Penthouse HD

Re: Penthouse hd

Το Viaccess μπηκε γιατι οι πωλησεις ειναι προφανες οτι με το Drecrypt δεν πανε καλα.Ετσι λειτουργουν οι αγορες,αν κατι δεν τραβαει το σταματανε η το
κανουν πιο ελκυστικο για να πουλησουν.

Εγώ πάλι άκουσα πως θα 'ρθει (και) στις 13 αλλά σε viaccess μόνο

O provider ζήτησε να ενεργοποιηθούν όλες οι κάρτες πρόσβασης και για τα 3 κανάλια του πακέτου, και όπως λέγεται τα Penthouse HD θα λειτουργούν έως φθινόπωρο 2011
:grandpa:

Απάντηση: Penthouse hd

Εμένα οπωτε πέφτει πάνω σε dreacrypt στον 9αρη όλο μου λέει unsupport cas κ.τ.λ...

Re: Απάντηση: Penthouse hd

θέλει cccam 2.1.3

είπαμε

Η κάρτα του Penthouse HD δε παίζει σε οποιοδήποτε δέκτη ή CAM που υποστηρίζει drecrypt. Παίζει μόνο στο W! CAM που δίνει το ίδιο το Penthouse HD

πάντως εάν κάποιος βάλει στο W! κάρτα της platforma δεν θα δουλεύει σωστά
[υπάρχουν αναφορές και με emu]

Δεν ισχύει πια αυτό που είχα γράψει τότε. Τώρα παίζει εύκολα με oscam/mgcamd ή oscam/cccam

Απάντηση: Re: Penthouse hd

Δεν ισχύει πια αυτό που είχα γράψει τότε. Τώρα παίζει εύκολα με oscam/mgcamd ή oscam/cccam

Καλησπέρα! είσαι σίγουρος γι αυτό που λες?Έχω αγορασμένη πρόσφατα και δεν παίζει με κανένα απ οτι λες.Μόνο μέσα απ το cam έχει εικόνα λόγο της διπλής κωδικοποίησης που υπάρχει,άλλη στην κάρτα και άλλη στο cam.Ναι μεν την διαβάζουν τα cam που αναφέρεις αλλά εικόνα γιοκ..Αυτό μου είχαν απαντήσει και στο e-mail που τους είχα ρωτήσει.

Re: Απάντηση: Re: Penthouse hd

Καλησπέρα! είσαι σίγουρος γι αυτό που λες?Έχω αγορασμένη πρόσφατα και δεν παίζει με κανένα απ οτι λες.Μόνο μέσα απ το cam έχει εικόνα λόγο της διπλής κωδικοποίησης που υπάρχει,άλλη στην κάρτα και άλλη στο cam.Ναι μεν την διαβάζουν τα cam που αναφέρεις αλλά εικόνα γιοκ..Αυτό μου είχαν απαντήσει και στο e-mail που τους είχα ρωτήσει.

Ναι, είμαι σίγουρος. oscam για server, mgcamd για AU client, cccam για απλό client. Δυστυχώς το φόρουμ δεν επιτρέπει την επισύναψη conf files και δεν απαντάω για τέτοια θέματα σε pm, μόνο δημόσια.

drecrypt v14- 15(penthouse - platforma hd) παιζει κανονικοτα με συνδιασμο οscam - cccam εδω και πολυ καιρο...οπως λεει και ο φιλος malakoudi ...για σκετο cccam ουτε με σφαιρες
screenshot1ti.jpg

SCT ονόμαζεται η νέα κάρτα που θα έχει μέσα τα τρία κανάλια Penthouse HD και το κανάλι SCT HQ, από Eurobird 9 και Hot Bird σε σύστημα viaccess.

