Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ Tv

snowman36 αφου θεωρεις σοβαρη υποβαθμιση τα καινουρια καναλια γιατι δεν προσπαθεις να φυγεις αλλα τα λες εδω μεσα.δεν ειπε κανεις η κακια discovery και ο καλος οτε.ουτε υπερασπιστηκα εγω ποτε τον οτε αλλα ετσι ηθελε ο οτε ετσι επραξε δηλαδη τι πρεπει να κανουμε να καθομαστε να κλαιμε επειδη ο οτε αλλαξε τα καναλια.μεσα στους ορους του συμβολαιου λεει οτι μπορει να αλλαξει το περιεχομενο.υπαρχουν και ποιο σημαντικα πραγματα στην ζωη απο το να σκαμε για τα καναλια του οτε και της discovery και την συνδρομητικη τηλεοραση.

Η προσπαθεια υπερασπισης των συμφεροντων της ανωνυμης εταιριας cosmote εναντια στον καταναλωτη-πελατη,μονο γελιο και θυμηδια προκαλει.
Και για να τελειωνουμε,αν η cosmote θελει να ειναι σωστη(οπως σκιζουν τα ρουχα τους εδω ορισμενοι) προς τους συνδρομητες,ας τους επιτρεψει να σπασουν τα συμβολαια τους χωρις πεναλτι.Στο δια ταυτα κυριοι,και τοτε θα δουμε ποσοι και αν θα σπασουν τα συμβολαια τους φευγοντας απο την πλατφορμα.Απο την στιγμη που ΔΕΝ το κανει,σαν εταιρια ειναι ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του αισχιστου ειδους και θα το λεμε συνεχεια.

Βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος φιλε...Το θεμα εδω στο φορουμε ειναι οχι τα οικονομικα στοιχεια της cosmote....αλλα η σοβαρη υποβαθμιση του πακετου...η αφαιρεση καναλιων και η μη αντικατασταση τους...η η αντικατασταση με κακεκτυπα.....φορουμ με συνδρομητες ειμαστε...οχι φορουμ με υπαλληλους της εταιριας που αναλυουν τα κερδη της......Ας σταματησει επισης το μοιρολοι της Μαρθας Βουρτση για την κακια Discovery και την καλη cosmote ......Kaμια μα καμια ευρωπαικη πλατφορμα..... δεν καταφερε να μην ανανεωσει με τα καναλια Discover/Eurosport....μονο η Cosmοte.....'Πρωτη φορα ...COSMOTE"....αλλα εκει σε ολη την ευρωπη δυτικη..κεντρικη..βορεια ..ανατολικη..νοτια ειναι χαζοι και πλουσιοι.......ενω εδω ο φτωχος Βασιλακης Καιλας ακα οι γερμανοι της cosmote..... εστησαν ανταρτικο τηλεοπτικο υπερ ολης της ευρωπης....

Δεν μιλησα πουθενα για οικονομικα στοιχεια, ουτε εχω ριξει κανα μοιρολοι για την την κακια Discovery.Μαλλον με μπερδευεις με καποιον άλλο
Η COSMOTE εκανε μια επιλογή.Το αν είναι σωστή ή λαθος θα φανει σε βαθος χρονου από τις απώλειες σε συνδρομητες που θα εχει,αν εχει, και ποσες θα είναι αυτές.Τωρα αν σε οποιοδηποτε ,δεν αρεσουν τα νεα καναλια η λυση είναι η μετακινηση στον ανταγωνισμο που τα παρεχει,ειτε αμεσα με πεναλτυ ,ειτε όταν τελειωσει το συμβολαιο του.Το να γκρινιαζει συνεχως εδώ, ή ακομα και στο FB δεν είναι λυση .
Ουτε εμενα με τρελανε η αλλαγη αλλα ειλικρινα εχω βαρεθεί να ακουω τους ιδιους και τους ιδιους να ανακυκλωνουν το επιχειρημα ότι τα καναλια της discovery δεν αφαιρεθηκαν από πουθενα.ΟΚ, η COSMOTE πρωτοτυπησε και τα αφαιρεσε,θα υποστεί και τις συνεπειες.Αν σας είναι τοσο αναντικατάστατα μετακομιστε όπως μετακομισα και γω και χιλιαδες αλλοι όταν δεν με καλυπτε η ΝΟΒΑ

