Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Νομιζω ότι μπερδεουμε τις καταστασεις και τα εχουμε κανει όλα ένα γκρινιάζοντας για τα παντα

Ναι βλέποντας τα καναλια, κυριως θεμα ποιοτητας εικονας , αυτή τη στιγμη το πακετο μου φαινεται υποβαθμισμενο.Δεν εχω κατσει να δω σε βαθος εκπομπες κλπ,αλλα αν εξαιρέσουμε το food network που το βρισκω ενδιαφερον και δεν υπηρχε κατι αναλογο παλιοτερα και το FOX Sport που για μενα είναι εκτος συναγωνισμου γιατι παρακολουθώ φανατικα NFL,τα υπολοιπα δεν με εχουν τρελανει.Οχι ότι δεν εχω βρει να δω κατι,αλλα νομιζω ότι με τα discovery οι επιλογες ηταν λιγο περισσοτερες.Να πω βεβαια ότι δεν είμαι και το χαρακτηριστικοτερο παράδειγμα γιατι δεν βλεπω πολλα ντοκιμαντερ
Να θυμισω παρολαυτα ότι πολλοι εδώ μεσα με αφορμή το History ελεγαν "ελεος με τo History ,τοσα σουπερ καναλια εχει η Viasat γιατι δεν τα βαζουν";Τωρα που τα βαλανε μας ξυνιζουν;Μηπως τελικα τα θελουμε όλα;

Διαφωνω καθετα στο ότι η COSMOTE εξαπατησε τον κοσμο με τα συμβολαια.Κανεις δεν αναγκασε κανεναν από εμας να υπογραψει και ουτε υποσχεθηκε ότι θα εχει καναλια και διοργανώσεις για παντα.Οταν υπογραψαμε τα συμβολαια (και εγω μεσα σε αυτους το Μαρτιο) τα καναλια υπηρχαν στο πακετο.Θεωρω ότι οποιος θελει να είναι ανεξάρτητος και να κανει ότι θελει δεν μπαινει σε διαδικασια ανανεωσεων συμβολαιων αλλα πληρωνει την τιμη πακετου και κανει ότι θελει αναλογα με τα γουστα του.Δεν γινεται να ζητάμε μειωμένες τιμες ,να πανηγυρίζουμε όταν υπογραφουμε με 1-2 ευρω πιο κατω απο καποιους αλλους αλλα όταν κατι στραβωσει να γκρινιάζουμε και να λεμε ότι μας δεσανε σε συμβολαια.Καλως ή κακως τα συμβολαια εχουν ρισκα, και ένα από αυτά είναι η υποβαθμιση προγράμματος καποια στιγμη
Αν εχει ενοχλησει κατι εμενα είναι ότι στις μονομερεις αυξησεις από τη μερια της COSMOTE ,σου λενε αν δεν θες φυγε χωρις πεναλτυ,ασχετως αν όταν πας να αιτηθείς διακοπη σου ξανακανουν προσφορα με την ιδια τιμη.Το συμβολαιο είναι συμβολαιο και η τιμη πρεπει να μενει ιδια για οσο καιρο διαρκει αυτό

Και κατι ακομα
Μου κανει εντυπωση που καποιοι χωριζονται σε ομαδες υποστηριζοντας φανατικα μια πλατφορμα.Αν εισαι δυσαρεστημένος φευγεις και πας στον ανταγωνισμο από τη στιγμη που καλυπτει πιο πολύ τα γουστα σου

Και κατι ακομα
Μου κανει εντυπωση που καποιοι χωριζονται σε ομαδες υποστηριζοντας φανατικα μια πλατφορμα.Αν εισαι δυσαρεστημένος φευγεις και πας στον ανταγωνισμο από τη στιγμη που καλυπτει πιο πολύ τα γουστα σου

Δεν είναι τόσο ευκολο να φύγεις,εγώ ας πούμε ανανέωσα λίγο πριν γίνουν γνωστές οι αλλαγές στα κανάλια.Αν το ήξερα δεν θα ανανέωνα,τώρα όμως είμαι εγκλωβισμένος σε ένα συμβόλαιο.Η μόνη μου ένσταση γιά την cosmote είναι ότι μετά από αυτή την τεράστια κατά τη γνώμη μου αλλαγή δεν μου δίνει το δικαιωμα να φύγω χωρίς πέναλντι.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Δεν είναι τόσο ευκολο να φύγεις,εγώ ας πούμε ανανέωσα λίγο πριν γίνουν γνωστές οι αλλαγές στα κανάλια.Αν το ήξερα δεν θα ανανέωνα,τώρα όμως είμαι εγκλωβισμένος σε ένα συμβόλαιο.Η μόνη μου ένσταση γιά την cosmote είναι ότι μετά από αυτή την τεράστια κατά τη γνώμη μου αλλαγή δεν μου δίνει το δικαιωμα να φύγω χωρίς πέναλντι.