SCT is glad to inform you that from today a Viaccess HD CARD is available with high definition Penthouse channels

with this card you can see :

PENTHOUSE HD
Dedicated to beautiful, soft, erotic entertainment. Sensuous and sexy but not of an explicit nature

PENTHOUSE HD1
This channel is dedicated to beautiful, stylish, sexually explicit or hard-core erotic action

PENTHOUSE HD2
even more hard core , Hot Erotic action
Life is full of second chances

SCTHQ
the best movies , over the world, in high quality

Penthouse channels are on Eurobird 9°est at frequency 12.054 MHz , polarity H, fec 3/4 , symbol rate 27.500

SCTHQ channels is on Hot Bird 13°est at frequency 11.727 MHz , polarity V, fec 3/4, symbol rate 27.500

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη λήψη του πακέτου Penthouse HD (Penthouse HD,HD1,HD2).Καταρχάς έχω δει ότι το συγκεκριμένο πακέτο λαμβάνεται από τον δορυφόρο Eurobird 9A (9 E).
Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής σχετικά με το πακέτο:

Θα προχωρήσω σε εγκατάσταση για Nova αλλά μάλλον για τη Nova θα χρησιμοποιήσω μεγαλύτερο πιάτο από το πιάτο των 65 cm που δίνει η nova.
Για τον παραπάνω λόγο σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το πιάτο των 65 cm που δίνει η nova για τη στόχευση του δορυφόρου Eurobird 9A (9 E) ώστε να βλέπω το Penthouse HD,τις καυτές μέρες του καλοκαιριού και τις κρύες νύχτες του χειμώνα...!
Με το δεδομένο ότι βρίσκομαι στο Ηράκλειο Κρήτης,είναι αρκετό το συγκεκριμένο πιάτο για τη λήψη του συγκεκριμένου πακέτου??

Επίσης να ρωτήσω το εξής:Στο παρόν τεύχος του περιοδικού Digital TV info (Τεύχος Ιουλίου) αναφέρει στη σελίδα 18,για το 3D κανάλι Penthouse 3D που ξεκίνησε τις εκπομπές του τον Μάρτιο από τον Astra 3B - 23,5E.
Μάλιστα στον πίνακα με τους δορυφόρους που έχει στο τέλος το περιοδικό βλέπω και αναφέρει ότι εκπέμπει από τον Astra 3B - 23,5E και στη συχνότητα 11.778,πόλωση V και μάλιστα στην κρυπτογράφηση το αναφέρει σαν ελεύθερο!

Τι ακριβώς συμβαίνει;Μπορώ να έχω λήψη και του Penthouse 3D; Αν ναι,δωρεάν;Το συγκεκριμένο πιάτο των 65 cm που δίνει η nova με καλύπτει?Αν όχι τι πιάτο χρειάζομαι;

Συγκεντρωτικά ρωτάω σχετικά με τη λήψη του πακέτου Penthouse HD (Penthouse HD,HD1,HD2) από τον δορυφόρο Eurobird 9A (9 E) καθώς και για το κανάλι Penthouse 3D από τον Astra 3B - 23,5E στη συχνότητα 11.778 .
Αν με καλύπτει το πιάτο της nova, για τα παραπάνω κι αν όχι, με τι πιάτο μπορώ να τα λάβω απροβλημάτιστα από Ηράκλειο Κρήτης.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Μάνος.

Επειδή ακριβώς εισαι Κρήτη, το 60αρι της Nova ίσως ειναι οριακό για λήψη Eurobird 9A καθώς και Astra 3B. Θα συστήνονταν καλύτερα 80αρι, αλλά εφόσον το έχεις δεν χανεις να δοκιμάσεις, με καλό lnb και λεπτομερή ρύθμιση πιθανότατα θα πετύχεις τις λήψεις.
Το penthouse 3D αρχικά ειχε εκπέμψει ελεύθερο δοκιμαστικά, γι αυτό αναφερεται σαν ελεύθερο, τωρα μάλλον κωδικοποιήθηκε, όπως ειναι και λογικό
Παντως ενημερωτικά με 90αρι πιάτο στις 13 ανατολικά μπορεις να έχεις πιστευω στο Ηράκλειο τον Eurobird 9A με παράκεντρο lnb, χωρίς να βαλεις το δεύτερο πιάτο (που μπορει να σου μεινει για αλλο δορυφόρο)

