Περαστικά μας!!!!!!!!!

Κώστα να είσαι πάντα καλά και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

Περαστικα Κωστα. Ειχα και εγω αναλογη εμπειρια απεγκλοβισμου απο πυροσβεστικη και νοιωθω τι περασες.

Re: Απάντηση: Περαστικά μας!!!!!!!!!

Κώστα, περαστικά εύχομαι και να είσαι πάντα υγιής και γερός μετά από τέτοιες κακές στιγμές.

Προσωπικά, στο τιμόνι έχω υιοθετήσει, εδώ και πολλά χρόνια, την εξής πρακτική:

Κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο λέω στον εαυτό μου ''αυτή είναι η τελευταία φορά που οδηγείς''. Σε όποιον το έχω πει του φαίνεται μακάβριο και παράλογο. Σε μένα, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, έχει λειτουργήσει ευεργετικά. Είμαι πάντα στην τσίτα, 100% συγκεντρωμένος αφού είναι η τελευταία φορά που οδηγώ. Στο τιμόνι, βάσει των παραπάνω, φαντάζομαι πράγματα. Πλάθω σενάρια με το μυαλό μου, σκέφτομαι καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από το πουθενά, γενικά είμαι σε εγρήγορση για αναπάντεχες φάσεις.

Κοίταξε, είπαμε να μην πάμε από τροχαίο, αλλά όχι να φύγουμε και από εγκεφαλικό! :blink:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περαστικά μας!!!!!!!!!

Κοίταξε, είπαμε να μην πάμε από τροχαίο, αλλά όχι να φύγουμε και από εγκεφαλικό! :blink:

Στην αρχή είναι λιγάκι δύσκολο, όπως η οδήγηση, μετά όλα γίνονται αυτόματα. Η εμπειρία βοηθάει.-bye--bye-

"...Ανοίγουμε την πόρτα. Ομμμμμ.... Εσωτερική γαλήνη. Καθόμαστε στη θέση του οδηγού. Ομ.... Γυρίζουμε το κλειδί στη μίζα...."

Έτσι είναι. Άμα έχεις βόλβο η χαλαρότητα και η ηρεμία συμπεριλαμβάνεται στην στάνταρντ έκδοση.

Έτσι είναι. Άμα έχεις βόλβο η χαλαρότητα και η ηρεμία συμπεριλαμβάνεται στην στάνταρντ έκδοση.

και η μεγιστη παθητική ασφάλεια επίσης -bye-

Κώστα περαστικά .. προσπάθησε να ηρεμήσεις και να το ξεπεράσεις.. Τα υπόλοιπα φτιάχνουν..

Και μην τον αφήσεις ατιμώρητο γιατί θα το ξανακάνει και ο επόμενος που θα πέσει επάνω του ισως να μην είναι τόσο τυχερός ..

Ποιος έχει εμπειρία απο ατυχήματα;

Οσο περνάνε οι μέρες πιάνομαι και χειρότερα.

Πότε λέτε να συνέλθω;

Δυστυχώς από το τράνταγμα και την ένταση της στιγμής όλοι οι μυς του σώματός σου διεγέρθηκαν στο μέγιστο οπότε να περιμένεις τόσο χρόνο όσο αν έκανες ξαφνικά πολύ έντονη γυμναστική .
Αυτά όμως ναι μεν είναι ταλαιπωρία αλλά μπροστά σε αυτά που απέφυγες δεν είναι τίποτα
και πάλι καλή ανάρρωση