4.1 Ο ΟΤΕ διατηρεί το δικαίωμα να προσθέτει ή να αφαιρεί τηλεοπτικά προγράμματα και εν γένει να διαμορφώνει κατά την κρίση του, σύμφωνα με την εμπορική πολιτική του, το προβαλλόμενο οπτικοακουστικό περιεχόμενο, τις εφαρμογές και λοιπές επιμέρους υπηρεσίες της Υπηρεσίας ή / και των Πρόσθετων Υπηρεσιών.
Σε περίπτωση μεταβολής του περιεχομένου της Υπηρεσίας (ενδεικτικά προσθήκη περιεχομένου, εμπλουτισμός κλπ), ο ΟΤΕ διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αύξηση των τιμών του.

Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ Tv

Το πιο οδυνηρο ειναι να στρουθοκαμηλιζεις οταν υποβαθμιζεται η ποιοτητα του πακετου που εχεις.Να μην σε πειραζει οταν αφαιρουνται καναλια ποiοτικα οπως τα Εurosport...οταν σου βαζουν καναλια κακεκτυπα αυτων που εχασες με μετριοτατη εικονα και χωρις υποτιτλους..η οταν βλεπεις πχ Fox sports χωρις ελληνικη περιγραφη και σχολιο....οντας κατοικος του τεξας η του Γουαιομινγκ...

Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ Tv

Το έγραψα και στο τόπικ της ποιότητας εικόνας, αλλά θα το πω και δω. Τα νέα κανάλια που μπήκαν έχουν επιεικώς απαράδεκτη εικόνα (πχ Crime+investigation και όλα τα Viasat)! Απ' ότι διάβασα θα κάνουν HD μόνο αυτό με τα φαγητά και το fine living. Δε νοείτε ποιότητα SD σε ένα τόσο ακριβό προϊόν και εν έτη που είμαστε, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για κανάλια που δείχνουν φύση, τεχνολογίες, εφέ, γρήγορες εικόνες, τοπία, κτλ. Ειδικά αν έχει μεγάλες ίντσες TV (από 55 και πάνω), τότε το θέαμα είναι ακόμα χειρότερο!

εγω παντως ακομα περιμενω να με παρουν τηλεφωνο για υποβαθμισει πακετου απο φουλ σε αθλητικο αλλα να πω την αληθεια τωρα που το ξανασκεφτομε θα μεινω στο αοριστου χρονου και ας πληρωνω 70 ευρω το διμηνο.και ο λογος ειναι οτι θα περιμενω να δω τι θα γινει στα αθλητικα γιατι αυτο με καιει αν χασει κανενα πρωταθλημα δεν συζηταω για τσαμπιονς λιγκ εχω χαιρετησει και παω στους απεναντι.για τα ντοκυμαντερ εμενα προσωπικα μια η αλλη ειναι διοτι δεν τα ειχα τα καναλια της discovery σε μεγαλη εκτιμηση αν δεν ειχα κατι να δω τα χαζευα αλλα μεχρι εκει.οσο για το fox sports ειναι καναλαρα για αυτους που βλεπουν αμερικανικα αθληματα και εγω παρακολουθω πολυ αμερικανικο ποδοσφαιρο και χαρηκα που μπηκε το καναλι.και συνεχιζω και εγω την γκρινια για τα eurosport που πρεπει να γυρισουν αμεσαααααα.

Οταν ενας διαχειριστής αναγκαζεται να επεμβει, δε το κανει επειδη δε του αρεσει το περιεχόμενο, αλλα επειδη καποιο (-α) μελη εχει βγει εκτος κανονων λειτουργιας. Η διαχειριστική ομαδα της κατηγοριας δε θέλει να εκθέτει δημόσια τα μέλη του. Al capone, δεν εισαι ο μονος στον οποιο εχουν γινει συστασεις μεσω ΡΜ. Οι προσωπικες αντιπαραθεσεις και επιθεσεις ΔΕΝ θα γινουν ανεκτες και δυστυχως ολες οι προσωπικες συστασεις που σου εγιναν δεν ειχαν αποτελεσμα. Οταν γραφουμε, το κανουμε επειδη εχουμε γνωσεις/πληροφορίες που θέλουμε να μοιραστουμε ή αποψεις που θετουμε προς συζήτηση, παντα με σεβασμό στα αλλα μέλη.

