ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Το Burj al Arab έχει απίστευτη χλιδή σε βαθμό
έλαχιστα πριν το κιτς. Η θέα του είναι ένας
άθλιος ωκεανός και το κλίμα είναι για κλάματα.

Το Peninsula έχει απίστευτη χλιδή αλλά και την μισή
να είχε, η τοποθεσία που είναι χτισμένο και η θέα του
είναι super.:grinning-smiley-043

Tελος παντων. Διαφωνω αλλα τελειωνω εδω. Οποιοι ενδιαφερονται για αυτα ας ριξουν μια ματια στα RIU.

Να σας πω για το Peninsula στη Ελουντα σε σχεση με το Madinat στο Dubai?
(εχω μεινει και στα 2)

Η μερα με την νυχτα! (μερα το madinat)

Για 400 ευρω την μερα στο peninsula, τα δωματια ειμαι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!
Το μονο που αξιζε και οχι για τοσα λεφτα ειναι αυτο που λεμε "παρεχομενες" υπηρεσιες", που αν δεν το ειχε και αυτο ας παει στα διαλα.
Τα δωματια του Madinat παντως ειναι 82 φορες ανωτερα σε ολα τα επιπεδα, και τα πακιστανι-ινδο-φιλλιπινια που δουλευον εκει σε βλεπουν σαν να εισαι ο αγας τους.
Αλλο επιπεδο.
ΟΚ, μπανιο/θαλασσα, γιοκ, αλλα και το peninsula δεν ειχε καμια σπουδαια παραλια, μονομ η αμμος αξιξε.

Απάντηση: Re: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

ΟΚ, μπανιο/θαλασσα, γιοκ, αλλα και το peninsula δεν ειχε καμια σπουδαια παραλια, μονομ η αμμος αξιξε.

μα τι εννοεις "γιοκ"? Εγω Απριλιο μηνα εκανα σουπερ μπανιο. Πολυ καθαρα νερα και κανονικη θερμοκρασια. Οχι εκει ακριβως αλλα κανα χιλιομετρο παρακατω. Λες να ειχε τοση διαφορα? Η ιδια παραλια ειναι...:chinscratch:

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Εννοω για τις καλοκαιρινες μας διακοπες, Ιουλιο, Αυγουστο

Για ολα τα μερη του κοσμου υπαρχει η σωστη και η λαθος περιοδος. Το κατακαλοκαιρο στο Ντουμάι οι τιμες ειναι μεν κατα πολυ μειωμενες, αλλα δε θα το διαλεγα. οι 40 και 45 βαθμοι δεν ειναι για μενα. Ειναι σα να πηγαινεις στην κρητη το χειμωνα.