Δεν μιλησα πουθενα για οικονομικα στοιχεια, ουτε εχω ριξει κανα μοιρολοι για την την κακια Discovery.Μαλλον με μπερδευεις με καποιον άλλο
Η COSMOTE εκανε μια επιλογή.Το αν είναι σωστή ή λαθος θα φανει σε βαθος χρονου από τις απώλειες σε συνδρομητες που θα εχει,αν εχει, και ποσες θα είναι αυτές.Τωρα αν σε οποιοδηποτε ,δεν αρεσουν τα νεα καναλια η λυση είναι η μετακινηση στον ανταγωνισμο που τα παρεχει,ειτε αμεσα με πεναλτυ ,ειτε όταν τελειωσει το συμβολαιο του.Το να γκρινιαζει συνεχως εδώ, ή ακομα και στο FB δεν είναι λυση .
Ουτε εμενα με τρελανε η αλλαγη αλλα ειλικρινα εχω βαρεθεί να ακουω τους ιδιους και τους ιδιους να ανακυκλωνουν το επιχειρημα ότι τα καναλια της discovery δεν αφαιρεθηκαν από πουθενα.ΟΚ, η COSMOTE πρωτοτυπησε και τα αφαιρεσε,θα υποστεί και τις συνεπειες.Αν σας είναι τοσο αναντικατάστατα μετακομιστε όπως μετακομισα και γω και χιλιαδες αλλοι όταν δεν με καλυπτε η ΝΟΒΑ
Καταλαβαινεις το σημειο διαφωνια μας...εμενα δεν με ενδιαφερει ποσους συνδρομητες θα χασει η cosmote αε μετα την υποβαθμιση του πακετου...Με ενδιαφερει αποκλειστικα και μονο η υποβαθμιση.....απροειδοποιητη και υπουλα σχεδιασμενη.Το εαν θα φυγω απο το paketo που εχω στον οτε ειναι δικο μου ζητημα και συνιστωσα και αλλων παραγοντων οπως ξερεις...

ΟΚ,αρα θελεις τον παροχο που ηδη εχεις και με τους ορους που θες εσυ και επειδή τα καινουρια δεδομενα δεν σου αρεσουν απλα γκρινιάζεις μονιμα εδώ και 15 μερες
Παω πασο.

ΟΚ,αρα θελεις τον παροχο που ηδη εχεις και με τους ορους που θες εσυ και επειδή τα καινουρια δεδομενα δεν σου αρεσουν απλα γκρινιάζεις μονιμα εδώ και 15 μερες
Παω πασο.
αντιδρώ και ζητώ να επιστρέψουν τα EurosportΤο εαν θα φυγω ειναι δικο μου ζητημα και συνιστωσα και αλλων παραγοντων

αντιδρώ και ζητώ να επιστρέψουν τα EurosportΤο εαν θα φυγω ειναι δικο μου ζητημα και συνιστωσα και αλλων παραγοντων

παρε καθε μερα τηλ στην εξυπηρετηση και πες τα. εδω τι νοημα εχει? ουτε καν παρουσια ο οτε δεν εχει στο φορουμ αυτο. τουλαχιστον στο διπλανο thread ξερουμε οτι τα διαβαζουν.

