Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Το ανάρτησα και στην επίσημη ιστοσελίδα facebook της Cosmote TV:

"Επανέρχομαι στο θέμα του υποτιτλισμού. Εντάξει να δεχθώ ότι για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατό να υποτιτλισθούν όλα τα προγράμματα σε όλα τα νέα κανάλια που μπήκαν. Να δεχθώ λ.χ. οτι μπορείτε να υποτιτλίσετε μόνο το 20% των εκπομπών.... Μπορείτε τουλάχιστον, όποιες εκπομπές τέλος πάντως αποφασίσετε να υποτιτλίσετε, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ;;; Κάθισα χθες στις 23,00 να παρακολουθήσω το κανάλι C+I, (επεισόδιο "Αρκεί ένας Δολοφόνος Κ1Ε57"). Ανά 15-20 προτάσεις υποτιτλιζόταν η 1 (μία)!!! Στο δεκάλεπτο επάνω φυσικά έκλεισα εκνευρισμένος τον δέκτη, καθόσον ήταν παντελώς αδύνατο να παρακολουθήσει κανείς το κανάλι! Αυτή την "ΑΗΔΙΑ" εσείς την λέτε υποτιτλισμό;;; Υπάρχει άνθρωπος / εταιρεία που πληρώθηκε γι' αυτό το έκτρωμα; Αν ναι, φωνάξτε εμένα, εγώ θα σας υποτιτλίζω το διπλάσιο από αυτούς (ήτοι 1 πρόταση στις 10, όποιες με βολέψουν περισσότερο ) με τη μισή αμοιβή! Αφαιρέσατε ένα κανάλι (IDX) με άριστη ποιότητα εικόνας (HD) και αρκετά καλό υποτιτλισμό, για να το αντικαταστήσετε με ένα άλλο, με εξίσου καλό περιεχόμενο βέβαια, πλην όμως με πολύ χαμηλότερης ποιότητας εικόνα, και τρισάθλιο υποτιτλισμό και μας το "διαφημίζετε " αυτό ως (δήθεν) αναβάθμιση; Εγώ το λέω απλά "κοροϊδία"! Υποτιτλίστε 2-3 μόνο επεισόδια την ημέρα από τα κανάλια αυτά, 1 ΜΟΝΟ ΕΣΤΩ (αν δεν μπορείτε περισσότερα), ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΤΕ ΤΑ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ, να μπορεί να τα παρακολουθήσει ο τηλεθεατής και αναγράψτε στη σύνοψη ποια είναι τα υποτιτλισμένα (για να μην ψάχνουμε να τα βρούμε). Οτιδήποτε άλλο (υποτιτλισμός του 5% μόνο της εκπομπής και να την παρουσιάζετε ως δήθεν υποτιτλισμένη, όπως συμβαίνει τώρα) αποτελεί ΕΜΠΑΙΓΜΟ της νοημοσύνης μας!"

Για εσάς που λέτε ότι δεν ενημέρωσε εγώ το είχα διαβάσει Ποια κανάλια θα αφεθούν. Δεν έχω ΟΤΕ τβ ούτε κάποιο κέρδος το λε ω για να μη χάνετε το χρόνο σας.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Που ακριβώς το είχες διαβάσει? για δώσε μας link

Edge,Nautical,Outdoor,Luxe,Fax,Motorvision, κανάλια σε HD.Πόσοι να τα βλέπουν πια και τα έχει εντάξει ή Cosmote?

Για εσάς που λέτε ότι δεν ενημέρωσε εγώ το είχα διαβάσει Ποια κανάλια θα αφεθούν. Δεν έχω ΟΤΕ τβ ούτε κάποιο κέρδος το λε ω για να μη χάνετε το χρόνο σας.

Το θέμα είναι ότι απλά έπεσε κοροϊδία.
Όταν βλέπω στην βιτρίνα ARMANI και πληρώνω για ARMANI ΔΕΝ δέχομαι να μου δίνουν στο ταμείο HARMANI και μετά να αρνούνται να ακυρώσουν την συναλλαγή!
Αν είχαν λίγο τσίπα θα έπρεπε να δοθεί ένα περιθώριο 30 ημερών για όποιον θέλει να την κάνει.
Το γεγονός αυτό απλά δείχνει ότι περιμένανε τις αντιδράσεις αυτές. Τόσο απλά!

