Penthouse HD

η Astra 1H (19.2E) - 12669.50 V που ειναι το penthouse hd ειναι δυσκολη συχνοτητα με 1μ πιατο?γιατι δεν την κατεβαζω ρε γμτ.

Ισως γιατι αρκετές συχνότητες του 1Η δέχονται παρεμβολή απο κοντινές συχνότητες του 1Μ που ειναι πολυ ισχυρότερος. Δες αν κατεβάζεις την 12522 καθετα που εχει σίγουρα το πρόβλημα που σου περιέγραψα

Θα χρειαστεί στροφή το LNB και αν αυτό δεν φέρει αποτελέσμα, αλλαγή του με το αναίσθητο αλλά εκπληκτικό για 1Η Edision 0.2! Συμφωνείς Γιάννη Φίλιππε?:idea: Αυτά πάντα για σταθερό κάτοπτρο, αλλιώς κάνεις τις επιλογές σου!
Βέβαια (για να το παίξω και χαζός) ποιο το νόημα να λάβεις μια συχνότητα με μόνο κωδικοποιημένα κανάλια? Τόσοι πολλοί είναι οι συνδρομητές εν Ελλάδι στα HD του Canalsat πια?:damnyou:

δεν μου κατεβαζει ουτε την 12522...να παω πανω να γυρισω λιγο το lnb?

Οι δικές μου πληροφορίες δε συμφωνούν με αυτό που γράφεις. Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για το Penthouse HD στις 9 με drecrypt;

Σε τι emu παίζει; (έστω και χωρίς update)

Για το dre crypt δεν έχω ακούσει τον όρο πάντρεμα... Συγκεκριμένα έλεγα για τις κάρτες της platformahd

Θα χρειαστεί στροφή το LNB και αν αυτό δεν φέρει αποτελέσμα, αλλαγή του με το αναίσθητο αλλά εκπληκτικό για 1Η Edision 0.2! Συμφωνείς Γιάννη Φίλιππε?:idea: Αυτά πάντα για σταθερό κάτοπτρο, αλλιώς κάνεις τις επιλογές σου!
Βέβαια (για να το παίξω και χαζός) ποιο το νόημα να λάβεις μια συχνότητα με μόνο κωδικοποιημένα κανάλια? Τόσοι πολλοί είναι οι συνδρομητές εν Ελλάδι στα HD του Canalsat πια?:damnyou:

Ετσι όπως τα λες ειναι!
Οι γονείς μου πήραν το γαλλικό TNT Sat και ειχαν πρόβλημα στην 12522 και 12581 κάθετα (με τα χαντε κανάλια), παρά το 1.8μ στην Καστοριά! Το πρόβλημα λυθηκε με το edision 0.2 και προσεκτική στροφή του LNB

Πολυ χρησιμη πληροφορια για το edision 0,2.
Δεν την γνωριζα :ernaehrung004:

Πολυ χρησιμη πληροφορια για το edision 0,2.
Δεν την γνωριζα :ernaehrung004:

Δεν ειναι το καλύτερο σε βαθμό θορύβου αλλά συμπεριφέρθηκε στο συγκεκριμένο πρόβλημα (απόρριψη παρεμβολής απο κοντινή συχνότητα) καλύτερα απο άλλα αποδοτικότερα

Για το dre crypt δεν έχω ακούσει τον όρο πάντρεμα... Συγκεκριμένα έλεγα για τις κάρτες της platformahd

Αλλο οι καρτες της platformahd που όντως παίζουν. Στις κάρτες του Penthouse HD υπάρχει πάντρεμα με την μοντούλα αλλά και άλλες δυσκολίες ...που μέχρι στιγμής είναι αξεπέραστες.

Κι όμως, ακόμα και οι νεότερες κάρτες του platforma που έρχονται μαζί με τον δικό τους δέκτη δεν παίζουν σε κανένα emu (ο χρήστης mpokeras έχει εμπειρία στο θέμα - έχει "φάει" όλα τα ρώσικα site για να βρει λύση).