Είναι αδύνατο να μεταδίδει 24/7 με δύο κανάλια Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν πχ έχει έναν αγώνα ποδηλασίας ή έχει snooker, δεν θα τα δείξει; Όταν ταυτόχρονα γίνονται και άλλα αθλητικά events, είναι αδύνατο να έχει 24/7 κάλυψη.
Για δυο εβδομάδες δείχνουν μόνο ολυμπιακούς Αγώνες. Και πολλά αθλήματα που δε θα δείξει η ερτ

Μωρε όι εταιριες διαβαζουν τα φορουμ ακομα και αν δεν εχουν επισημη παρουσια,μην νομιζεις, αλλα τα καναλια δεν θα γυρισουν με 50 ατομα που γκρινιαζουν εδώ και αλλα 300 στο FB.Μην μου τη πεσετε για τα νουμερα σχημα λογου είναι
Τα καναλια θα γυρισουν ειτε αν συμβιβαστεί το discovery ,ειτε αν δουν στην COSMOTE μεγαλη πτωση συνδρομητών,οποτε θα συμβιβαστεί η COSMOTE

παρε καθε μερα τηλ στην εξυπηρετηση και πες τα. εδω τι νοημα εχει? ουτε καν παρουσια ο οτε δεν εχει στο φορουμ αυτο. τουλαχιστον στο διπλανο thread ξερουμε οτι τα διαβαζουν.
Και εγω οπως και παρα πολλοι αλλοι πηραμε και στο τηλεφωνικο κεντρο αλλα και αντιδρουμε στα social media.....Aλλα και εδω μια χαρα μιλαμε και ανταλλασουμε αποψεις.....αυτο αλλωστε δεν ειναι το νοημα του φορουμ και του τοπικ....ειναι φορουμ συνδρομητων cosmote kai τριτων...οχι το τμημα puplic relations της Cosmote.

Για δυο εβδομάδες δείχνουν μόνο ολυμπιακούς Αγώνες. Και πολλά αθλήματα που δε θα δείξει η ερτ

Αυτό δεν σημαίνει ότι τις δύο αυτές εβδομάδες σταματάει να γυρίζει η αθλητική υδρόγειος και δεν υπάρχουν άλλα events.

Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ Tv

Κάθε προσθήκη καναλιών σε μια πλατφόρμα είναι ευπρόσδεκτη.
Κάθε αφαίρεση καναλιών σε μια πλατφόρμα είναι απώλεια, όπως και να έχει.
Έστω και για μια μερίδα τηλεθεατών μερικών εκατοντάδων.

Αυτή είναι η γνώμη, μου και είμαι σίγουρος ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα, και είμαι επίσης σίγουρος πως συμφωνείτε οι περισσότεροι.

Η πλατφόρμες ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά σε κάθε προσθήκη η αφαίρεση καναλιών. Το ίδιο συμβαίνει και σε συμφωνίες με κινηματογραφικά στούντιο, η μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.
Τίποτε δεν κάνουν στην τύχη είναι μαθηματικά βέβαιο αυτό. Ο ΟΤΕ μάλιστα μπορεί εύκολα να δει πόσοι βλέπουν πχ Eurosport μιας και είναι στην κουβέντα μας.

Οι υποψήφιοι συνδρομητές στην πλειοψηφία τους ξέρουν τι θα δουν ανάλογα με της προτιμήσεις τους, ειδικά σε "ταινίες" η "ποδόσφαιρο" η "Ελληνικό ποδόσφαιρο" οπότε ξέρουν και που θα γίνουν συνδρομητές.

Υπάρχουν όμως και οι "Άλλοι" .... Αυτοί που σε συνδυασμό 3play παίρνουν το πακέτο, απλά επειδή τους το προσέφερε η Χ εταιρεία.
Υπάρχουν όμως και οι "Άλλοι" .... Αυτοί που έτυχαν καλύτερης προσφοράς από τον πάροχο που ήδη είναι και έφυγαν, δίχως να νοιάζονται για το περιεχόμενο.
Υπάρχουν όμως και οι "Άλλοι" .... Αυτοί που συνδύασαν προσφορές, και έχουν ΟΤΕ και ΝΟΒΑ μαζί.

Θα μου πείτε οτι είμαι εκτός θέματος... ΟΧΙ Τα γράφω γιατί τουλάχιστον εδώ στο φόρουμ, και όσοι συμμετέχουμε στην δορυφορική κατηγορία τα γνωρίζουμε πολύ καλά. Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ΑΝ και πόσοι θα φύγουν με απώλειες καναλιών.. Είμαι όμως και σίγουρος οτι αρκετοί συνδρομητές ΔΕΝ έχουν καταλάβει οτι έφυγαν κάποια κανάλια..

