Ακομα εχω τον 5.1 ενισχυτη που ειχα αγορασει το 1999.
Δεν αλλαξα ουτε οταν βγηκαν οι 7.1, ουτε οταν βγηκαν οι DTS 96, ουτε οταν βγηκαν αυτοι με HDMI, ουτε οταν βγηκαν αυτοι με DTS-MA, ουτε οταν βγηκαν αυτοι με HDMI 1.4a ( 3D compatible), ουτε αυτοι με 7.2 ή 9.1, ουτε και θα αλλαξω πριν κανει αποσβεση ο ενισχυτης μου.
Αν ηταν να αλλαζω καθε λιγο και λιγακι τοτε μαλλον δεν θα με απασχολουσε το να απολαυσω καποιες ταινιες, μουσικη, κτλ αλλά το να ειμαι καταναλωτης.
Διαφορετικα αν αλλαζα καθε λιγο και λιγακι, και ημουν και γενναιοδωρος ως προς αυτη την καταναλωτικη μου μανια τοτε:
τηλεοραση... 2000
πολυκαναλο ηχοσυστημα με ηχεια, καλωδια και λοιπα, κομπλε... 2900
bluray 3D... 280
Καλωδια HDMI και λοιπα, πολυμπριζα... 100
τηλεκοντρολ...
HTPC... 800
και βαλε...
...και ολα αυτα επι τρεις φορες, ή τοσες οσες θα με ειχε πιασει η καθε αλλαγη προς το "καλυτερο".
Εχεις αναλογιστει ποσες φορες μπορεις να πας στον κινηματογραφο (2 ατομα) με αυτα τα χρηματα;
Χωρις να εχεις βαλει δοσεις και μπελα;
Εγω το εχω αναλογιστει.
Και ουδεποτε εδωσα ουτε τα μισα απο αυτα τα χρηματα για την αγορα τους.
Μερικα τα προσπερασα κιολας. Οπως την αγορα bluray, dvd recorder, dvd player, τηλεχειριστηρια και λοιπα αχρηστα κατα την γνωμη μου.
Αν λοιπον κρατας ενα αυτοκινητο καποια χρονια, ενα ψυγειο, μια κουζινα και γενικα σεβεσε τον κοπο που εκανες για να βγαλεις καποια χρηματα τοτε θα κρατησεις τον ενισχυτη σου.
Αφου ακομα και σημερα μπορεις να τον συνδεσεις με υπαρχουσες συσκευες αφου ακομα διαθετουν ψηφιακη εξοδο, οπτικη ή ομοαξονικη.
Ολα αυτα αλλαζουν αν εισαι απο αυτους που απευθυνεται η εκφραση "μαζι τα φαγαμε".
Αν ομως δεν εισαι το μονο που αλλαζει ειναι το φουσκωμα της πιστωτικης.
-Δεν εχω καν...