ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

ειχα παει στην Ιbiza, τελη Ιουλιου 2003. Μια εβδομαδα, με απ'ευθειας τσαρτερ απο Αθηνα (της κακιας ωρας βεβαια) και πολυ καλο ξενοδοχειο.....κατω απο 700:Banane0:

Περυσι πηγα στη Μηλο και για 1000στη φορα σκεφτηκα να μην ξαναπαω διακοπες στην Ελλαδα. Ειναι πολυ ακριβη χωρα και χωρις λογο!!! Δηλαδη, επειδη ειναι πανεμορφη η Σαντορινη, η Μυκονος και 1-2 αλλα κυκλαδιτικα νησια, θα πρεπει ολες οι κυκλαδες να ειναι πανακριβες??????

Πηγαιντε με σωστη αντροπαρεα στην Ibiza και τα ξαναλεμε...-bye-

Ακουστε και τον Browser... Δεν ειναι η Ελλαδα Μυκονος και Σαντορινη!

Ναι ειναι πιο ακριβη από ότι θα επρεπε αλλα -προσωπικη μου άποψη- καλοκαιρινες διακοπες δεν λεει αλλου!

Εγω βρισκω (όταν μπορω) ενα νησακι, τρωω το ψαρακι μου, κανω τα μπανακια μου, πίνω τα ουζακια μου, τρωω τα φρουτακια μου κτλ κτλ

Ειδικα αν δεν φυγω 1 με 15 Αυγουστου ειμαι αρχοντας!

Ακουστε και τον Browser... Δεν ειναι η Ελλαδα Μυκονος και Σαντορινη!

Ναι ειναι πιο ακριβη από ότι θα επρεπε αλλα -προσωπικη μου άποψη- καλοκαιρινες διακοπες δεν λεει αλλου!

Εγω βρισκω (όταν μπορω) ενα νησακι, τρωω το ψαρακι μου, κανω τα μπανακια μου, πίνω τα ουζακια μου, τρωω τα φρουτακια μου κτλ κτλ

Ειδικα αν δεν φυγω 1 με 15 Αυγουστου ειμαι αρχοντας!

νταξ, συμφωνω. Αν ζητας μονο την ησυχια-απομονωση-χαλαρωση τοτε μπορεις να βρεις μερη στην Ελλαδα που αξιζουν τα λεφτα τους.

νταξ, συμφωνω. Αν ζητας μονο την ησυχια-απομονωση-χαλαρωση τοτε μπορεις να βρεις μερη στην Ελλαδα που αξιζουν τα λεφτα τους.

Αν ζητας φασαρια, πολυκοσμια κτλ.. Νταξ, συμφωνω, πας και εξω αβλεπί!-bye-

Να συμπληρωσω πως φετος ειναι πολυ καλη ευκαιρια για ΗΠΑ, Μεξικο κτλ. Με το ευρώ στα 1,35 δολαρια ειναι σα μας κανουν εκπτωση.

Καλοκαιρινές διακοπές στο Μεξικό;

Δεν εχω παει εκει καλοκαιρι, αλλα ενας φιλος μου περασε πολυ ωραια στο Κανκουν, με αστειο πακετο απο Ουασινγκτον. Τελος παντων, το Μεξικο το ανεφερα γενικα. Πληρωνεις με δολαρια εκει. Ριξε μια ματια σε ξενοδοχεια του Κανκουν, Πλαγια ντελ Καρμεν κτλ.

Δεν εχω παει εκει καλοκαιρι, αλλα ενας φιλος μου περασε πολυ ωραια στο Κανκουν, με αστειο πακετο απο Ουασινγκτον. Τελος παντων, το Μεξικο το ανεφερα γενικα. Πληρωνεις με δολαρια εκει. Ριξε μια ματια σε ξενοδοχεια του Κανκουν, Πλαγια ντελ Καρμεν κτλ.

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι υπέροχα αλλά το Μεξικό, από τις ταινίες, το έχω συνδυάσει με πολύ ήλιο κάκτους και έρημο.... Ποτέ με θάλασσα.
icon6.gif

paidia ... θα συμφωνησω με τον BRΟWZER !!!!

πιο πριν ..

καλοκαιρινες διακοπες δε λεει πουθενα αλλου εκτος Ελλαδος ......

το λεω εκ πειρας !!!!

δεν εχουμε μονο Μυκονο και Σαντορινη !!!!!!!!!!!!!!!! εχουμε απο ολα και ΠΟΛΛΑ !!!

