεωση λιστα δορυφορων πως μπορω να τις ανανεωσω ; η τελευταια λιστα ειναι απο το 2010 που εχει η εταιρια.

brisim_12

New member
24 August 2010
30
εβαλα ενα διακοπτακι στο μαυρο καλωδιο στο xfinter amiko.δεν κοβη το ρευμα οταν φορτιζει αναβοσβηνει το πρασινο λαμπακι το ανοιγω φορτιζει αλλα οταν ανοιγω το πεδιομετρο στη θεση off ανοιγη κανονικα

stivi1981

Senior Member
27 October 2008
487
Ν.φθιωτιδος
εβαλα ενα διακοπτακι στο μαυρο καλωδιο στο xfinter amiko.δεν κοβη το ρευμα οταν φορτιζει αναβοσβηνει το πρασινο λαμπακι το ανοιγω φορτιζει αλλα οταν ανοιγω το πεδιομετρο στη θεση off ανοιγη κανονικα

ναι ετσι κανει και μενα.εμεις θελουμε οταν ειναι σβηστο το οργανο να μην καταναλωνει μπαταρια.εννοειτει οταν το φορτιζεις θα πρεπει να εχεις τον διακοπτη στο on για να σου φορτισει την μπαταρια.
αυτο με την θεση off που λες δεν το καταλαβα

gkpapad

AVClub Addicted Member
29 January 2007
2,069
stivi1981 τελικα παραγγειλα σημερα το πρωι,απο την Γερμανια το 7009 se.Ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος.

brisim_12

New member
24 August 2010
30
Re: Απάντηση: Πεδιόμετρο...

παω να ανοιξω το οργανο με το κουμπι ενω ο διακοπτης ειναι στη θεση off ανοιγη κανονικα αυτο λεω

stivi1981

Senior Member
27 October 2008
487
Ν.φθιωτιδος
μονο οταν φορτιζει πρεπει να στο κανει αυτο!οταν ειναι στην μπαταρια και το διακοπτακη ειναι στο off δεν πρεπει να ανοιγει το οργανο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

stivi1981 τελικα παραγγειλα σημερα το πρωι,απο την Γερμανια το 7009 se.Ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος.

ωραιος,,,,,μολις το παραλαβεις κανε μια παρουσιαση να το δουμε και μεις τι ψαρια πιανει το συγκεκριμενο!!!!

brisim_12

New member
24 August 2010
30
κι ομως φιλε μου το οργανο ανοιγη κανονικα δεν ξερω γιατι.το amikoδεν ξερω αν εχει καποια διαφορα με το edision τι να πω