Επειδή ακριβώς εισαι Κρήτη, το 60αρι της Nova ίσως ειναι οριακό για λήψη Eurobird 9A καθώς και Astra 3B. Θα συστήνονταν καλύτερα 80αρι, αλλά εφόσον το έχεις δεν χανεις να δοκιμάσεις, με καλό lnb και λεπτομερή ρύθμιση πιθανότατα θα πετύχεις τις λήψεις.
Το penthouse 3D αρχικά ειχε εκπέμψει ελεύθερο δοκιμαστικά, γι αυτό αναφερεται σαν ελεύθερο, τωρα μάλλον κωδικοποιήθηκε, όπως ειναι και λογικό
Παντως ενημερωτικά με 90αρι πιάτο στις 13 ανατολικά μπορεις να έχεις πιστευω στο Ηράκλειο τον Eurobird 9A με παράκεντρο lnb, χωρίς να βαλεις το δεύτερο πιάτο (που μπορει να σου μεινει για αλλο δορυφόρο)

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση σου!
Να ρωτήσω μερικά πράγματα ακόμη:
Αυτή τη στιγμή το Penthouse 3D αν το θέλει κάποιος πως μπορεί να το έχει?Κυκλοφορεί σε κάρτα όπως το πακέτο του Penthouse HD?
Επίσης στο δεύτερο που λες,να σου πω ότι σκέφτομαι για τη nova να χρεισιμοποιήσω κάποιο gibertini του 1 μέτρου.Αυτό που μου προτείνεις είναι στο πιάτο του 1 μέτρου να στοχεύσω τον Hotbird 13 E για τη nova και παράκεντρα (όπως έχω ακούσει την ορολογία) να στοχεύσω και στον Eurobird 9A για το Penthouse HD??

Το θέμα μου είναι το εξής: Αυτή η λύση δεν θα χρειαστεί diseqc? Όπως είναι γνωστό οι δέκτες της Nova (NovaBox HD 831 και NovaBox HD PVR 865) δεν υποστηρίζουν (τουλάχιστον ακόμα) diseqc.
Βέβαια κάποιοι έχουν αναφέρει πως αν έχεις τον Hotbird στη θέση 1 του diseqc δεν έχεις πρόβλημα με τους δέκτες της nova...
Κάτι τέτοιο αν κατάλαβα καλά μου προτείνεις να κάνω?Μπορώ να το κάνω δεδομένου του θέματος με το diseqc με τους δέκτες της nova? Πως θα πρέπει να το πω στον εγκαταστάτη μου?

Σε ευχαριστώ πολύ!

Μάνος.

Last edited:
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη λήψη του πακέτου Penthouse HD (Penthouse HD,HD1,HD2).Καταρχάς έχω δει ότι το συγκεκριμένο πακέτο λαμβάνεται από τον δορυφόρο Eurobird 9A (9 E).
Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής σχετικά με το πακέτο:

Θα προχωρήσω σε εγκατάσταση για Nova αλλά μάλλον για τη Nova θα χρησιμοποιήσω μεγαλύτερο πιάτο από το πιάτο των 65 cm που δίνει η nova.
Για τον παραπάνω λόγο σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το πιάτο των 65 cm που δίνει η nova για τη στόχευση του δορυφόρου Eurobird 9A (9 E) ώστε να βλέπω το Penthouse HD,τις καυτές μέρες του καλοκαιριού και τις κρύες νύχτες του χειμώνα...!
Με το δεδομένο ότι βρίσκομαι στο Ηράκλειο Κρήτης,είναι αρκετό το συγκεκριμένο πιάτο για τη λήψη του συγκεκριμένου πακέτου??

Ο Eurobird στις 9Ε είναι εύκολος δορυφόρος. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αν και καλύτερα να περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος απ' την Κρήτη.

