Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Το θέμα δεν είναι θέμα νοοτροπίας του Έλληνα. Είναι θέμα ανικανότητας του Έλληνα να διεκδικήσει σωστά. Το είδαμε κι εδώ, το είδα και στα social media το πως έγραφαν όσοι είχαν πρόβλημα. Ουσιαστικά του Έλληνα του αρέσει απλά να φωνάζει δυνατά χωρίς να επιχειρηματολογεί. Κι επίσης, ΆΛΛΟ το θέμα της επικοινωνίας, ΆΛΛΟ το θέμα ότι καλύπτεται νομικά μια εταιρεία βάσει συμβολαίου. Βλέπω ότι δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τι έγραψα και σε τι απάντησες. Απάντησες σε κάτι εντελώς διαφορετικό στο οποίο κι εγώ συμφωνώ ότι έπρεπε να υπήρχε καλύτερη ενημέρωση. Βάσει συμβολαίου δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει κανείς πόσο δε όταν έχουν και όρους για αλλαγή προγράμματος. Αν ήταν έτσι, όταν η Nova έχανε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο θα έπρεπε να ενημερώνει, όταν μια σειρά δεν ανανεώθηκε, ένα studio κλπ. Μην τρελαθούμε, αυτά τα πράγματα είναι ο ορισμός της υπερβολής. Απατεωνιά εγώ θεωρώ πολύ περισσότερο αυτό που γίνονταν από τηλεπωλήσεις της Nova με εσφαλμένες πληροφορίες περί εξασφάλισης πρωταθλημάτων και διοργανώσεων που είχε ήδη χάσει από τον ΟΤΕ.

Αν θεωρείς ότι είναι απατεώνες και παπατζήδες, δώσε το penalty και φύγε. Τσάμπα χαλάς την υγεία σου για μερικά προγραμματάκια.

Μια χαρά καταλαβαίνω τι έγραψες, η απάντηση μου ήταν με αφορμή το παπατζήδες και απατεώνες που είπε ο φίλος, απλά εγώ τους είπα έτσι για διαφορετικό λόγο, εγώ επέκτεινα την κουβέντα στο κομμάτι της ενημέρωσεις, και εσύ μου απάντησες για νομικά πλαίσια, δυο εκδοχές υπάρχουν, είτε απάντησες στον άλλο φίλο μέσου εμού. είτε δεν κατανόησες αυτά που έγραψα

Επίσης δεν είσαι ενημερωμένος για το τι γραφει το συμβόλαιο, και μου κάνει εντύπωση ότι ξέρεις το κομμάτι που λέει ότι μπορεί να αλλάζει το πρόγραμμα όποτε θέλει , αλλα την παράγραφο 5.1.1 δεν την ξέρεις
Σου την παραθέτω λοιπόν προς ενημέρωση σου

5. Λοιπές Υποχρεώσεις και Δικαιώματα των Μερών
5.1 Ο ΟΤΕ υποχρεούται:
5.1.1 Nα ενημερώνει τον Συνδρομητή με κάθε πρόσφορο τρόπο (πχ με ανακοίνωση στον Τύπο, στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της
Υπηρεσίας κλπ) για κάθε μεταβολή ή τροποποίηση των παρόντων όρων, της Υπηρεσίας ή /και των Πρόσθετων Υπηρεσιών, προσθήκη,
αφαίρεση ή αντικατάσταση προγραμμάτων ή/και Πακέτων και των λοιπών παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και να ενημερώνει τον
Συνδρομητή για κάθε νέα επιμέρους υπηρεσία και τους όρους παροχής αυτής.

Ο ΟΤΕ εκπλήρωσε @al capone τον όρο του συμβολαίου που παραθέτεις, καθώς ενημέρωσε τους συνδρομητές μέσω του EPG για την επικείμενη μεταβολή (αποχώρηση των καναλιών της Discovery) των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο ΟΤΕ ειτε ενημερωσε ειτε οχι εκανε λαστιχο τους ορους του συμβολαιου.
Δλδ ποια ακομη καναλια επρεπε να καταργησει για να δικαιουται να διαμαρτυρεται ο κοσμος?

Το θέμα δεν είναι θέμα νοοτροπίας του Έλληνα. Είναι θέμα ανικανότητας του Έλληνα να διεκδικήσει σωστά. Το είδαμε κι εδώ, το είδα και στα social media το πως έγραφαν όσοι είχαν πρόβλημα. Ουσιαστικά του Έλληνα του αρέσει απλά να φωνάζει δυνατά χωρίς να επιχειρηματολογεί..

