Πειρατές...

Re: Απάντηση: Πειρατές...

της ατάλαντης

Λές;
δεν είμαι σίγουρος...:confused:
έχει βγάλει 2 πολύ καλούς δικούς της δίσκους. Εχει συμμετάσχει σε δύο εξαιρετικούς του μακαρίτη απ τους οποίους ο ένας είναι TOP-10 τουλάχιστον (John Lennon/Plastic Ono Band).
Συν το γεγονός ότι συνειδητοποίησε τον μακαρίτη: αλλιώς θα ήταν κι αυτός παλίμπαις.
Βέβαια, θα ζούσε ακόμα , όπως κι ο άλλος παλίμπαις θα μου πείς...:eek:

δίλημμα: Death or Glory?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πειρατές...

Λές;
δεν είμαι σίγουρος...:confused:
έχει βγάλει 2 πολύ καλούς δικούς της δίσκους. Εχει συμμετάσχει σε δύο εξαιρετικούς του μακαρίτη απ τους οποίους ο ένας είναι TOP-10 τουλάχιστον (John Lennon/Plastic Ono Band).
Συν το γεγονός ότι συνειδητοποίησε τον μακαρίτη: αλλιώς θα ήταν κι αυτός παλίμπαις.
Βέβαια, θα ζούσε ακόμα , όπως κι ο άλλος παλίμπαις θα μου πείς...:eek:

δίλημμα: Death or Glory?

για κάποιο ανεξήγητο λόγο , που θα πρέπει να σχετίζεται με κάποια ιδιομορφία της προσωπικότητος σου :flipout: ( κάποιο .dll αρχείο δεν κατέβηκε καλά μετά από μιά κατάσταση " αναμονής ") επιμένεις να θεωρείς ταλαντούχα την ατάλαντη Ονο , αυτό το τίποτα που κατέστρεψε τον Λέννον και που επί χρόνια ολόκληρα , ως τεμπελόσκυλο ξεκοκαλίζει την περιουσία του . Μην στεναχωριέσαι , ούτως ή άλλως σε αγαπάμε , δεν υπάρχει πρόβλημα :grandpa: -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πειρατές...

Μην στεναχωριέσαι , ούτως ή άλλως σε αγαπάμε , δεν υπάρχει πρόβλημα

Δεν στεναχωριέμαι βρε Ντοκ, αλλοίμονο - εδώ μου συγχωρήσατε άλλα, χειρότερα απ αυτό :smile:

Ρε σείς δεν παίζεστε.Παραμονή Χριστουγέννων και λυσσάξατε με την Γιόκο.Να πάτε να βοηθήσετε τίς γυναικες σας στην γαλοπούλα.:flipout: :flipout:
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ μπορώ να βρώ τάλαντο στην Γιόκο.Φυσικά αλλουνού το τάλαντο τήν γιόμισε τάλαντα.Τα τραγούδια της πάντα ,είχα τήν εντύπωση ότι χαλούσαν την συνοχή τών τραγουδιών τού συζύγου της.

Αντε Καλά Χρσιτούγεννα.:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Ρε σείς δεν παίζεστε.Παραμονή Χριστουγέννων και λυσσάξατε με την Γιόκο.Να πάτε να βοηθήσετε τίς γυναικες σας στην γαλοπούλα.:flipout: :flipout:
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ μπορώ να βρώ τάλαντο στην Γιόκο.Φυσικά αλλουνού το τάλαντο τήν γιόμισε τάλαντα.Τα τραγούδια της πάντα ,είχα τήν εντύπωση ότι χαλούσαν την συνοχή τών τραγουδιών τού συζύγου της.

Αντε Καλά Χρσιτούγεννα.:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Χριστούγεννα.:flipout: Εγινα δυσλεκτικό με την Γιόκο πανάθεμά με:flipout: :flipout:

Mά είπαμε:H ανεκτικότητα τών Ορθοδόξων συμπεριλαμβάνει και εδέσματα άλλων.
Με άλλα λόγια ´όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει ´αλλά εκλεκτικά.:grandpa:
Σταυροδρόμι είμαστε αγαπητέ μου Πάνα.;(Ειναι τιμητικός ο χαρακτηρισμός,εντάξει???):flipout: Εμείς δεν είμαστε με τίς συγκρούσεις τών πολιτισμών.Το θέμα βέβαια είναι να πετάμε τούς κατιμάδες,ένθεν και ένθεν.
Και δυστυχώς το σύγχρονο μπουρδιστάν πάσχει βαρειά.
Υ.Γ
Είχες δεν είχες ,μ´έκανες πάλι να τοποθετηθώ χρονιάρα μέρα.:ernaehrung004:

εμένα ένα πράμμα μ αρέσει:
η συζήτηση.
Και αυτή είτε με γαλοπούλες είτε με κότες είτε με τις ατάλαντες είτε τις ταλαντωμένες έχει ενδιαφέρον.
Το παράξενο είναι ότι συμφωνώ με όλες τις απόψεις σας ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ..

και στο φινάλε μου αρέσει και το Love.

πρέπει να είναι σοβαρό το πρόβλημα...:chinscratch:

H ανεκτικότητα τών Ορθοδόξων συμπεριλαμβάνει και εδέσματα άλλων.
Με άλλα λόγια ´όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει

αυτό βέβαια, όπως ξέρεις, έχει 2 όψεις.
Η μία είναι καλή, ή μάλλον βολική.
Η άλλη...άσ'τα καλύτερα -bye-

είλικρινα Σπύρο μου, το τσιφιλίκι δεν έχει καμμία σχέση μ αυτό.
Μου φαίνεται πολύ παράξενο ότι κουνάω καταφατικά το κεφάλι σε κάθε άποψη, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ έχω και μιά δικιά μου....

ο chief να πάει να κάνει κόμμα με το Νίκο: μόλις πάρουν την εξουσία θα στείλουν με διάταγμα τον Τομ Γουέϊτς να καθαρίζει κάθε πρωί τη λιμουζίνα της μικρής Μπάρμπι:flipout:

Last edited:
μα τι κακοί που είστε....
και δεν διαβάζετε....
Εμένα μου αρέσει ο Τομ...
απλά δεν είναι στις αγοραστικές μου προτεραιότητες...

Στόν Λύμπε πέστα αυτά chief.Mε το post 153 επικυρώνεις ´τά τού τρόπου μας´

´Τής οικείας γνώμης Αυτοκράτωρ ειμί´
Η ακόμα καλύτερα:'Aλλήλων ισόδουλοι ,αλλήλων κύριοι´κατά τον Μεγα Βασίλειον.Το συναμφότερον.Συμφωνώ αλλά έχω και την γνώμη μου.Αψογο.:grinning-smiley-043

Ναι δε λέω....
αλλά γιατί να συμφωνώ με όλους?
Θεωρητικά δεν πρέπει να ισχύει ένα αξίωμα?
όπως πχ από σημείο προς ευθεία φέρεται μία παράλληλη και μόνο.
Εγώ γιατί να λέω ότι φέρεται ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ?

Δεν είπα να μην υπάρχει ένα άλλο αξίωμα, αλλά να ισχύουν πολλά αξιώματα...