komhst
Banned
Για έναν τύπο σαν κι αυτόν ευχαρίστως θα πατούσα το κουμπί του ρεύματος.
Και για τον γύφτο που πουλάει ναρκωτικά σε παιδιά επίσης.
Και για τον Μπους επίσης.
Συμφωνώ και επαυξάνω
Για έναν τύπο σαν κι αυτόν ευχαρίστως θα πατούσα το κουμπί του ρεύματος.
Και για τον γύφτο που πουλάει ναρκωτικά σε παιδιά επίσης.
Και για τον Μπους επίσης.
Αν ητανε σε εμβρασμο ψυχης ρε παιδια με το που θα καθαριζε 1 θα σταματουσε. Αυτος ομως καθαρισε 5. Ποσο δηλαδη ητανε σε εμβρασμο ψυχης μπορει καποιος να μου εξηγησει?!?!?!?! Εδω μιλαμε για τρελα οχι αστεια. Τι ειναι η ανθρωπινη ζωη στραγαλια?!?!?!
Οσον αφορά την θανατική ποινή,θεωρώ ότι ενα δημοκρατικό κράτος απαγορευεται να εκτελεί εν ψυχρώ -όπως ένας φονιάς-ανθρώπους.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση εμένα είναι η "παρέμβαση" του τρίτου προσώπου που ειδοποίησε τους φερόμενους δράστες ότι κάποιοι είναι στο χωράφι τους...
Και ο νομοθέτης ειναι επιεικής και απαλλάσσει συγγενείς πρώτου βαθμού απο την κατηγορία τής υπόθαλψης εγκληματία.
δηλαδή αμέσως μετά από το ζωώδες ένστικτο της αυτοσυντήρησης και προστασίας της οικογένειας, λειτούργησε το ζωώδες ένστικτο προστασίας κατά της δικαστικής δίωξης;
Όλα νομίζω καταλήγουν στην άποψη περί φόνου εν ψυχρώ. Με όλες τις επιφυλάξεις εννοείται κάποιου που παρακολουθεί το γεγονός από τα δελτία ειδήσεων.
Πιθανά να ήξερε ότι ο δράστης είχε προηγούμενα με τα θύματα και τον ενημέρωσε για να δει και ο ίδιος πως θα αντιδράσει (ο δράστης). Στα χωριά είναι κοινή μια τέτοια συμπεριφορά. Επίσης μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι μπορεί να είχε πάρει το μέρος του δράστη στην διαμάχη του με τα θύματα, οπότε θεώρησε ότι έπρεπε να τον ενημερώσει.Εκείνο που μου κάνει εντύπωση εμένα είναι η "παρέμβαση" του τρίτου προσώπου που ειδοποίησε τους φερόμενους δράστες ότι κάποιοι είναι στο χωράφι τους...
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση εμένα είναι η "παρέμβαση" του τρίτου προσώπου που ειδοποίησε τους φερόμενους δράστες ότι κάποιοι είναι στο χωράφι τους...
Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο, κύριοι δεν είμαστε λαϊκοί δικαστές. Το θέμα είναι ότι έχουμε 5 ανθρώπους νεκρούς από σφαίρες άλλων ανθρώπων για την προστασία της ιδιοκτησίας τους?
Μπορούμε να τους φέρουμε πίσω με το διάλογο?
Στην Ελλάδα απ' όσο γνωρίζω δεν ισχύει η θανατική ποινή,
ίσως και μπορεί να κάνω λάθος ο τελευταίος που εκτελέστηκε ήταν ο Μπελογιάννης το 52 ή το 54.
Ο τελευταίος που εκτελέστηκε ηταν ο Λυμπέρης επί χούντας, επειδή έκαψε τη οικογενειά του.Προτελευταιοι ηταν δυο γερμανοί ληστές πρατηρίων βενζίνης,που σκότωσαν κάποιους απο τούς ιδιοκτήτες ή και εργαζομένους στα εν λόγω πρατήρια γύρο στά 1968-69 νομίζω.
οχι δεν ηταν αυτοι οι τελευταιοι .....
ο τελευταιος Ανθρωπος που εκτελεστηκε στην Ελλαδα ηταν ο Βασιλης Καραφατσας !!..
μαλον απο τα Τρικαλα η καταγωγη του ...εκτελεστηκε επι Χουντας το 1971 βασανιζοντας τον πρωτα ....
ηταν 20 χρονων αγροτης και αναστημα 1,5 μετρο !!
το ενγκλημα που ειχε διαπραξει : Ηταν Μαρτυρας του Ιεχωβα ......
ειναι πραγματι ειρωνικο να εκτελειτε ανθρωπος που δεν δεχετε να παρει οπλο να σκοτωσει αλλον ανθρωπο και να πιστευει στην αγαπη και να εχει την ιδια τυχη με αυτους που παιρνουν οπλο και σφαζουν και βιαζουν και ληστευουν !!!
Δεν τοδα.Τι μακέτα έκανε ο ´έγκυρος´??Αλήθεια, για τη μακέτα του Ευαγγελάτου τι έχετε να πείτε;
Τα βλήματα δημοσιογράφοι που λέγαμε...
...Καπως έτσι και ο Χιτλερ γοήτευσε τα πλήθη ολόκληρης τής Γερμανίας...
Ο τελευταίος που εκτελέστηκε ηταν ο Λυμπέρης επί χούντας, επειδή έκαψε τη οικογενειά του.Προτελευταιοι ηταν δυο γερμανοί ληστές πρατηρίων βενζίνης,που σκότωσαν κάποιους απο τούς ιδιοκτήτες ή και εργαζομένους στα εν λόγω πρατήρια γύρο στά 1968-69 νομίζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.