Πειρατές της Καραιβικής μέρος 3

Re: Απάντηση: Πειρατές της Καραιβικής μέρος 3

Ευτυχως που με ενημερωσες εγκαιρα , ειχα ξεκινησει κασκολ.

Τώρα εξηγούνται όλα...

Σε περιμένω να μου δείξεις σταυροβελονιά...

Αληθεύει ότι παίζει ένα μικρό ρόλο κι ο Keef;
γιατί, αν ισχύει αυτό, θα κόψω 2 εισιτήρια και θα μπώ μέσα :guitarist:

2002keef.jpg

θα με παρεις μαζι σου ???

Αληθεια ειναι απλα παιζει 2 λεπτα μονο ο Κηθ

Ευτυχως που με ενημερωσες εγκαιρα , ειχα ξεκινησει κασκολ.

Βrowser θα σε μαθω εγω τα καλυτερα σεμεδακια βρε...τωρα τελευταια εχω γινει ΣΕΜΕΔΑΚΙ Μαστερ

Βrowser θα σε μαθω εγω τα καλυτερα σεμεδακια βρε...τωρα τελευταια εχω γινει ΣΕΜΕΔΑΚΙ Μαστερ

στην Κορέα έκανες το μεταπτυχιακό?:flipout: :flipout: :flipout:

Χθες βράδυ την είδα στο Village Φαλήρου κ πράγματι είναι μια ταινία πολύ καλή, φοβερή εικόνα, πολύ ωραία φωτογραφία, ειδικά κάποια πλάνα από ψηλά είναι πολύ εντυπωσιακά. Επίσης, πολύ καλός ήχος, εντυπωσιακά εφέ.
Σαν υπόθεση σε κρατά άνετα σε όλη την διαρκειά της, η οποία δεν είναι κ μικρή, κοντά στις 3 ώρες...
Δείχνει να έχει κ συνέχεια...

Super η ταινία, άκρως εντυπωσιακή και ο Depp για άλλη μια φορά μοναδικός στην ερμηνεία του!!!!!! :firstprize: Θεωρώ πως από την μέση μέχρι το τέλος ήταν πιο ενδιαφέρουσα από ότι στην αρχή... Όσοι δεν την έχετε δει, μην την χάσετε!

για εμένα το 3ο μέρος είναι πιο "επικό", ολοκληρώνεται η ιστορία (όχι απαραίτητα καλά για κάποιους). Οι ρόλοι μοιράζονται σε αρκετούς ηθοποιούς, αλλά σίγουρα για μια ακόμη φορά ο Depp κρατάει...
Όσο για τον keith με τα μερικά καρέ που του χάρισαν στην ταινία, βάζει και αυτός την πινελιά του, και αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει ότι ο ίδιος ο Depp είπε ότι εμπνεύστηκε την εμφάνιση του Sparrow απο τον Keith και όπως αυτός εμφανίζεται και στην πραγματικότητα..(αφού έβαλε και 5-6 μπιχλιμπίδια παραπάνω)