Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

εγω δεν τους πηρα καθολου αλλα σκεφτομαι τι θα εχουν ακουσει αυτες τις μερες,χωρις να φταινε οι ιδιοι απλα αυτοι ειναι στα τηλεφωνα κ οχι οι αρμοδιοι κ αυτοι τα ακουνε.οταν ηρεμεις τα βλεπεις αλλιως κ μιλας σωστα αν ομως εισαι νευριασμενος τοτε χανεις το οποιο δικαιο εχεις.

το σκεφτομαι χρονια πως μια χωρα σαν την ελλαδα δεν εχει tnt hbo comedy cartoon ενω αλλες μικροτερες εχει,δυστηχως μονο τα αθλητικα ειναι πλουσια ενω τα αλλα οχι.

Μετά από ενδελεχή έρευνα που έκανα τόσο σε αντιδράσεις όσο και σε κουβέντες με άτομα που μπορεί να βγει αποτέλεσμα απο τις συζητήσεις μας, κατέληξα πως οι διαστάσεις που παίρνει το συγκεκριμένο ζήτημα, κλιμακώνονται σε σημείο που ούτε οι ιθύνοντες του ΟΤΕ περίμεναν. Αρχίζω να πιστεύω (και δύσκολα φτάνω σε συμπεράσματα γενικότερα) δύο πράγματα:

1. Μεταφράζοντας την κίνηση του ΟΤΕ πιστεύω πως όντως υπάρχει στενωπός οικονομική και ίσως αφήσει και κάτι άλλο να του φύγει απο το αθλητικό κομμάτι. (κάποιο πρωτάθλημα).
2. Στο επόμενο διάστημα που θα ανακοινωθούν οι συνδρομητές, έχω την εντύπωση πως θα έχουμε την δεύτερη πτώση συνδρομητών αυτή τη φορά ίσως και μεγαλύτερη.

Η ΝΟΒΑ πλέον με την βοήθεια της Wind-Vodafone, θα ξαναμπεί στο παιχνίδι αγοράς τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ίσως δημιουργήσει νέο μικροκλίμα στη σκακιέρα του ανταγωνισμού.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Μόλις τους κάλεσα για παράπονα και για την εικόνα αλλά και για τους υπότιτλους ,η απάντηση η εικόνα θα φτιάξει σταδιακά ωραία τους λέω και εγώ σταδιακά θα σας πληρώνω σταματάει για λίγο η υπάλληλος εεεεεε τι εεεεε τους λέω αυτό είναι απάτη ,περιμένω να καλέσουν τώρα να δω τι άλλο θα μου πουν .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ τους κάλεσα εχθές και αφού έκανα παράπονα για την άθλια εικόνα ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της εταιρίας να αναβαθμιστεί η εικόνα στα νέα κανάλια.
Αφού με έβαλε σε αναμονή για να δει αν υπάρχει κάποια άμεση αναβάθμιση μου είπε ντόμπρα ΟΧΙ!!!
Δεν προβλέπεται καμιά αναβάθμιση σε HD κανενός καναλιού.
Οπότε προφανώς όταν σας λένε θα δούμε και θα γίνει σταδιακά απλά λένε ψέματα για να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση.

Εγώ βλέπω οτι αυτοί που παραπονιούνται σε αυτό το forum είναι 5-6 συγκεκριμένα άτομα οι οποίοι έχουν γράψει απο 60 φορές ο καθένας τα ίδια πράγματα.Ολοι έχουμε παράπονα για την παρούσα κατάσταση αλλά δεν κάνουμε κι έτσι.

ως πελατης και εφοσον μια υπηρεσια δεν με ικανοποιει απλα θα εφευγα και θα πηγαινα στην επομενη πλατφορμα.

πριν 3 χρονια πληρωνα 62 στην Nova για το ιδιο χαρτοφιλακιο που πληρωνα 22 στην cosmote που 62 που 20 , οσοι δεν αντεχουν απλα ας δηλωσουν διακοπη αφου κανουν τα παραπονα τους στην cosmote οπως εχουνε καθε δικαιωμα.

