Εμένα οπωτε πέφτει πάνω σε dreacrypt στον 9αρη όλο μου λέει unsupport cas κ.τ.λ...
θέλει cccam 2.1.3
Η κάρτα του Penthouse HD δε παίζει σε οποιοδήποτε δέκτη ή CAM που υποστηρίζει drecrypt. Παίζει μόνο στο W! CAM που δίνει το ίδιο το Penthouse HD
Δεν ισχύει πια αυτό που είχα γράψει τότε. Τώρα παίζει εύκολα με oscam/mgcamd ή oscam/cccam
Καλησπέρα! είσαι σίγουρος γι αυτό που λες?Έχω αγορασμένη πρόσφατα και δεν παίζει με κανένα απ οτι λες.Μόνο μέσα απ το cam έχει εικόνα λόγο της διπλής κωδικοποίησης που υπάρχει,άλλη στην κάρτα και άλλη στο cam.Ναι μεν την διαβάζουν τα cam που αναφέρεις αλλά εικόνα γιοκ..Αυτό μου είχαν απαντήσει και στο e-mail που τους είχα ρωτήσει.
Επειδή ακριβώς εισαι Κρήτη, το 60αρι της Nova ίσως ειναι οριακό για λήψη Eurobird 9A καθώς και Astra 3B. Θα συστήνονταν καλύτερα 80αρι, αλλά εφόσον το έχεις δεν χανεις να δοκιμάσεις, με καλό lnb και λεπτομερή ρύθμιση πιθανότατα θα πετύχεις τις λήψεις.
Το penthouse 3D αρχικά ειχε εκπέμψει ελεύθερο δοκιμαστικά, γι αυτό αναφερεται σαν ελεύθερο, τωρα μάλλον κωδικοποιήθηκε, όπως ειναι και λογικό
Παντως ενημερωτικά με 90αρι πιάτο στις 13 ανατολικά μπορεις να έχεις πιστευω στο Ηράκλειο τον Eurobird 9A με παράκεντρο lnb, χωρίς να βαλεις το δεύτερο πιάτο (που μπορει να σου μεινει για αλλο δορυφόρο)
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη λήψη του πακέτου Penthouse HD (Penthouse HD,HD1,HD2).Καταρχάς έχω δει ότι το συγκεκριμένο πακέτο λαμβάνεται από τον δορυφόρο Eurobird 9A (9 E).
Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής σχετικά με το πακέτο:
Θα προχωρήσω σε εγκατάσταση για Nova αλλά μάλλον για τη Nova θα χρησιμοποιήσω μεγαλύτερο πιάτο από το πιάτο των 65 cm που δίνει η nova.
Για τον παραπάνω λόγο σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το πιάτο των 65 cm που δίνει η nova για τη στόχευση του δορυφόρου Eurobird 9A (9 E) ώστε να βλέπω το Penthouse HD,τις καυτές μέρες του καλοκαιριού και τις κρύες νύχτες του χειμώνα...!
Με το δεδομένο ότι βρίσκομαι στο Ηράκλειο Κρήτης,είναι αρκετό το συγκεκριμένο πιάτο για τη λήψη του συγκεκριμένου πακέτου??
Επίσης να ρωτήσω το εξής:Στο παρόν τεύχος του περιοδικού Digital TV info (Τεύχος Ιουλίου) αναφέρει στη σελίδα 18,για το 3D κανάλι Penthouse 3D που ξεκίνησε τις εκπομπές του τον Μάρτιο από τον Astra 3B - 23,5E.
Μάλιστα στον πίνακα με τους δορυφόρους που έχει στο τέλος το περιοδικό βλέπω και αναφέρει ότι εκπέμπει από τον Astra 3B - 23,5E και στη συχνότητα 11.778,πόλωση V και μάλιστα στην κρυπτογράφηση το αναφέρει σαν ελεύθερο!
Τι ακριβώς συμβαίνει;Μπορώ να έχω λήψη και του Penthouse 3D; Αν ναι,δωρεάν;Το συγκεκριμένο πιάτο των 65 cm που δίνει η nova με καλύπτει?Αν όχι τι πιάτο χρειάζομαι;
Επίσης να ρωτήσω το εξής:Στο παρόν τεύχος του περιοδικού Digital TV info (Τεύχος Ιουλίου) αναφέρει στη σελίδα 18,για το 3D κανάλι Penthouse 3D που ξεκίνησε τις εκπομπές του τον Μάρτιο από τον Astra 3B - 23,5E. Μάλιστα στον πίνακα με τους δορυφόρους που έχει στο τέλος το περιοδικό βλέπω και αναφέρει ότι εκπέμπει από τον Astra 3B - 23,5E και στη συχνότητα 11.778,πόλωση V και μάλιστα στην κρυπτογράφηση το αναφέρει σαν ελεύθερο!
Να απαντησω ότι δεν απαντηθηκε
Ετσι κι αλλιώς η λήψη του penthouse HD δεν μπορει να γινει μέσα απο οποιονδήποτε δεκτη της Nova, θα χρειαστεις αλλο δεκτη της ελεύθερης αγορας, οπότε αν βαλεις παρακεντρο lnb για 9 ανατολικά ο δεκτης θα τροφοδοτειται χωριστα απο τον δεκτη της Nova (με ξεχωριστο καλώδιο)
Όπως τα γράφει ο Φίλιππος. Την κάθοδο δεύτερου καλωδίου δεν τη γλιτώνεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.