Πάντως καλά είναι όλοι μας ακόμα και στα φανάρια, να κόβουμε και να ελέγχουμε τι κάνει ο "κόκκινος"...
Ή τι δεν κάνει...
Προσωπικά δύο φορές την γλύτωσα έτσι.
Και από τότε ούτε τα φανάρια δεν εμπιστεύομαι...
Πάντως καλά είναι όλοι μας ακόμα και στα φανάρια, να κόβουμε και να ελέγχουμε τι κάνει ο "κόκκινος"...
Ή τι δεν κάνει...
Προσωπικά δύο φορές την γλύτωσα έτσι.
Και από τότε ούτε τα φανάρια δεν εμπιστεύομαι...
Κώστα, περαστικά εύχομαι και να είσαι πάντα υγιής και γερός μετά από τέτοιες κακές στιγμές.
Προσωπικά, στο τιμόνι έχω υιοθετήσει, εδώ και πολλά χρόνια, την εξής πρακτική:
Κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο λέω στον εαυτό μου ''αυτή είναι η τελευταία φορά που οδηγείς''. Σε όποιον το έχω πει του φαίνεται μακάβριο και παράλογο. Σε μένα, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, έχει λειτουργήσει ευεργετικά. Είμαι πάντα στην τσίτα, 100% συγκεντρωμένος αφού είναι η τελευταία φορά που οδηγώ. Στο τιμόνι, βάσει των παραπάνω, φαντάζομαι πράγματα. Πλάθω σενάρια με το μυαλό μου, σκέφτομαι καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από το πουθενά, γενικά είμαι σε εγρήγορση για αναπάντεχες φάσεις. Η παραπάνω μέθοδος με έχει βοηθήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν και σε μια-δυο περιπτώσεις μ' έχει σώσει κιόλας.
Δυστυχώς, το παραπάνω σύστημα δεν το έχω εφαρμόσει και εκτός αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα η ημέρα να περνάει, πολλές φορές, μίζερα, όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος....
Προσωπικά, στο τιμόνι έχω υιοθετήσει, εδώ και πολλά χρόνια, την εξής πρακτική:
Κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο λέω στον εαυτό μου ''αυτή είναι η τελευταία φορά που οδηγείς''. Σε όποιον το έχω πει του φαίνεται μακάβριο και παράλογο. Σε μένα, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, έχει λειτουργήσει ευεργετικά. Είμαι πάντα στην τσίτα, 100% συγκεντρωμένος αφού είναι η τελευταία φορά που οδηγώ. Στο τιμόνι, βάσει των παραπάνω, φαντάζομαι πράγματα. Πλάθω σενάρια με το μυαλό μου, σκέφτομαι καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από το πουθενά, γενικά είμαι σε εγρήγορση για αναπάντεχες φάσεις. Η παραπάνω μέθοδος με έχει βοηθήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν και σε μια-δυο περιπτώσεις μ' έχει σώσει κιόλας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.