Και επίσης η ενημερωσει δεν είναι μονο για εμάς που είχαμε κοσμοτέ tv, ώστε να πεις ενημέρωσαν από το ΕPG. Κάποιος που δεν είχε Κοσμοτέ tv μπήκε μια εβδομάδα πριν αλλάξουν τα κανάλια στο σαιτ τους και είδε, Εurosport HD, είδε IDX HD, είδε Sciense HD είδε TLC που βλέπει η γυναικα του, και σου λεει ωραία θα κάνω συνδρομή. Και μετά από 5-10 μέρες εξαφανίστηκαν τα κανάλια, αυτός πως ενημερώθηκε? Δεν έπρεπε να γραφουν στο σαιτ τους με υποσημειώσει ότι τα τάδε κανάλια θα αφαιρεθούν? Αυτός την πάτησε η όχι? Γι'αυτο και στο συμβόλαιο γραφει οτι ο ΟΤΕ υποχρεούται να ενημερώσει, πράγμα που δεν έκανε ποτε. 3-4 μέρες πριν αφαιρεθούν τα κανάλια ρωτούσες στο facebook και δεν σου έλεγαν τίποτα, k εσείς μου λέτε ενημέρωσε

Δεν θυμάμαι που το είδα να σε πω την αλήθεια. Εκτ ως αν το είδα σε σάιτ τύπου Τυπολογίες και το θυμάμαι από εκεί. Αν όντως δεν υπάρχει πουθενά σπάστε το συμβόλαιο. Εγώ το είχα σπάσει και πήγα Νόβα από μια αύξηση που είχε κάνει για κλήσεις εξωτερικού αν θυμάμαι καλά και σε κάτι άλλο.
Τότε για να το σπάσω και να πούνε και το οκ ότι δεν χρεώνομαι τηλεφωνικά για να είμαι καλυμμένος 5 μέρες περίπου επερνα κάθε μέρα Γιατί θα με καλούσαν αυτοί Αλλά δεν καλούσαν πότε

Γυρίζει η γυναίκα μου απο δουλειά και ψάχνει εναγωνίως να βρει το TLC να δει. Αφού διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει στην λίστα καναλιών και με ρωτάει τί έγινε, της εξηγώ και την ενημερώνω πως σύμφωνα με την Cosmote, το πιο "συγγενικό" κανάλι είναι το CBS Reality.
Το βάζει, παρακολουθεί 5 λεπτά, και γυρίζει και μου λέει "Κάπως έτσι φαντάζομαι την εικόνα σε κομμουνιστικά καθεστώτα την δεκαετία του 80..."

Αν η κοσμοτε έδινε τα χρήματα που έχει ξοδέψει αυτές τις μέρες στις διαφημίσεις στην discovery δεν θα υπήρχε όλη αυτή η κατάσταση.

ειμαι σε σκεψη αν θα διακοψω.... ειδικα με το θεμα της μεταγλωτησης των καναλιων ,αφου φυσικα δεν ειμαι γνωστης της αγγλικης
γλωσας ,και ενα ακομα που με βαζει να το σκεφτωμε ειναι ειδικα στο θεμα του ποδοσφαιρου που εχει τα δικαιωματα μεχρι το καλοκαιρι
του 18 ,αν δεν κανω λαθος.....κανεις δεν ειναι συγουρος για τιποτε εφοσον λειγουν τα συβολαια για το τσαμπιον και γιουροπαλικ ...

Βλέποντας τυχαία τώρα τον CEO της Discovery στο Bloomberg αν κατάλαβα καλά η Discovery έχει αγοράσει τα τουρνουά γκραν σλαμ του τενις για όλη την Ευρώπη. Οπότε αν θέλει να τα αγοράσει η Cosmote θα πρέπει να διαπραγματευτεί πάλι με την Discovery... Κάτι είπε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά δεν κατάλαβα αν τα έχει αγοράσει για όλη την Ευρώπη οπότε η ΕΡΤ θα πρέπει να διαπραγματεύεται με την Discovery.