Ειναι ευρεως γνωστο οτι ο Ελληνας δεν διαθετει καταναλωτικη λογικη,ειναι ατομιστης (κοιταει την παρτη του),δεν εχει ομαδικο πνευμα (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα ως γνησιο Ελληνα!). Κι αυτο το βλεπουμε καθε μερα σε καθε εκφραση της ζωης. Ετσι λοιπον,κι απο τη στιγμη που ολοι γνωριζουμε και παραδεχομαστε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο συνδρομητων εχει τη συνδρομητικη TV για το ποδοσφαιρο (αθλητικα εν γενει) και σ'αυτο το κομματι ειναι ευχαριστημενοι,γιατι να βγουν να διαμαρτυρηθουν ΟΛΟΙ στα social media η αλλου;Για τους 10-20-100-1000 που ηθελαν Discovery η History(παλιοτερα),οταν οι 499.000 ειναι ευχαριστημνοι που βλεπουν 400 leagues απο ολο τον κοσμο σε 8 HD καναλια;

Last edited by a moderator:
ολοι γνωριζουμε και παραδεχομαστε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο συνδρομητων εχει τη συνδρομητικη TV για το ποδοσφαιρο (αθλητικα εν γενει) και σ'αυτο το κομματι ειναι ευχαριστημενοι,γιατι να βγουν να διαμαρτυρηθουν ΟΛΟΙ στα social media η αλλου;Για τους 10-20-100-1000 που ηθελαν Discovery η History(παλιοτερα),οταν οι 499.000 ειναι ευχαριστημνοι που βλεπουν 400 leagues απο ολο τον κοσμο σε 8 HD καναλια;

Συγνώμη οποιος εχει αθλητικό πακέτο δεν εχει δικαίωμα γνώμης αν παρακολουθεί κ ντοκιμαντέρ και δεν ειναι κολλημένος με το ποδοσφαιρο;η ο φαμιλυ και ο σινεμά συνδρομητής δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί ;8 κανάλια ήταν δεν ήταν 2 .συμφωνα με την λογική σου ούτε 10 χιλιάδες δεν ειναι τα σινεμά φαμιλυ πακέτα.αλλα κ ετσι να Ειναι δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρεπει αυτοί οι συνδρομητές να το βουλώνουν επειδή στα αθλητικά προς το παρόν ειναι ολα καλα.

Δεν εύχομαι ούτε θελω να χάσει καμια διοργάνωση η εταιρία αλλα αν συμβεί θα βγαίνω και θα λεω όπως πολλοί απο εσάς οτι εντάξει μωρε εχει καλές ταινίες κ ντοκιμαντέρ.ε δεν ειναι ετσι.οπως σημαντικά ειναι τα αθλητικά για κάποιον το ιδιο σημαντικά ειναι για κάποιον αλλο οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ

Στο τέλος θα νιώθω οτι πρεπει να λεω και ευχαριστώ στον ότε που παρόλες τις αλλαγές εχει το πιο πλούσιο πρόγραμμα απο επιλογές καναλιών και να εύχομαι να μην γινει νοβα

Last edited:
Συγνώμη οποιος εχει αθλητικό πακέτο δεν εχει δικαίωμα γνώμης αν παρακολουθεί κ ντοκιμαντέρ και δεν ειναι κολλημένος με το ποδοσφαιρο;η ο φαμιλυ και ο σινεμά συνδρομητής δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί ;8 κανάλια ήταν δεν ήταν 2 .συμφωνα με την λογική σου ούτε 10 χιλιάδες δεν ειναι τα σινεμά φαμιλυ πακέτα.αλλα κ ετσι να Ειναι δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρεπει αυτοί οι συνδρομητές να το βουλώνουν επειδή στα αθλητικά προς το παρόν ειναι ολα καλα.

Δεν εύχομαι ούτε θελω να χάσει καμια διοργάνωση η εταιρία αλλα αν συμβεί θα βγαίνω και θα λεω όπως πολλοί απο εσάς οτι εντάξει μωρε εχει καλές ταινίες κ ντοκιμαντέρ.ε δεν ειναι ετσι.οπως σημαντικά ειναι τα αθλητικά για κάποιον το ιδιο σημαντικά ειναι για κάποιον αλλο οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ

Στο τέλος θα νιώθω οτι πρεπει να λεω και ευχαριστώ στον ότε που παρόλες τις αλλαγές εχει το πιο πλούσιο πρόγραμμα απο επιλογές καναλιών και να εύχομαι να μην γινει νοβα