Επίσης να ρωτήσω το εξής:Στο παρόν τεύχος του περιοδικού Digital TV info (Τεύχος Ιουλίου) αναφέρει στη σελίδα 18,για το 3D κανάλι Penthouse 3D που ξεκίνησε τις εκπομπές του τον Μάρτιο από τον Astra 3B - 23,5E.
Μάλιστα στον πίνακα με τους δορυφόρους που έχει στο τέλος το περιοδικό βλέπω και αναφέρει ότι εκπέμπει από τον Astra 3B - 23,5E και στη συχνότητα 11.778,πόλωση V και μάλιστα στην κρυπτογράφηση το αναφέρει σαν ελεύθερο!
Τι ακριβώς συμβαίνει;Μπορώ να έχω λήψη και του Penthouse 3D; Αν ναι,δωρεάν;Το συγκεκριμένο πιάτο των 65 cm που δίνει η nova με καλύπτει?Αν όχι τι πιάτο χρειάζομαι;

Με το 65άρι δεν θα κάνεις δουλειά. Μάλλον χρειάζεσαι > 80cm όπως βλέπω από το ίχνος της Pan European beam.

http://www.ses-astra.com/business/e...t/astra-3b-pan-european-beam-pe2-downlink.php

Ελεύθερο δεν πρέπει να είναι το Penthouse 3D. Ισως είναι FTA κάποιες ώρες της ημέρας σαν promo....

Όπως βλέπω από το διάγραμμα όλη η Κρήτη είναι μέσα στο πλαίσιο με το 90 cm άρα λογικά με πιάτο gibertini 1 μέτρο θα πρέπει να είμαι ΟΚ.
Φίλε kblachos μήπως έχεις κάποια άποψη σχετικά με αυτό που ανέφερα παραπάνω,να έχω δηλαδή από το ίδιο πιάτο του 1 μέτρου, λήψη και της Nova και του Eurobird 9A (9E) για το Penthouse HD?Αυτό θα γίνει έχοντας στοχεύσει στον Hotbird 13E για τη nova και έχοντας παράκεντρα τον Eurobird 9A (9E) για το Penthoue HD?
Αναφορικά όμως με το πρόβλημα της μη υποστήριξης diseqc από τους HD δέκτες της nova τι γίνεται?
Μήπως θα δουλέψει αυτό που λένε κάποιοι πως απλά πρέπει να έχεις στη θέση 1 του diseqc τον Hotbird 13 E για τη nova και στη θέση 2 του diseqc τον Eurobird 9A (9E) για το Penthoue HD? Πολλοί λένε νομίζω πως έτσι είναι ΟΚ χωρίς να δηλώσεις καθόλου για diseqc στον δέκτη της nova.
Δεν είμαι γνώστης και απλά έχω διαβάσει αρκετά εδώ,αν σας είναι εύκολο πείτε μου αν αυτά που λέω έχουν βάση ή όχι?Σύντομα και τις επόμενες μέρες θα πάω για εγκατάσταση!

Ευχαριστώ και πάλι!

Μάνος.

Απάντηση: Re: Penthouse HD

Επίσης να ρωτήσω το εξής:Στο παρόν τεύχος του περιοδικού Digital TV info (Τεύχος Ιουλίου) αναφέρει στη σελίδα 18,για το 3D κανάλι Penthouse 3D που ξεκίνησε τις εκπομπές του τον Μάρτιο από τον Astra 3B - 23,5E. Μάλιστα στον πίνακα με τους δορυφόρους που έχει στο τέλος το περιοδικό βλέπω και αναφέρει ότι εκπέμπει από τον Astra 3B - 23,5E και στη συχνότητα 11.778,πόλωση V και μάλιστα στην κρυπτογράφηση το αναφέρει σαν ελεύθερο!