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το λόγο των αντεγκλήσεων. Κάθε γνώμη και κάθε άποψη είναι σεβαστή και ελεύθερα όποιος θέλει μπορεί να την εκφράσει. Ελεύθερα επίσης μπορεί να παραπονιέται για τον πάροχο που έχει.
Αρκεί ο λόγος του να είναι στα πλαίσια των κανονισμών που ορίζει η κοινότητα.

Σταματήστε να έχετε μεταξύ σας αντεγκλήσεις και διαξιφισμούς, μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τους συντονιστές, και θερμή παράκληση μην αποκαλείτε συνομιλητές υπαλλήλους η ότι εξυπηρετούν συμφέροντα.
Θερμή παράκληση για το παραπάνω.

Όλοι λίγο πολύ είμαστε αρκετά χρόνια εδώ και ανταλλάσσουμε απόψεις καθημερινά δεν αξίζουμε μεταξύ μας προσβολές. :smile:

Συγνώμη.. το 2020 δεν είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες;

Αυτό δεν σημαίνει ότι τις δύο αυτές εβδομάδες σταματάει να γυρίζει η αθλητική υδρόγειος και δεν υπάρχουν άλλα events.
Δυστυχώς αυτά τα άλλα events δεν θα τα καλύψει το Fox sports

Συγνώμη.. το 2020 δεν είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες;
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018, στην πόλη Πιόνγκτσανγκ της επαρχίας Γκάνγουον, Νότιας Κορέας από 9 έως 25 Φεβρουαρίου του 2018.

Last edited by a moderator:

Θα τα καλύψει το Eurosport ή θα έχει μόνο Ολυμπιακούς λοιπόν;

παρε καθε μερα τηλ στην εξυπηρετηση και πες τα. εδω τι νοημα εχει? ουτε καν παρουσια ο οτε δεν εχει στο φορουμ αυτο.
:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ Tv

Κάθε προσθήκη καναλιών σε μια πλατφόρμα είναι ευπρόσδεκτη.

Απο την στιγμη που υπαρχει το θεμα χωρητικοτητας-αναμεταδοτες-ποιοτητα εικονας
αυτο δεν ειναι απολυτο

παραδειγμα μπαινουν πχ 20 καναλια που τα βλεπει το 1% των συνδρομητων και ταυτοχρονα πεφτει η ποιοτητα εικονας στο συνολο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018, στην πόλη Πιόνγκτσανγκ της επαρχίας Γκάνγουον, Νότιας Κορέας από 9 έως 25 Φεβρουαρίου του 2018.

Αφού μιλάμε για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες νομίζω πως και η κάλυψη της ΕΡΤ είναι υπεραρκετή. Ισχνή ελληνική εκπροσώπηση απο αθλητές και αγωνίσματα όπως έλκηθρο, κέρλινγκ και πατινάζ τα βλέπουμε μια χαρά και στην ΕΡΤ. Νομίζω δε κόβει και φλέβα το ελληνικό κοινό. Στη Νορβηγία μπορεί να έχει τηλεθέαση, εδώ την υπολογίζω αρκετά μικρότερη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της CO

Απο την στιγμη που υπαρχει το θεμα χωρητικοτητας-αναμεταδοτες-ποιοτητα εικονας
αυτο δεν ειναι απολυτο
παραδειγμα μπαινουν πχ 20 καναλια που τα βλεπει το 1% των συνδρομητων και ταυτοχρονα πεφτει η ποιοτητα εικονας στο συνολο

Βρε ναι μην το πας στα τεχνικά, η κουβέντα έγινε για τα + και τα - των καναλιών. :smile:

Αφού τους έχει ήδη πάρει η ερτ...

H ΕΡΤ πάντα μεταδίδει συγκεκριμένες ώρες και συγκριμένα αγωνίσματα για ότι πληρώσει προφανώς. Στα eurosport θα υπάρχει πλήρη κάλυψη των ολυμπιακών αγώνων όλες τις ώρες και για όλα τα αγωνίσματα.