Δεν με καταλαβες καθολου.Αλλο ειπα εγω.Εγω συμφωνω με τον vertical οτι δεν υπαρχει καταναλωτικη λογικη και ομαδικο πνευμα στον Ελληνα,και κατακρινω το γεγονος αυτο.Φυσικα και πρεπει να φωναξουν ολοι και δυνατα και να απαιτησουν,και οι λιγοι και οι πολλοι και ολοι μαζι.Αλλα δυστυχως δεν φωναξαν και δεν θα φωναξουν,γιατι στα πλαισια του ατομικισμου και οσο υπαρχουν τα πρωταθληματα/κυπελλα,κι επειδη οι περισσοτεροι γιαυτο εχουν συνδρομητικη,θα ειναι λιγοι αυτοι που φωναζουν δυστυχως.Αν κοπουν χαθουν τα πρωταθληματα και τα κυπελλα εκει να δεις διαμαρτυριες.Το 10-20-1000 ηταν τυχαια νουμερα για παραδειγμα.Μπορει οι φαμιλυ+σινεμα να ειναι και 40% αλλα οι ποδοσφαιρακηδες ειναι σιγουρα 60% και βαλε.Να στο πω πιο απλα:γυρναει ο αλλος σπιτι του αναβει τη συνδρομητικη του και γυρνωντας τα καναλια βλεπει οτι βγηκε το Discovery.Ψιλοαγχωνεται,αλλα κατευθειαν γυρναει στο 301 και βλεπει το Sports HD1 στη θεση του και να δειχνει CL!Ουφ ανακουφιζεται και παραγγελνει 2 πιτογυρα,πατατες,τζατζικι και μπυρα.Αυτος λοιπον ειναι το 60%

Δλδ μακρια απο τον απαυτο μας και οπου θελει ας ειναι. Μαλιστα. Εξαιρετικη αυτη η "καταναλωτικη λογικη".

Κι εσυ δεν με καταλαβες φιλε μου. Το "γιατι να βγουν να διαμαρτυρηθουν ολοι στα social media η αλλου" το ειπα ειρωνικα,γιατι ακριβως αυτο πρεπει να γινεται (δηλαδη να διαμαρτυρονται ΟΛΟΙ) αλλα δεν γινεται γιατι ειπαμε....Ελλαδα.

Last edited:
Συμφωνώ με αυτά που λες περί διαμαρτυρίας αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι η cosmote απλά ΔΕΝ ασχολείται με τα παράπονα τον πελατών της.
Εγώ πχ. που φωνάζω γενικά και για τις αλλαγές που κάνανε στα Ντοκιμαντέρ ( έχω family pack ) οπότε από τις πρώτες μέρες τους πήρα τηλ να διαμαρτυρηθώ.
Μετά το τηλεφώνημα μου ανέβηκε η πίεση με αυτά που άκουσα...100% ειρωνεία και γράψιμο γενικά.
Αφού εξέφρασα τα παράπονά μου μου λέει η τύπισσα στο τηλέφωνο "Μα γιατί διαμαρτύρεστε αφού σας βάλαμε το Nat Geo!!!"
H τύπισσα απλά επέμενε ότι τα Nat Geo καναλια ΔΕΝ τα είχαμε πριν τις 1 Οκτώβρη και ότι μπήκαν τωρα για να αντικαταστήσουν τα Discovery...:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Στην ερώτηση μου για την παράγραφο 5 απλα μου είπε ότι είναι καλυμμένοι με το demo καναλι και αν δεν συμφωνώ να μιλήσω με το νομικό τμήμα της εταιρίας.

Βλέπω και στα Social Media ένα γράψιμο στους πελάτες που διαμαρτύρονται με το να μην απαντάνε στα Comments τους.
Πιστεύω ότι η Cosmote πραγματικά είναι από τις εταιρίες που απλά δεν ενδιαφέρονται για τους πελάτες τους και απλά τους θεωρούν δεδομένους...:fahne90:

Δεν με καταλαβες καθολου.Αλλο ειπα εγω.Εγω συμφωνω με τον vertical οτι δεν υπαρχει καταναλωτικη λογικη και ομαδικο πνευμα στον Ελληνα,και κατακρινω το γεγονος αυτο.Φυσικα και πρεπει να φωναξουν ολοι και δυνατα και να απαιτησουν,και οι λιγοι και οι πολλοι και ολοι μαζι.Αλλα δυστυχως δεν φωναξαν και δεν θα φωναξουν,γιατι στα πλαισια του ατομικισμου και οσο υπαρχουν τα πρωταθληματα/κυπελλα,κι επειδη οι περισσοτεροι γιαυτο εχουν συνδρομητικη,θα ειναι λιγοι αυτοι που φωναζουν δυστυχως.Αν κοπουν χαθουν τα πρωταθληματα και τα κυπελλα εκει να δεις διαμαρτυριες.Το 10-20-1000 ηταν τυχαια νουμερα για παραδειγμα.Μπορει οι φαμιλυ+σινεμα να ειναι και 40% αλλα οι ποδοσφαιρακηδες ειναι σιγουρα 60% και βαλε.Να στο πω πιο απλα:γυρναει ο αλλος σπιτι του αναβει τη συνδρομητικη του και γυρνωντας τα καναλια βλεπει οτι βγηκε το Discovery.Ψιλοαγχωνεται,αλλα κατευθειαν γυρναει στο 301 και βλεπει το Sports HD1 στη θεση του και να δειχνει CL!Ουφ ανακουφιζεται και παραγγελνει 2 πιτογυρα,πατατες,τζατζικι και μπυρα.Αυτος λοιπον ειναι το 60%

Κι εσυ δεν με καταλαβες φιλε μου. Το "γιατι να βγουν να διαμαρτυρηθουν ολοι στα social media η αλλου" το ειπα ειρωνικα,γιατι ακριβως αυτο πρεπει να γινεται (δηλαδη να διαμαρτυρονται ΟΛΟΙ) αλλα δεν γινεται γιατι ειπαμε....Ελλαδα.

Συμφωνώ με όσα λέει ο drberto. Επίσης έχω πάθει την πλάκα μου με το BBC earth. Αυτό είναι ο ορισμός του documentary channel. Επίσης απορώ που ξεχνάτε τι καναλαρα είναι και το cosmote history. Είδατε Ναυς; Μηχανή του χρόνου και όλο το αφιέρωμα στην 28η;; Ελληνικές παραγωγές υψηλού επιπέδου. Έλεος πια με τη σαβούρα που έφυγε. Μόνο για το Eurosport έχω θέμα αλλά και πάλι ο οτε έχει όλα τα 1000 atp

Κι εγώ συμφωνώ για BBC Earth.Αν ήταν και τα Viasat HD θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.

Ωραίο το ΟΤΕ HISTORY αλλά το έχουν σε λάθος θέση και ο κόσμος δεν το βλέπει, θα έπρεπε να ήταν στα documentaries και στην πρώτη θέση.

Πυροβολούν τα πόδια τους στην θέση που το έχουν.

Ωραίο το ΟΤΕ HISTORY αλλά το έχουν σε λάθος θέση και ο κόσμος δεν το βλέπει, θα έπρεπε να ήταν στα documentaries και στην πρώτη θέση.

Αυτήν την παράμετρο δεν την είχα σκεφτεί

Ίσα ίσα, νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να το πετύχει κάποιος στο ζαπινγκ καθώς είναι ανάμεσα στα ελληνικά και στα κινηματογραφικά κανάλια

Χθες πήγα κ´ έκανα διακοπή στην cosmote tv ήμουν συνδρομητής απ'το 2012... κανάλια είναι αυτά τα καινούργια δεν βλέπονται... αντίγραφο εγγλέζικης κουλτούρας είναι το οποία απευθύνεται σε ηλικιακό κοινό μεγαλύτερης ηλικίας 50+

Εγώ έκανα ανανέωση στην cosmote tv πριν από δυο μέρες... μου αρέσουν πολύ τα νέα κανάλια...
δεν μου αρέσουν τα αντίγραφα αμερικανικής κουλτούρας τα οποία απευθύνονται σε κοινό εθισμένο στα ριάλιτυ κι όχι στα ντοκιμαντέρ

reality προγραμματα ηταν τα προυγουμενα reality ειναι και τα νεα .με εξαιρεση μερους προγραμματος του bbc αλλα εξαιρεσεις υπηρχαν και σε και σε καποια πχ του animal planet.
οι παραγωγες δεν ειναι ουτε αποκλειστικα αμερικανικες ουτε αποκλειστικα βρετανικες ειναι μειγμα και των δυο και οχι μονο.

Συνεχίζει χωρίς τη Discovery η COSMOTE TV

...Σαφώς και είναι ακόμη νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα, αλλά το γεγονός πως η πλατφόρμα δεν οδηγήθηκε έως τώρα στο ενδεχόμενο να αναθεωρήσει την απόφασή της, ίσως και να υποδηλώνει πως οι αντιδράσεις που δέχτηκε από την αφαίρεση των οκτώ καναλιών να μην ήταν και τόσο έντονες....

