Πειρατές της Καραιβικής μέρος 3

ακουγεται οτι ειναι μακραν καλυτερο του δευτερου (πουταν καλυτερο απο το πρωτο )

μια φιλη που δουλεψε στην ταινια ειπε οτι παρολο που ειναι λιγο μεγαλο τελικα βγηκε καλο.....

παντα μου αρεσε ο Βερμπινσκι

ακουγεται οτι ειναι μακραν καλυτερο του δευτερου (πουταν καλυτερο απο το πρωτο )

μια φιλη που δουλεψε στην ταινια ειπε οτι παρολο που ειναι λιγο μεγαλο τελικα βγηκε καλο.....

παντα μου αρεσε ο Βερμπινσκι

θα μας πεθάνεις με τα κονέ σου βρε-bye-

πότε θα με πάρεις σε κανα γύρισμα να δω πως
γίνεται η όλη φάση?

Παιδιά το είδα και εγώ χθες και είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από τα 2 πρώτα σεναριακά αλλά από υλοποίηση και εφέ σίγουρα. Εγώ το βλέπω και για 4ο όπως τελείωσε πάντως.

Παιδιά το είδα και εγώ χθες και είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από τα 2 πρώτα σεναριακά αλλά από υλοποίηση και εφέ σίγουρα. Εγώ το βλέπω και για 4ο όπως τελείωσε πάντως.

4????

Τι θα το κάνουνε? Ροκυ? Άτιμη κονόμα!

Πάντως στο 4ο σίγουρα η Κιέρα θα το έχει φουσκώσει το στήθος της. Το δήλωσε και σε συνέντευξη (όχι για το 4, αλλά για το στήθος της, που μάλλον θα το κάνει 4).

χεχε -bye-

Προσωπικά ένα 4ο δεν θα με χάλαγε καθόλου. Είναι μακράν από τις καλύτερες sequel. Σίγουρα σε ίδια μοίρα με Star Wars (μόνο τα πρώτα 3), Indiana Jones, Godfather, Alien....
Αντιθέτως με το Matrix παρακαλούσα να σταματήσουνε.

Δεν θέλω 4ο , θα χαθεί η μαγεία , έτσι και αλλιώς στην τελευταία ταινία πέχτηκαν όλα τα χαρτιά ( συμβούλιων αδελφών , πατέρας του Jack και πολλά άλλα )

Re: Απάντηση: Πειρατές της Καραιβικής μέρος 3

4????

Πάντως στο 4ο σίγουρα η Κιέρα θα το έχει φουσκώσει το στήθος της. Το δήλωσε και σε συνέντευξη (όχι για το 4, αλλά για το στήθος της, που μάλλον θα το κάνει 4).

χεχε -bye-

και καλα θα κανει για το 4..(μεγεθος)
κατι μου ελειπε παντα απο αυτην την κοπελλα....θελει λιγο "ταλεντο" ακομα

Αληθεύει ότι παίζει ένα μικρό ρόλο κι ο Keef;
γιατί, αν ισχύει αυτό, θα κόψω 2 εισιτήρια και θα μπώ μέσα :guitarist:

2002keef.jpg

4????

Τι θα το κάνουνε? Ροκυ? Άτιμη κονόμα!

χεχε -bye-

Ψψψτ , μαζεψου ! Μας διαβαζουν και μικρα παιδια -bye- :grinning-smiley-043

Α, επισης θα "αστειευομαι" οσο νομιζω ΕΓΩ οτι πρεπει !