Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ Tv

Τους προηγουμενους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγωνες παντως τους ειχε καλυψει η COSMOTE με συνεχεις μεταδοσεις από όλα σχεδόν τα καναλια της.
Δεν ξερω βεβαια αν εχει και τα τωρινα δικαιωματα

Για πλήρη κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων χρειάζονται πάνω από 10 κανάλια, τι να κάνουν τα 2 του Eurosport.
Το είχε κάνει η nova τo 2004 με 10 κανάλια και πάλι υπήρχαν αγωνίσματα χωρίς κάλυψη.
Αν δε δω πλήρη κάλυψη Αντιπτέρισης (μπάντμιντον), είναι σαν να μην έχω δει Ολυμπιακούς...

Για πλήρη κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων χρειάζονται πάνω από 10 κανάλια, τι να κάνουν τα 2 του Eurosport.
Το είχε κάνει η nova τo 2004 με 10 κανάλια και πάλι υπήρχαν αγωνίσματα χωρίς κάλυψη.
Αν δε δω πλήρη κάλυψη Αντιπτέρισης (μπάντμιντον), είναι σαν να μην έχω δει Ολυμπιακούς...

Το αυτό. :a0210:

Το ότι παίρνεται την κάθε κουβέντα της μετρητής με ξεπερνά. Θα το θέσω λοιπόν πιο σωστά τα eurosport θα έχουν πληρέστερη μετάδοση των αγώνων σε σχέση με την ΕΡΤ. Αυτό ήταν το νόημα.

Πληρέστερη ως προς τι; Αριθμό αθλημάτων; Πιο ενδιαφέροντων αθλημάτων; Πχ, στην Ελλάδα μπορεί να έχουμε ενδιαφέρον για το μπάσκετ, στο Eurosport να θεωρήσουν ότι το target audience τους δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον για το μπάσκετ και να δείχνουν άθλημα που δεν ενδιαφέρει το Ελληνικό κοινό. Το ότι ένα τοπικό κανάλι και συγκεκριμένα τα κανάλια της ΕΡΤ θα πάρουν ένα Χ πακέτο, τους δίνει την ευχέρεια να έχουν τα πιο ενδιαφέροντα αθλήματα για την χώρα μας. Πόσο δε όταν οι ΟΑ έχουν γίνει καθαρά και μόνο θέαμα με αθλήματα παντελώς αδιάφορα για τον Έλληνα. Και το Eurosport επιλογή θα κάνει όπως και η ΕΡΤ. Το θέμα είναι ότι ο πρώτος θα κάνει την επιλογή του βάσει αυτού που θεωρεί αυτός καλύτερο σε παγκόσμιο επίπεδο, η ΕΡΤ πιθανώς θα δείχνει αυτά που ενδιαφέρουν περισσότερο εμάς.

Ως προς ο πρώτο.

Αλλά επέτρεψε μου να σου πω οτι στο πρόσφατο παγκόσμιο προταθλημα στίβου και τα πρόσφατα diamond τους Έλληνες αθλητές τους βλέπαμε live στο Eurosport και στην ΕΡΤ βλέπαμε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση μετα απο μισή ώρα. Αν αυτό θεωρείς οτι σε σχέση με την ΕΡΤ ειναι το καλύτερο για εμάς πάω πάσο.

Χώρια που το Eurosport 2 έχει μια εικόνα σαν το τοπίο στην ομίχλη του Αγγελόπουλου, νομίζεις ότι είσαι μύωπας με 30 βαθμούς.
Η ΕΡΤ διαθέτει 3 κανάλια + το ΕΡΤHD, χώρια που μπορεί να πάρουμε την άδεια από κάποιο ελεύθερο ξένο, όπως απειλεί ο υπουργός Νίκος Παππάς,
(πρώτο υποψήφιο το γραφικό γαλλικό) και να πάμε στα 4 κανάλια...
Τι να μας πουν τα 2 του Eurosport με την ιππασία Δεξιοτεχνία (ντρεσάζ), ατομικό.
Ούτε η Αθηνά Ωνάση δεν το βλέπει αυτό...

Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα τους σουρουμε,αν χαθει Premier η C.L. κατα βαση.

Ως προς ο πρώτο.

Αλλά επέτρεψε μου να σου πω οτι στο πρόσφατο παγκόσμιο προταθλημα στίβου και τα πρόσφατα diamond τους Έλληνες αθλητές τους βλέπαμε live στο Eurosport και στην ΕΡΤ βλέπαμε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση μετα απο μισή ώρα. Αν αυτό θεωρείς οτι σε σχέση με την ΕΡΤ ειναι το καλύτερο για εμάς πάω πάσο.