Το νέο κανάλι Crime+Investigation για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την COSMOTE TV

Το βραβευμένο κανάλι αστυνομικών υποθέσεων Crime + InvestigationΒοΏ½ προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην COSMΟΤΕ TV. Το νέο κανάλι, το οποίο μας βάζει στα «άδυτα» της αστυνομίας, των δικαστικών αιθουσών και των εγκληματολογικών εργαστηρίων, ρίχνοντας φως σε άλυτες υποθέσεις με παγκόσμιο ενδιαφέρον, είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα της COSMOTE TV, αλλά και στις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV.

Το Crime + Investigation προβάλλεται σε πάνω από 50 εκατ. νοικοκυριά, σε περισσότερες από 170 χώρες, βάζοντας τους τηλεθεατές στον κόσμο των περίπλοκων και συναρπαστικών εγκληματικών υποθέσεων.
Ανάμεσα στις εκπομπές που θα παρακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα στο Crime + Investigation είναι:

Το The First 48, που αναφέρεται στις κρίσιμες 48 ώρες που ακολουθούν μετά από κάθε έγκλημα, μέσα στις οποίες οι ερευνητές πρέπει να βρουν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για τους υπόπτους, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες διαλεύκανσης της υπόθεσης. Η σειρά, ακολουθεί μια ομάδα ντετέκτιβ που κάνει «αγώνα» με τον χρόνο για την επίλυση ανθρωποκτονιών.

Το Escaping Polygamy, μέσα από το οποίο γνωρίζουμε τις αδερφές, Andrea, Jessica και Shanell, οι οποίες κατάφεραν να ξεφύγουν από μια ομάδα φανατικών της πολυγαμίας, γνωστή ως το Τάγμα. Μέσα από το ντοκιμαντέρ, τις ακολουθούμε 10 χρόνια από την απελευθέρωσή τους, να αγωνίζονται για την απελευθέρωση και άλλων γυναικών, από παρόμοιο επικίνδυνο και χειριστικό περιβάλλον.

Η σειρά ντοκιμαντέρ The Murder of Laci Peterson διερευνά τη διαβόητη δίκη του Scott Peterson, o οποίος καταδικάστηκε για τον φόνο της ετοιμόγεννης συζύγου του, Laci Peterson, παρά την έλλειψη δείγματος DNA ή μαρτύρων. Εν όψει της συμπλήρωσης 15ετίας από την ημέρα που η πολύκροτη εξαφάνιση ήρθε στο φως, η σειρά επανεξετάζει το θέμα μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία, κάνοντας εκτίμηση των αποδείξεων και της επιρροής των media στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Το υποψήφιο για Emmy ντοκιμαντέρ Leah Remini: Scientology and the Aftermath, στο οποίο η διάσημη ηθοποιός και τηλεοπτική παραγωγός, Leah Remini, ορμώμενη από την απόφασή της να αφήσει την Σαϊεντολογία μετά από 34 χρόνια, αναζητά ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από το συγκεκριμένο δόγμα.

Το Crime + Investigation θα προβάλλεται στην COSMOTE TV αρχικά μερικώς υποτιτλισμένο και σταδιακά στο σύνολο του προγράμματός του.

https://digitaltvinfo.gr/news/watch...gia-proti-fora-stin-ellada-apo-tin-cosmote-tv

Εγώ βλέπω οτι αυτοί που παραπονιούνται σε αυτό το forum είναι 5-6 συγκεκριμένα άτομα οι οποίοι έχουν γράψει απο 60 φορές ο καθένας τα ίδια πράγματα.Ολοι έχουμε παράπονα για την παρούσα κατάσταση αλλά δεν κάνουμε κι έτσι.
Δικαιωμα του καθενος να αντιδρα κατα το δοκουν.Η παθητικη σταση ομως θα οδηγησει μαθηματικα σε περαιτερω υποβαθμιση του πακετου.Αντιδραση χρειαζεται συνεχομενη παντου. Δε νοείται σοβαρο πακετο χωρις...Eurosport 1-2...Discovery channels...CNN...History....

Last edited by a moderator:

Δικαιωμα του καθενος να αντιδρα κατα το δοκουν.Η παθητικη σταση ομως θα οδηγησει μαθηματικα σε περαιτερω υποβαθμιση του πακετου.Αντιδραση χρειαζεται συνεχομενη παντου. Δε νοείται σοβαρο πακετο χωρις...Eurosport 1-2...Discovery channels...CNN...History....

αυτα ποθυ θες παντως τα εχει ο ανταγωνισμος και με καλη ποιοτητα εικονας κιολας. τι καθεσαι και σκας?

μπες στην σελιδα τους στο facebook να δεις τα 5-6 ατομα.
εδω ειναι και πολυ περιορισμενα θα ελεγα

στον φιλικο κ οικογενειακο κυκλο που ειναι συνδρομητες δεν ακουσα ουτε θετικη κουβεντα επισης
5-6 ατομα ειναι αυτα που προσπαθουν μονιμως να χρυσωνουν το χαπι στην εταιρια ακομα και στις πιο λαθος επιλογες της κατα γενικη ομολογια

Last edited:

Εγω παλι βλεπω οτι ελαχιστοι εδω μεσα αντιδρατε στα δικαιολογημενα
και ευνοητα παραπονα του κοσμου και δεν μπορω να αντιληφθω τον λογο.

υπαρχουν και εγκαθετοι,πεφτει πολυ γαργαρα

Ολοι εχουν παραπονο-σε κανεναν δεν αρεσει, απλά καποιοι συμβιβάζονται περισσοτερο απο αλλους, λόγω της βαρυτητας που ειχε η αλλαγή, λογω περιορισμενου χρονου να ασχοληθουν, λογω χαρακτηρα, κτλ-κτλ. Παρακαλώ μη φερουμε εσωτερική αντιπαραθεση μεταξυ των παραπονούντων και των μη.

Επιτέλους ενα κανάλι με Ντοκιμαντέρ το BBC Earth και όχι η σαβούρα του ομίλου discovery.. Μπραβο στον ΟΤΕ και για το FOX SPORTS HD να βλέπουμε και κανένα NHL (Pittsburgh Penguins) και NFL :SFGSFGSF:

το espn america ηταν κορυφαιο οπως εγραψε κ ενας φιλος,ειχε ολη την ημερα εκμπομπες κ τις εβλεπα,δυστηχως εκλεισε.το φοξ σπορτς μια χαρα ειναι απο το τιποτα απλα δεν βαζει εκμπομπες απλα οταν δεν εχει nfl mlb βαζει αλλα σπορ.hd εννοειται δεν θα γινουν ,αλλιως θα τα ειχανε ηδη απλα λιγο φτιαξιμο τα sd ,ειδα χθες αντ1 μετα απο καιριο κ ειδα καλυτερη εικονα απο οτι εχουν τα περισσοτερα sd της κοσμοτε.

Επιτέλους ενα κανάλι με Ντοκιμαντέρ το BBC Earth και όχι η σαβούρα του ομίλου discovery.. Μπραβο στον ΟΤΕ και για το FOX SPORTS HD να βλέπουμε και κανένα NHL (Pittsburgh Penguins) και NFL :SFGSFGSF:

Οντως επιτελους μπορουμε να βλεπουμε "Μυστικά για τη Φροντίδα των Μαλλιών", σου ανοίγει ορίζοντες.

Μιας και μιλάτε για το BBC Earth...αυτο την πρώτη μέρα δεν έγραφε BBC Earth HD?
Μήπως κάνω λάθος?

παντα ετσι ηταν.δεν εχει το hd πανω.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Ενα καλο που βλέπω στη ολη ιστορία είναι ότι στο bbc δεν βάζουν καθολου διαφημίσεις

Εγω μπορω να τον αντιληφθω...

εγώ πάντως που έβλεπα το idxhd το καινούριο crime+ είναι κατώτερο σε όλα (εικόνα+ περιεχόμενο)