Παιδιά,ποιός μίλησε για Μύκονο και Σαντορίνη;
Ειδικά τα συγκεκριμένα τα θεωρώ μπακουροπροορισμούς ή προορισμούς νιόπαντρων ζευγαριών.
Σαν πρώτη επιλογή είχα για φέτος την Κεφαλλονιά μαζί με Πελοπόννησο.
Στην Κεφαλλονιά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο,σε σχέση με τις τιμές που ζητούν,αφού έχουν ονομάσει resort την καλύβα του Μπάρμπα Θωμά επειδή έφτιαξαν μια πισίνα.
Η Πελοπόννησος έχει καταπληκτικά συγκροτήματα-Aldemar,Grecotel- αλλά οι τιμές τους είναι απαγορευτικές για την τσέπη μου (+400 την ημέρα).
Κύριε Μακρή,αυτό που έγραψα περί χλίδας των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στην Ελλάδα,σε σύγκριση με αυτά άλλων χωρών στη Μεσόγειο,ισχύει 10000000000000%.(10 μέρες ψάχνω).
Ρίξτε μια ματιά στα συγκροτήματα που υπάρχουν στην Ελούντα και μετά αν εσείς έχετε κάτι καλύτερο,τόσο από πλευράς φυσικής ομορφιάς όσο και εγκαταστάσεων,παρακαλώ να μου το υποδείξετε.

Πάρτε μάτι εδώ:
http://www.interdynamic.gr/hotels/advhtl.php?aid=158

Elounda Peninsula All Suite Hotel

Attachments

• peninview4.jpg
    peninview4.jpg
    49.3 KB · Views: 9
  • peninroom3.jpg
    peninroom3.jpg
    35 KB · Views: 7
  • peninpool5.jpg
    peninpool5.jpg
    33.6 KB · Views: 7
Κύριε Μακρή,αυτό που έγραψα περί χλίδας των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στην Ελλάδα,σε σύγκριση με αυτά άλλων χωρών στη Μεσόγειο,ισχύει 10000000000000%.(10 μέρες ψάχνω).

Στην Ελουντα εχει οντως πολυ καλα ξενοδοχεια (υπερβολικα ακριβα ομως), χωρις παραλια. Ριξε μια ματια στα ξενοδοχεια της αλυσιδας RIU (δεν ξερω για αυτα της Μεσογειου), συγκρινε τις τιμες (πχ, συτο της Playa del Carmen, στο Μexico) και σου ευχομαι καλες διακοπες. -bye-

Last edited:
Ανδαλουσια. Με 300/ημερα (all inclusive!!!!) τι περνει καποιος στις κυκλαδες? Ποσα θελει για το ιδιο ξενοδοχειο στην Ελουντα? Στο Peninsula θες τα τριπλα λεφτα...

Αν θες χλιδα πηγαινε εδω. Σου ξαναπεω παντως πως κανεις λαθος, αλλα δε θα επιμεινω αλλο. Ισως και να εχω αδικο.-bye-

Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Παιδιά,ποιός μίλησε για Μύκονο και Σαντορίνη;
Ειδικά τα συγκεκριμένα τα θεωρώ μπακουροπροορισμούς ή προορισμούς νιόπαντρων ζευγαριών.
Σαν πρώτη επιλογή είχα για φέτος την Κεφαλλονιά μαζί με Πελοπόννησο.
Στην Κεφαλλονιά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο,σε σχέση με τις τιμές που ζητούν,αφού έχουν ονομάσει resort την καλύβα του Μπάρμπα Θωμά επειδή έφτιαξαν μια πισίνα.
Η Πελοπόννησος έχει καταπληκτικά συγκροτήματα-Aldemar,Grecotel- αλλά οι τιμές τους είναι απαγορευτικές για την τσέπη μου (+400 την ημέρα).
Ρίξτε μια ματιά στα συγκροτήματα που υπάρχουν στην Ελούντα και μετά αν εσείς έχετε κάτι καλύτερο,τόσο από πλευράς φυσικής ομορφιάς όσο και εγκαταστάσεων,παρακαλώ να μου το υποδείξετε.

Πάρτε μάτι εδώ:
http://www.interdynamic.gr/hotels/advhtl.php?aid=158

Elounda Peninsula All Suite Hotel

Σωκράτη πήγα πέρυσι 5 ημέρες όλα free
λόγω του επαγγέλματος της γυναίκας μου:Banane0: :Banane0:

Πραγματικά απίστευτη χλίδα και μας είχαν
και βασιλιάδες. Άτιμο πράγμα οι ορκωτοί ελεγκτές:flipout: :flipout:

Αλλά για εμάς τους κοινούς θνητούς τα φράγκα είναι πολλά :bigcry:

Tωρα που τα ξανακοιταω καλυτερα, βλεπω πως το Peninsula ειναι στα ιδια λεφτα με το Βurj al Arab(!!!!) και ακριβοτερο απο το Madinat Jumeirah!!!!!!!!

Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Tωρα που τα ξανακοιταω καλυτερα, βλεπω πως το Peninsula ειναι στα ιδια λεφτα με το Βurj al Arab(!!!!) και ακριβοτερο απο το Madinat Jumeirah!!!!!!!!

Το Burj al Arab έχει απίστευτη χλιδή σε βαθμό
έλαχιστα πριν το κιτς. Η θέα του είναι ένας
άθλιος ωκεανός και το κλίμα είναι για κλάματα.

Το Peninsula έχει απίστευτη χλιδή αλλά και την μισή
να είχε, η τοποθεσία που είναι χτισμένο και η θέα του
είναι super.:grinning-smiley-043