Την «περίπτωση» της ελληνικής συνδρομητικής πλατφόρμας και την επίδραση που θα έχει η μπορεί και να μην έχει σε αυτήν, η αφαίρεση των καναλιών της Discovery, είναι σίγουρο πως παρακολουθούν αρκετά μάτια στη συνδρομητική αγορά, εντός και εκτός συνόρων

https://digitaltvinfo.gr/news/news/item/20919-synexizei-xoris-ti-discovery-i-cosmote-tv

αυτο που θελω να πω ειναι οσον αφορα τις αντιδρασεις που μπορει να μην ηταν εντονες οπως γραφει το κειμενο ,δεν βλεπω αυτον μονον το λογο που δεν επανερχονται τα καναλια.

οσον αφορα το ποιοι παρακολουθουν την αποφαση της ''μητερας τερεζας'' aka Cosmote tv η οποια εχει ξανα αναφερθει οτι θυσιαζεται για χαρη και των υπολοιπων συνδρομητικων μπροστα στην πολεμοχαρη discovery μονο γελιο μου προκαλει.τελος οι αγορες ειναι διαφορετικες σε καθε χωρα,και τα καναλια που διανεμει η discovery οποτε δε βλεπω πως μπορει να ειναι παραδειγμα επισης ουτε η discovery εχει μια συγκεκριμενη γραμμη αντιμετωπισης για ολες τις χωρες
η vodafone που πλεον εχει ολα τα διαθεσιμα καναλια που προσφερει η disc αυτη την στιγμη στην χωρα και επεικτεινε την συνεργασια με το δικτυο ,σε αυτη την περιπτωση δεν υπηρξαν τρελες απαιτησεις οπως ακουσαμε οτι ζηταει απ την cosmote,φυσικα η απαντηση ειναι οτι εχει λιγους συνδρομητες,και η οτε λιγους ειχε οταν εβαλε ολη την discovery..τωρα ομως εχει πολλους

Κόψε λοιπόν την cosmote tv και πήγαινε στη vodafone αγαπητέ. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι αν είναι μητέρα Τερέζα η κόσμοτετβ. Που είναι γιατί πλέον η νόβα που δεν έχει ανανεώσει ακόμα θα πάρει φθηνότερα τα discovery και η wind το ίδιο. Επίσης μητέρα Τερέζα είναι η νόβα και ο οτε που ενώ απασχολούν κάτω από 70 δημοσιογράφος θα χάσουν και άλλο 2% από τον τζίρο τους για να σωθεί το μόνο ταμείο στην Ελλάδα εκτός εφκα δλδ των δημοσιογράφων.

Δεν ειμαι αγαπητος,ασε την ειρωνεία.και το τι θα κόψω και αν ειναι προσωπική μου υπόθεση.αλλα αν σε ενδιαφέρει τόσο δεν εχω πρόθεση να κόψω την cosmote γιατί μέχρι αυτη τη στιγμή εχει την πληρέστερη λίστα καναλιών.να μας δείξεις τα έγραφα απο την wind και την nova όταν θα ανανεώσουν φθηνοτερα.οπως μας έδειξε κ η cosmote τις δικες τις θεωρίες

Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Κόψε λοιπόν την cosmote tv και πήγαινε στη vodafone αγαπητέ. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι αν είναι μητέρα Τερέζα η κόσμοτετβ. Που είναι γιατί πλέον η νόβα που δεν έχει ανανεώσει ακόμα θα πάρει φθηνότερα τα discovery και η wind το ίδιο. Επίσης μητέρα Τερέζα είναι η νόβα και ο οτε που ενώ απασχολούν κάτω από 70 δημοσιογράφος θα χάσουν και άλλο 2% από τον τζίρο τους για να σωθεί το μόνο ταμείο στην Ελλάδα εκτός εφκα δλδ των δημοσιογράφων.

Tο θέμα είναι γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι εσύ για το αν κάποιος αποκάλεσε τον οτε μητέρα τερέζα.
Διάβασε τίποτα άλλο αφού δεν σου αρέσουν αυτές οι απόψεις, Ασε μας εμάς θέλουμε το κακό του οτε

Επίσης οποιος αγχώνεται για τον τζίρο της nova η του οτε ας μοιράσει τον μισθό του μισό στη nova και μισό στον οτε
Θα πιαστεί και ως καλή πράξη