Penthouse HD

Και με τον 800άρη μια χαρά κατεβαίνει με τα τελευταία settings τοθ likra.

Οσο για το σήμα είναι πάρα πολύ εύκολο, έχω περίπου snr 16db, σαν να λέμε 99-100%

Υπήρχε όμως μόνο το Penthouse HD και όχι το 1, 2 .

Είναι True HD ?

:elefant: Απο εικόνα ; Ξεχωρίζει; :nurse:

Χρειάζεται Συνδρομή;

Είναι True HD ?

:elefant: Απο εικόνα ; Ξεχωρίζει; :nurse:

Χρειάζεται Συνδρομή;

Προφανώς ΘΑ χρειάζεται συνδρομή...
Προς το παρόν εκπέμπει διαφημιστικά βιντεάκια

Παραμένει ελεύθερο το κανάλι αυτό;

Υπάρχουν άλλα HD κανάλια τέτοιας κλάσης;

Ευχαριστώ φιλε,

Μήπως έχεις τον δορυφόρο και τη συχνότητα που εκπέμπει ;

Θ.

Kάνε ξανά scan στην 12054Η, 27500, αλλά αυτή τη φορά ρύθμισε τον δέκτη σε DVB-S2 αντί DVB-S. Θα βρεις τέσσερα κανάλια Penthouse, εκ των οποίων το ένα ελευθερο (το promo)

Clipboard01-16.jpg

συνδρομή που θα βρούμε άραγε ??

Συνδρομές στην Ελλάδα θα έρθουν σύντομα, αλλά θα είναι σκέτη μοντούλα drecrypt (χωρίς κάποια κάρτα) η οποία θα παίρνει τα δικαιώματα στο τσιπ της.

Εγω παντος που κοιτουσα απλα τα καναλια της HD PLATFORM με το drecrypt και αυτος που μου εδεινε τα πουλακια ειχε στην κατοχη του και αυτα τα σπανια αποδημιτικα πουλια ο dream εδειξε οτι τα ακουγε να τραγουδανε αλλα εικονα YOK! και απο κατο που μου λεει τι ειδος πουλιου ειναι εβγαζε κατι ffffffffffx0 και κατι τετοια!

Re: Απάντηση: Penthouse HD

Εγω παντος που κοιτουσα απλα τα καναλια της HD PLATFORM με το drecrypt και αυτος που μου εδεινε τα πουλακια ειχε στην κατοχη του και αυτα τα σπανια αποδημιτικα πουλια ο dream εδειξε οτι τα ακουγε να τραγουδανε αλλα εικονα YOK! και απο κατο που μου λεει τι ειδος πουλιου ειναι εβγαζε κατι ffffffffffx0 και κατι τετοια!

Το drecrypt υποστηρίζεται ως τώρα μόνο από το mgcamd.

Ναι αλλα αφου τα πουλακια ερχονται μονο με ψψψαμ γινεται με κανεναν αλλο τροπο?