Στην πραγματικότητα το Penthouse 3D δεν εκπέμπει τίποτα ακόμα από την συγκεκριμένη συχνότητα. Δεν έχει ενεργοποιημένα pid βίντεο και ήχου, απλά εμφανίζεται στο σκανάρισμα επειδή συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα PMT (ας πούμε κάτι σαν πίνακας περιεχομένων) του αναμεταδότη.

attachment.php

Attachments

• penthouse3d.jpg
    penthouse3d.jpg
    106.9 KB · Views: 218
Να απαντησω ότι δεν απαντηθηκε
Ετσι κι αλλιώς η λήψη του penthouse HD δεν μπορει να γινει μέσα απο οποιονδήποτε δεκτη της Nova, θα χρειαστεις αλλο δεκτη της ελεύθερης αγορας, οπότε αν βαλεις παρακεντρο lnb για 9 ανατολικά ο δεκτης θα τροφοδοτειται χωριστα απο τον δεκτη της Nova (με ξεχωριστο καλώδιο)
Το Penthouse 3D, οταν εκπέμψει κανονικό πρόγραμμα θα ειναι ενταγμένο στο ολλανδικό ή το τσεχικο πακέτο απο 23.5 ανατολικά (ή και στα 2), δεν νομίζω να δινει αυτόνομες συνδρομές απο εκει. Αν το θελουν και αυτόνομο, θα το προσθέσουν λογικά μαζι με τα αλλα στις 9 ανατολικά

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες επισημάνσεις αγαπητοί συνάδελφοι!

Να απαντησω ότι δεν απαντηθηκε
Ετσι κι αλλιώς η λήψη του penthouse HD δεν μπορει να γινει μέσα απο οποιονδήποτε δεκτη της Nova, θα χρειαστεις αλλο δεκτη της ελεύθερης αγορας, οπότε αν βαλεις παρακεντρο lnb για 9 ανατολικά ο δεκτης θα τροφοδοτειται χωριστα απο τον δεκτη της Nova (με ξεχωριστο καλώδιο)

Όπως τα γράφει ο Φίλιππος. Την κάθοδο δεύτερου καλωδίου δεν τη γλιτώνεις.

Φυσικά με επιπλέον δέκτη της ελεύθερης αγοράς και παράλληλα με το δέκτη της nova (προφανώς με άλλο ανεξάρτητο καλώδιο) έλεγα αν μπορεί να γίνει η δουλειά!Συνολικά δηλαδή θα έχω 4 καλώδια από το τετραπλό (quad) LNB που θα στοχεύει στον Hotbird 13E για τη nova (από 2 καλώδια θα κατέβουν σε καθέναν από τους 2 NovaBox HD PVR 865 δέκτες της nova που θα κάνουν multiview) + ένα μονό ή διπλό LNB (1 ή 2 καλώδια αντίστοιχα) που θα στοχεύει παράκεντρα στον Eurobird 9A (9 E) για τη λήψη του Penthouse HD με άλλο δέκτη της ελεύθερης αγοράς.
Όμως συνάδελφοι το ερώτημα μου το οποίο νομίζω ότι δεν έχει απαντηθεί ακόμα είναι το εξής:
Για να δουλέψει η παραπάνω συνδεσμολογία που λέω,απαιτείται ή όχι και οι δέκτες της nova να υποστηρίζουν diseqc??
Το αναφέρω αυτό δεδομένου του γεγονότος ότι (τουλάχιστον προς το παρόν) οι δέκτες της nova δεν υποστηρίζουν diseqc!!Θα είμαι ΟΚ λοιπόν με την παραπάνω συνδεσμολογία??
Σχετικά με το θέμα της μη υποστήριξης diseqc από τους δέκτες της nova ανέφερα παραπάνω το "κόλπο" που αναφέρουν κάποιοι που λένε ότι είναι:

"Να έχεις στη θέση 1 του diseqc τον Hotbird 13 E για τη nova και στη θέση 2 του diseqc τον Eurobird 9A (9E) για το Penthoue HD? Πολλοί λένε νομίζω πως έτσι είναι ΟΚ χωρίς να δηλώσεις καθόλου για diseqc στον δέκτη της nova."

Τι λέτε κι εσείς σχετικά με αυτό το ζήτημα που δεν έχω διευκρινήσει ακόμα?

Σας ευχαριστώ θερμά για την όποια βοήθεια προκαταβολικά!

Φιλικά,

Μάνος.