Παιδιά και εγώ έχω την κοσμοτε τβ για τα ντοκιμαντερ αλλά ας μην κοροιδευόμαστε το μεγάλο χαρτί ειναι τα αθλητικά! απο την στιγμη που εκαναν έρευνα και είδαν οτι τα κανάλια Discovery είχαν χαμιλή τήλεθέαση και δεν τα βρήκαν οικονομικός καλώς έπραξαν και τα αντικατέστησαν με άλλα φθηνότερα κανάλια, χωρις αυτο να σημαίνει ότι τα καίνουργια κανάλια είναι και φθηνότερου ενδιαφέροντος. είχα βαρεθέι να βλέπω στα Discovery επαναλήψεις τα ίδια και τα ίδια με απότέλεσμα εγώ όπως και πολλοί άλλοι που ξέρω να σταματήσω να τα παρακολουθώ.
το μεγάλο λάθος ήταν ότι τα καινούργια κανάλια μπήκαν με άθλια εικόνα, αλλά πiστεύω αυτό μπορεί να διορθώθεί αργότερα, επίσης και ο υποτιτλισμός θα έπρεπε να είναι στο 100%... έτσι αν έβαζε τα καινούργια κανάλια σε hd και με υπότιτλους οι περισσότεροι θα είμασταν 100% ευχαριστημένοι

Προσπάθησα να δω πριν λίγο τα νέα Viasat μπας και απλά τα πήρα με κακό μάτι...μετά απο 20 λεπτά πραγματικά δεν άντεξα να βλέπω τόσο άθλια εικόνα!
Λέω μα πάρω μια 28ρα CRT για να μην έχω παράπονα και συνηθίσω το νέο πρόγραμμα!
Ενα πράγμα έχω να πω στους κυρίους της COSMOTE TV! Ας αλλάξουν το όνομα σε RETRO TV γιατί, κακά τα ψέματα, η εικόνα είναι 80's!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

καλημερα να ρωτησω γιατι δεν καταλαβαινω αντε τα καινουρια καναλια καποια στιγμη θα μπουν οι υποτιτλοι το luxe hd γιατι υπαρχει γιατι να ποιανει χωρο ενα καναλι το οποιο δεν εχει υποτιτλους σε ελληνικη συνδρομητικη? επισης ηθελα να μαθω αυτην την ερευνα που ακουγεται οτι κανανε για τα discovery μεσω υβριδικων,τι αποτελεσματα αραγε εδειξε για τα πολλα τοπικα καναλια που ποιανουν χωρο? δεν παει αλλο η κατασταση με την εικονα τα sd δεν βλεπονται και ta HD EINAI ΚΟΡΟΙΔΙΑ .

Παιδιά και εγώ έχω την κοσμοτε τβ για τα ντοκιμαντερ αλλά ας μην κοροιδευόμαστε το μεγάλο χαρτί ειναι τα αθλητικά! απο την στιγμη που εκαναν έρευνα και είδαν οτι τα κανάλια Discovery είχαν χαμιλή τήλεθέαση και δεν τα βρήκαν οικονομικός καλώς έπραξαν και τα αντικατέστησαν με άλλα φθηνότερα κανάλια, χωρις αυτο να σημαίνει ότι τα καίνουργια κανάλια είναι και φθηνότερου ενδιαφέροντος. είχα βαρεθέι να βλέπω στα Discovery επαναλήψεις τα ίδια και τα ίδια με απότέλεσμα εγώ όπως και πολλοί άλλοι που ξέρω να σταματήσω να τα παρακολουθώ.
το μεγάλο λάθος ήταν ότι τα καινούργια κανάλια μπήκαν με άθλια εικόνα, αλλά πiστεύω αυτό μπορεί να διορθώθεί αργότερα, επίσης και ο υποτιτλισμός θα έπρεπε να είναι στο 100%... έτσι αν έβαζε τα καινούργια κανάλια σε hd και με υπότιτλους οι περισσότεροι θα είμασταν 100% ευχαριστημένοι
Maλιστα ειπωθηκε και αυτο.....αντικατεστησαν τα discovery με καναλια φθηνοτερα αλλα οχι φθηνοτερης ποιοτητας.Μπραβο στην viasat λοιπον.Ποσο κριμα που το 90% των παροχων στρεφεται στην discovery.Ta καναλια της viasat ειναι καχεκτυπα των Discovery.Χωρις δικες τους παραγωγες αγοραζουν προγραμμα απο αλλα καναλια και το αναμεταδιδουν.Βασικος τους προμηθευτης η κιτς αγορα της Γηραιας Αλβιονας.Ακομη και το BBC earth εχεις παραγωγες 15 ετιας γιατι ειναι ζητημα εαν παραγει ΕΝΑ νεο προγραμμα καθε χρονο.
Φυσικα η απωλεια των Eurosport αποτελει στρατηγικη απωλεια για το αθλητικο πακετο.
Καποιος ειπε για τους Ολυμπιακους αγωνες.Να αναφερω οτι στους επομενους χειμερινους ολυμπιακους αγωνες το eurosport με τα δυο του καναλια σε HD θα καλυψει το πληρες προγραμμα τους με προγραμμα 24/7 με ελληνικη περιγραφη και σχολιασμο απο ατομα που περιγραφουν χρονια τωρα χειμερινα σπορ.Η Ερτ αγορασε για τους χειμερινους πακετο ορισμενων ωρων .