Η κάρτα του Penthouse HD δε παίζει σε οποιοδήποτε δέκτη ή CAM που υποστηρίζει drecrypt. Παίζει μόνο στο W! CAM που δίνει το ίδιο το Penthouse HD, και μέχρι τώρα η ασφάλειά του δεν έχει παραβιαστεί πουθενά.

Απάντηση: Re: Penthouse HD

Ετσι όπως τα λες ειναι!
Οι γονείς μου πήραν το γαλλικό TNT Sat και ειχαν πρόβλημα στην 12522 και 12581 κάθετα (με τα χαντε κανάλια), παρά το 1.8μ στην Καστοριά! Το πρόβλημα λυθηκε με το edision 0.2 και προσεκτική στροφή του LNB

Εγώ τώρα που θα ανέβω να ξαναστήσω την πιατέλα λέω να αλλάξω και LNB να πάρω το white line τι λέτε...?

Re: Απάντηση: Re: Penthouse HD

Εγώ τώρα που θα ανέβω να ξαναστήσω την πιατέλα λέω να αλλάξω και LNB να πάρω το white line τι λέτε...?
Πολύ καλό (προσωπική εκτίμηση)..

Είναι αρκετά καλό εγώ έχω τώρα πάνω το blue και κάνει ηλικρινά παπάδες αλλά θέλω να παώ στο σχεδόν 0db που λέει....

Εγω εχω ενα προβλημα στον αραβα με την συχνοτητα του Dubai sports HD. Βλεπω μετα τις 10 το βραδυ με ακριβεια που αγγιζει το 85-90%. Πριν τις 10ομως δεν εχω καθολου ακριβεια, και συνεπως καθολου σημα. Καποια παρεμβολη δεχομαι λογικα. Θα δοκιμασω το edision 0,2.

Συγνωμη για το :offtopic: :nounder:

Εγώ σαν LNB των μικρών πιατελιών που ψάχτηκα αρκετά όταν πήρα το δικό μου, νομίζω ότι τα MTI δεν συγκρίνοντε...

Παιδιά μην μπερδεύεστε! Νομίζω τα λέμε ξεκάθαρα τα πράγματα! Το edision 0.2 είναι ένα αναίσθητο LNB με χαμηλό gain! Δεν θα σας βελτιώσει τη λήψη σε κανένα δορυφόρο, αντίθετα θα σας την επιδεινώσει!
Όμως κατ' εξαίρεση στον Astra 1 και μόνο, φέρνει καλά τις συχνότητες του 1Η που ταπώνονται από τις ισχυρές των 1L & 1M ακριβώς επειδή λόγω της αναισθησίας του δεν τις ενισχύει υπερβολικά, αφήνοντας τις αδύναμες σχεδόν ανέπαφες από παρεμβολές!
Δεν το συνιστώ για κινητά κάτοπτρα γιατί θα χαθούν οι οριακές λήψεις όλων των υπόλοιπων δορυφόρων, εκτός και αν τεθεί σε προτεραιότητα η 24ωρη λήψη του 1Η για διάφορους λόγους! Στα σταθερά συνήθως το πρόβλημα λύνεται με στροφή του LNB και αν αυτό δεν αποδώσει, τότε το Edision κάνει δουλειά!
Αντίστοιχη απόδοση έχει και το Golden Interstar 0.2! Δοκιμασμένα και τα δύο σε διάφορες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, γι αυτό άλλωστε μπορούμε να μιλάμε και με βεβαιότητα!:singer:

Χρησιμη αναφορα.
Στην δικη μου περιπτωση το κατοπτρο ειναι ενα Τ-90 wave frontier.

ΜΤΙ λευκό για κέντρο και INVERTO High Gain για παράκεντρες... αν μιλάμε για κορυφαία lnb πάντα απο προσωπική εκτίμηση...

Penthouse hd

Προσθηκη κωδικοποιησης Viaccess4.0 για το ερωτικο πακετο Penthouse hd,λογω της μη συμβατοτητας πολλων δεκτων με την μοντουλα W της
κωδικοποιησης DRECRYPT.Το πακετο εκπεμπεται απο τον δορυφορο Eurobird 9 μοιρες ανατολικα.