Πάντως είναι αξιοσημείωτο πως σήμερα στο Facebook, στην επίσημη σελίδα της COSMOTE TV μόλις μια εβδομάδα μετά την αφαίρεση των καναλιών της Discovery, μέτρησα μόλις 5 δημοσιεύσεις με σχόλια διαμαρτυρίας.

Πάντως είναι αξιοσημείωτο πως σήμερα στο Facebook, στην επίσημη σελίδα της COSMOTE TV μόλις μια εβδομάδα μετά την αφαίρεση των καναλιών της Discovery, μέτρησα μόλις 5 δημοσιεύσεις με σχόλια διαμαρτυρίας.
Εγώ πάλι τα βγάζω πάνω από 30 τα μηνύματα διαμαρτυρίας.

Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ Tv

30+ έχει μονο κάτω από το βίντεο που λέει για το nfl
Στο παρακάτω βίντεο έχει πάνω από 100

Αλλα ας πούμε ότι έχει μονο 5 αυτό τη σημαίνει?
Της υπόλοιπες μέρες που είχε πάνω από 1000?
Για πιο λόγο να διαμαρτύρεται ο κόσμος για να παίρνει copy paste απαντήσεις

Η εκτίμηση μου είναι πως 1000 δεν είχε με τίποτα. Δεν έκατσα να μετρήσω αλλά ήταν πολύ πιο κάτω. Παρακολουθώ απο την αρχή την σελίδα στο FB γιατι με ενδιαφέρει να δω την τάση που διαμορφώνεται στο κοινό απο την αφαίρεση των καναλιών. Κάποιοι χρηστες μάλιστα ποστάρουν πολλές φορες σε αρκετά σημεία της σελίδας και μάλιστα επαναλαμβανόμενα. Εδω αφαιρεθηκαν 8 κανάλια της Discovery με τα eurosport και τις τελευταίες μέρες έχει 5-10-30 σχόλια; Ε ναι, το θεωρώ χαμηλό.

Δε λέω σε καμμία περίπτωση πως τα νέα καναλια ειναι κατι το ξεχωριστό αλλα φαίνεται πως ο κόσμος σταδιακά θα συνηθίσει τα νέα καναλια και όλο και λιγότερο θα αναζητά τα αντίστοιχα της Discovery. Μόλις φτιάξει και κάπως η εικόνα και μπουν και οι υπότιτλοι θα συνδεθεί ακόμη περισσότερο με τις νέες προσθήκες. Δεν περιλαμβάνω στην εκτίμηση που κανω τα Eurosport. Σίγουρα πολυ πιο χαμηλά απο τα υπόλοιπα αθλητικά αλλα έχουν το κοινό τους.

Sent from my iPad using Tapatalk

Συγκεντρωτικά όλες της μέρες ήταν πολυ πάνω από 1000. Aλλοι πήραν τηλέφωνο, άλλοι έστειλαν mail, άλλοι λένε τι να ασχοληθώ λες και θα βγάλω άκρη, άλλοι σου λένε σε 1 μηνα που λήγει το συμβόλαιο θα φάνε μαύρο. Eίναι πολλές περιπτώσεις. Aλλα εν τέλη δεν έχει σημασία πόσοι ήταν, η 1000 η 100.000 όλοι πληρώνουν.

Re: Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ Tv

Συγκεντρωτικά όλες της μέρες ήταν πολυ πάνω από 1000. Aλλοι πήραν τηλέφωνο, άλλοι έστειλαν mail, άλλοι λένε τι να ασχοληθώ λες και θα βγάλω άκρη, άλλοι σου λένε σε 1 μηνα που λήγει το συμβόλαιο θα φάνε μαύρο. Eίναι πολλές περιπτώσεις. Aλλα εν τέλη δεν έχει σημασία πόσοι ήταν, η 1000 η 100.000 όλοι πληρώνουν.
Τα σχόλια στο facebook δεν είναι μέτρο σύγκρισης.Στο χωριό μου όλοι εχουν cosmote tv κανένας δεν έχει facebook.

