Πειρατές...

Και να μήν τού άρεσε δεν θά καλούσε τίς ορδές για πογκρόμ,σάν κάτι εντελώς δυτικόφρονες.
Πάντως μάλλον θά του άρεσε γιατί δεν γούσταρε καθόλου τον ερημιτισμό και ήταν υπέρ τών κοινοβίων και τής παρέας;) .Α,και πήγαινε τούς ´καταραμένους´.
Τον κόβω να κάνει παρέα με τον Ρεμπώ επάνω.food-smiley-005:

Απάντηση: Re: Πειρατές...

Ναι δε λέω....
αλλά γιατί να συμφωνώ με όλους?
Θεωρητικά δεν πρέπει να ισχύει ένα αξίωμα?
όπως πχ από σημείο προς ευθεία φέρεται μία παράλληλη και μόνο.
Εγώ γιατί να λέω ότι φέρεται ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ?

Δεν είπα να μην υπάρχει ένα άλλο αξίωμα, αλλά να ισχύουν πολλά αξιώματα...

Γιατί είσαι στο σταυροδρόμι Chief.Και εδώ επιτρέπονται αυτά.Ασε τον Καρτέσιο για τού άλλους.;)

καλά: αγόρασέ τον στο τέλος - το ίδιο κάνει :grandpa:

Να σου πω:
εγώ πάω και αγοράζω τα ορφανά την Τετάρτη (άλλωστε έχω και τους διθυράμβους του Κατσίκη οπότε άντε ας πάει το παλιάμπελο:άλλωστε πήρα 4 ultra lounge αυτή την εβδομάδα...:flipout: :flipout: )
ΕΣΥ όμως την Τετάρτη θα πάς να αγοράσεις το Love (για χατήρι μου - άντε θα πάρεις την δικάναλη έκδοση..)

τι λες?

Re: Απάντηση: Re: Πειρατές...

Γιατί είσαι στο σταυροδρόμι Chief.Και εδώ επιτρέπονται αυτά.Ασε τον Καρτέσιο για τού άλλους.;)

συγνώμη...ο Ευκλείδης δεν ήτανε?( στη μιά? στην άλλη δε θυμάμαι...:damnyou: )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πειρατές...

συγνώμη...ο Ευκλείδης δεν ήτανε?( στη μιά? στην άλλη δε θυμάμαι...:damnyou: )

Ναι βρέ σύ.Ο Καρτέσιος αναφέρθηκε για τούς εντελώς ορθολογιστές.Γιατί δεν ήθελα να αναφέρω τον σαχλαμάρα τον Βολταίρο μέρες που είναι.;)

Αντε καλά Χριστούγεννα
πάω ν ανάψω το τζάκι...
νομίζω περίσσεψαν και κάτι κάστανα που δεν μπήκαν στην γέμιση....-bye-

πάντως σήμερα, απ τους 6 που μου είπαν τα κάλαντα, οι δύο είπαν τα Αμερικλάνικα. :bang: "Tρίγωνα-κάλαντα" ξέρετε...τελείωναν κάθε στροφή με το hey.

σ έπιανε μιά θλίψη, άλλο πράγμα.:frown:

Last edited: