Πειρατές...

Βεβαίως υπάρχει τεράστια ποιοτική διακύμανση στο χώρο της χορευτικής.
Εκεί υπάρχουν ονόματα όπως οι CHIC CORP. και οι διάφοροι κλώνοι
τύπου change , sister sledge αλλά και απόβλητα σαν τους ottawan , ryan paris, gazebo κλπ.
Στην πρώτη κατηγορία εντάσσω εγώ τη σχολή moroder , morali και του
μονάχου. Και σε όποιους αρέσει:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πειρατές...

Δημήτριος Ντοκατζής said:
E καλά τώρα εντάξει ... έχω δει άλογα πιό ωραία από την Πάτι . Μην χάσουμε κάθε αίσθηση και μέτρο

nigga, nigga, nigga....

Beauty is in the eye of the beholder...
Παρεμπιπτόντως έχω ακούσει άλογα να παίζουν καλύτερα από τη Vanessa Mae.:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πειρατές...

ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ said:
nigga, nigga, nigga....

Beauty is in the eye of the beholder... Ε ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ , ΓΛΑΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ Παρεμπιπτόντως έχω ακούσει άλογα να παίζουν καλύτερα από τη Vanessa Mae.:flipout: ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ;

...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πειρατές...

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ , ΓΛΑΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ ...

και την Προβληματική εφηβεία; Αυτή που την πάς; :nounder: Αντι να ακούς αρκουδιαραίους όπως όλος ο κόσμος...:rolleyes:

Re: Απάντηση: Πειρατές...

τι εννοείς ; έφηβος=πολλά ντουζένια=σαβουρο´μάμης ;

Ναι. Αλλά ως σαβούρα ορίζω τους Ζεπ, τους Purple και τους Sabbath. Η Πάτι είναι για πιο ...ειδικά γούστα και δεν ξέρεις Τι ακριβώς να την κάνεις: έχεις μιά ελπίδα ότι μπορεί να το βρείς στο δρόμο ;)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πειρατές...

Κωστας Λυμπεροπουλος said:
Ναι. Αλλά ως σαβούρα ορίζω τους Ζεπ, τους Purple και τους Sabbath. Η Πάτι είναι για πιο ...ειδικά γούστα και δεν ξέρεις Τι ακριβώς να την κάνεις: έχεις μιά ελπίδα ότι μπορεί να το βρείς στο δρόμο ;)

Τι λες ; Εγώ ξέρω τι να την κάνω . Την δείχνω στην κόρη μου όταν δεν τρώει και της λέω " Φαε γιατί θα έρθει ο μπαμπούλας ":flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πειρατές...

Τι λες ; Εγώ ξέρω τι να την κάνω . Την δείχνω στην κόρη μου όταν δεν τρώει και της λέω " Φαε γιατί θα έρθει ο μπαμπούλας ":flipout:

Τι, δηλαδή.. "Να καθαρίσουμε τους κακομούτσουνους" ?:flipout:

Παιδιά καλό φθινόπωρο σέ όλους.:ernaehrung004:
Τωρα γιατί μου αρέσουν και οι zep και η patti smith,και απεχθανομαι deep purple και sabbath???
Επαθα διχασμό προσωπικότητας με αυτά πού διάβασα.:blink:

βρε Λύμπε εσύ γενικά έχεις μιά συμπάθεια στους τσόγλανους....
ο Page δηλαδή δεν ήταν?
ο Iommi ?
κλπ κλπ

Μιας και έπεσαν τόσα σχόλια για την εμφάνιση της αγαπημένης Patti Smith, να τονίσω και εγώ τη διαχρονική ομορφιά του Dylan. Μόνο για τις γυναίκες να γίνονται αυτά τα σχόλια? Παρεπιπτόντως από τη δικιά μου σκοπιά η Patti μου φαίνεται μια χαρά. Μπορεί να μην κάνει για Μις Αμέρικα αλλά έχει ξεχωριστή προσωπικότητα.

κι ο Dylan ειδικά τα τελευταία χρόνια με εκείνο το γελοίο μουστάκι δεν βλέπεται...έχει όμως και αυτός ξεχωριστή προσωπικότητα...κατά τα άλλα με τόσα προβλήματα οράσεως εδώ μέσα το video στον τίτλο του avclub τι το θέλουμε , ήθελα να ξερα