Επειδή τα παρακολουθώ και εγώ τα σχόλια στο F.B. νομίζω ότι είναι αρκετά. Τουλάχιστον για να λέμε και τα καλά τουλάχιστον στην σελίδα της cosmote φαίνονται όλα,σε αντίθεση με την nova που τα σχόλια δεν τα αφήνει να φαίνονται δημόσια.

Εγω παντως, οσον αφορα το θεμα με τις τιμες, θα πω μονο αυτο.
Απο το ταπεινο ΤΕΒΕ που ακομα εχω, απο τα 100 το κρατος μου κραταει τα 70 +.
Με τα υπολοιπα πρεπει να καλυψω παγια εξοδα.

Το προβλημα με τις τιμες δεν ειναι μονο στην συνδρομητικη.
Γενικα οι τιμες στην Ελλαδα ειναι υψηλοτερες για διαφορους λογους, με πρωτο και καλυτερο οτι η καθε ελληνικη επιχειρηση εχει για συνεταιρο το κρατος.
Γιατι; Γιατι ετσι.

Εδω ειδη πρωτης αναγκης ειναι ακριβα παρολο που οι μισθοι κατρακυλησαν, η συνδρομητικη θα γλιτωνε;
Οποτε, οι συγκρισεις με αλλες βαλκανικες χωρες τυπου Βουλγαρια και Ρουμανια, ειναι το λιγοτερο ατυχεις.
Προκειται για διαφορετικες αγορες, με διαφορετικες οικονομικες κλιμακες οπως πολυ σωστα περιεγραψε ενας φιλος καποιες σελιδες πιο πισω.

Κι εγω σπαστηκα με τη συγκεκριμενη εξελιξη, ομως θα πορευτουμε με τις διαθεσιμες επιλογες.

Απο την αλλη, αυτοι που δεσμευτηκαν χωρις να κατανοησουν πληρως τους ορους που υπογραφουν, την επομενη φορα πρεπει να ειναι περισσοτερο προσεκτικοι.
Τα εχουμε πει, ειδικα στο νημα της Nova για τις δεσμευσεις (και μαλιστα ειδα και γνωριμα nicknames να παραπονιουνται κι εδω - ενω ειναι γνωστοι οι οροι).
Το περιεχομενο αλλαζει κι ο παροχος ειναι παντα καλυμενος.

Last edited by a moderator:

Απο την αλλη, αυτοι που δεσμευτηκαν χωρις να κατανοησουν πληρως τους ορους που υπογραφουν, την επομενη φορα πρεπει να ειναι περισσοτερο προσεκτικοι.

Τωρα πλεον θα ειμαστε σιγουροι πιο προσεκτικοι, τουλαχιστον
στην ελληνικη δορυφορικη πραγματικοτητα.

Η μαζικη αφαιρεση τοσων καναλιων χωρις να δωσει δυνατοτητα ατελους αποδεσμευσης
ή εστω μειωμενου πεναλντυ, κατα την αποψη μου, αποτελει πληγμα για το κυρος της εταιρειας,
που οπως φαινεται ακολουθει κατα ποδας τις αυθαιρετες και κυνικες μνημονιακες περικοπες
των τελευταιων κυβερνησεων.

Φυσικα ο περιφημος όρος του συμβολαιου δεν αποδεικνυει απολυτως τιποτα,
αφου ελαχιστοι διαβαζουν τα ψιλα γραμματα και εαν τα διαβαζαν ακομη
ουδεις θα υποψιαζοταν οτι θα αφαιρεσει ποτε ολα αυτα τα καναλια,
μια κινηση που περιεχει την υπερβολη, και που γι αυτο δεν ειναι δεν ειναι απιθανο
να καταστησει τον ορο καταχρηστικο.

Ενεικτικα παραθετω τα λινκς με τις αμετρητες δορυφορικες πλατφορμες
που περιλαμβανουν discovery, animal kai eurosport.

Τώρα βλέπω,bbc earth.Έχει πολύ καλή εικόνα, και το προτιμώ από το ντισκοβερυ.Για μένα παραμένει απώλια, μόνο το eurosport..τα άλλο όχι..και αν ζήτησαν αύξηση που θα μας ανέβαζε τη συνδρομή, καλα έκανε και τα έβγαλε!

Aυξηση Δεν ζητησαν....μειωση προτεινη η cosmote.
Παρεπιπτοντως στο viasat το ριαλιτι με τους αγωνιζομενους στην Αλασκα παιζοταν πριν 2 χρονια στα Ντισκαβερι...NG....