Μόλις τους κάλεσα για παράπονα και για την εικόνα αλλά και για τους υπότιτλους ,η απάντηση η εικόνα θα φτιάξει σταδιακά ωραία τους λέω και εγώ σταδιακά θα σας πληρώνω σταματάει για λίγο η υπάλληλος εεεεεε τι εεεεε τους λέω αυτό είναι απάτη ,περιμένω να καλέσουν τώρα να δω τι άλλο θα μου πουν .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

καλημερα να ρωτησω γιατι δεν καταλαβαινω αντε τα καινουρια καναλια καποια στιγμη θα μπουν οι υποτιτλοι το luxe hd γιατι υπαρχει γιατι να ποιανει χωρο ενα καναλι το οποιο δεν εχει υποτιτλους σε ελληνικη συνδρομητικη? επισης ηθελα να μαθω αυτην την ερευνα που ακουγεται οτι κανανε για τα discovery μεσω υβριδικων,τι αποτελεσματα αραγε εδειξε για τα πολλα τοπικα καναλια που ποιανουν χωρο? δεν παει αλλο η κατασταση με την εικονα τα sd δεν βλεπονται και ta HD EINAI ΚΟΡΟΙΔΙΑ .
Γιατι το fox sports δεν ειναι το ιδιο?Καμια ελληνικη περιγραφη δεν εχει ουτε προβλεπεται.Το ιδο συνεβαινε παλια με το πολυ πιο ενδιαφερον καναλι που μετεδιδε ο οτε το Espn america.

Last edited:

**Off-topic**

Μια παρακληση. Ολοι ειναι δυσαρεστημένοι για την τωρινή κατασταση και επισης κανετε το σωστό καταθέτωντας τα παραπονα σας. Ωστόσο οταν επικοινωνειτε με την καθε εταιρια, δωστε ενα λεπτό να σκεφτείτε ακριβως τι θελετε να πείτε και προσπαθείστε να δωσετε την ουσια του παραπονου σας κόσμια και με ψυχραιμία. Τα παιδιά στα τηλεφωνικά κεντρα και των δυο μεγαλυτερων συνδρομητικων δε φταινε σε τιποτα, αλλα δυστυχως ειναι οι κυματοθραυστες σε τετοιες καταστασεις. Οπότε σκεφτείτε και την ανθρωπινη μεριά.

Εξάλλου κανεις δεν ακουει αυτον που φωνάζει, αλλα αυτόν που συζητάει.
Ευχαριστώ και τελος του Off-topic **

συμφωνω απολυτως με το off topic .αυτοσυγκρατηση.επιχειρηματα υπαρχουν αλλωστε
παντως απο χθες το πρωι εχουν ενημερωθει για το ποιο απλο πραγμα την διορθωση στο epg στο crime και ακομα λαθος ειναι..απ την πρωτη μερα.