Κανείς δεν ξέρει πως θα γίνει η αναμετάδοση των ΟΑ αυτή τη στιγμή. Εικασίες κάνουν όλοι με αρκετή δόση υπερβολής εν μέσω διακοπής συνεργασίας Discovery με τον ΟΤΕ (η υπερβολή δεν πάει για εσένα για να είμαι και ξεκάθαρος). Κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή ποιο θα είναι το πρόγραμμα στο Eurosport, ποιο στην ΕΡΤ ούτε μου λέει κάτι το τι έγινε στο παγκόσμιο ώστε να αποτελέσει κριτήριο για το τι θα γίνει σε 3 χρόνια από τώρα. Οι επόμενοι ΟΑ είναι και στην Ιαπωνία με ότι σημαίνει αυτό ως προς το timezone και τις ώρες αναμετάδοσης.

Χώρια που το Eurosport 2 έχει μια εικόνα σαν το τοπίο στην ομίχλη του Αγγελόπουλου, νομίζεις ότι είσαι μύωπας με 30 βαθμούς.
Η ΕΡΤ διαθέτει 3 κανάλια + το ΕΡΤHD, χώρια που μπορεί να πάρουμε την άδεια από κάποιο ελεύθερο ξένο, όπως απειλεί ο υπουργός Νίκος Παππάς,
(πρώτο υποψήφιο το γραφικό γαλλικό) και να πάμε στα 4 κανάλια...
Τι να μας πουν τα 2 του Eurosport με την ιππασία Δεξιοτεχνία (ντρεσάζ), ατομικό.
Ούτε η Αθηνά Ωνάση δεν το βλέπει αυτό...
EuroSport 2 HD

Κανείς δεν ξέρει πως θα γίνει η αναμετάδοση των ΟΑ αυτή τη στιγμή. Εικασίες κάνουν όλοι με αρκετή δόση υπερβολής εν μέσω διακοπής συνεργασίας Discovery με τον ΟΤΕ (η υπερβολή δεν πάει για εσένα για να είμαι και ξεκάθαρος). Κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή ποιο θα είναι το πρόγραμμα στο Eurosport, ποιο στην ΕΡΤ ούτε μου λέει κάτι το τι έγινε στο παγκόσμιο ώστε να αποτελέσει κριτήριο για το τι θα γίνει σε 3 χρόνια από τώρα. Οι επόμενοι ΟΑ είναι και στην Ιαπωνία με ότι σημαίνει αυτό ως προς το timezone και τις ώρες αναμετάδοσης.
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018, στην πόλη Πιόνγκτσανγκ της επαρχίας Γκάνγουον, Νότιας Κορέας από 9 έως 25 Φεβρουαρίου του 2018.

EuroSport 2 HD

Εγώ Eurosport 2 θολούρα το ξέρω και σε nova και σε cosmote (μέχρι που ο cosmote το έβγαλε για να μη χαλάσουν τα μάτια μας).
Το Eurosport 2 HD μεταδίδει άλλο πρόγραμμα από το θολούρα και διατίθεται σε συγκεκριμένες χώρες.

Και η ερτ με 3 κανάλια(η ερτ2 24/7 Ολυμπιακά αθλήματα)μια χαρά γίνεται η δουλειά...απο εκεί και πέρα και ο κοσμοτε τβ το είχε δείξει από τα 8 κανάλια του...

Νομίζω ότι μετά απο αρκετά χρόνια στον ΟΤΕ TV ήρθε η ώρα να για διακοπή, ο μόνος λόγος που έχω ΟΤΕ TV είναι για την Formula 1 και MOTO GP και για να παρακολουθώ της αθλητικές μεταδόσεις απο το EUROSPORT όπως ποδηλατικούς γύρους, μεταδόσεις στίβου (παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Diamond League), χειμερινά αθλήματα κτλ. Τώρα χωρίς το EUROSPORT και με δεδομένη την τραγική κατάσταση στα Cosmote Cinema δεν βλέπω κάποιο λόγο να παραμείνω.

Θα ηταν ενδιαφέρον να δημιουργησουμε ενα poll στο οποιο θα δουμε στη μικρη μας κοινότητα ποσο σημαντική ηταν η απώλεια των discovery networks καναλιών.

Αφηστε την ψήφο σας!

Edit: Η ψηφος ειναι μυστική ακόμη και στους διαχειριστές! Οπότε απαντήστε με την καρδιά σας :)

Last edited:
οπως εγινε αυτη η δημοσκοπηση δεν μπορει να υπαρχει και το ερωτημα αν προτιμαμαι να αφαιρεθουν τοπικα καναλια (και το luxe επειδη δεν εχει υποτιτλους)για να εχουμε πιο καλη ποιοτητα εικονας?

Αρκετά κανάλια δεν έχουν υπότιτλους, με αυτή τη λογική γιατί να αφήσεις το fashion tv και να αφαιρέσεις το Luxe; Στο κάτω κάτω υπάρχει κοινό και για τα μη υποτιτλισμένα, προσωπικά θα πρότεινα κιόλας να έχουμε DVB υπότιτλους ώστε να αφαιρούνται κατά το δοκούν.