Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Re: Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Οκ σας αφήνω λοιπόν να γράφετε ο,τι θέλετε. Αρκεί που μόλις είδα το ιστορικο με όλα τα ποστ σας κυριε αλ καπονε. Όνομα και πράγμα. Δεν θα σας ξανά ενοχλήσουμε. Θα σιωπήσουμε για πάντα. Μην σας υποχρεώνουμε να μας ειρωνεύεστε κιόλας

Δεν ειμαι αγαπητος,ασε την ειρωνεία.και το τι θα κόψω και αν ειναι προσωπική μου υπόθεση.αλλα αν σε ενδιαφέρει τόσο δεν εχω πρόθεση να κόψω την cosmote γιατί μέχρι αυτη τη στιγμή εχει την πληρέστερη λίστα καναλιών.να μας δείξεις τα έγραφα απο την wind και την nova όταν θα ανανεώσουν φθηνοτερα.οπως μας έδειξε κ η cosmote τις δικες τις θεωρίες

Δεν σε ειρωνεύτηκα καθόλου. Απλά αν σκεφτείς με κοινή λογική όταν η discovery έχει χάσει το 50% της αγοράς στην Ελλάδα δεν έχει περιθώριο να συνεχίσει με τους άλλους να έχει παράλογες απαιτήσεις. Θα βάλει νερό στο κρασί της. Επίσης εγώ δεν σου ζήτησα να μας φέρεις αποδείξεις για αυτά που λες μην είσαι επιθετικός. Έλεος ένα φόρουμ είναι και κάποιοι έχουν ξεφύγει εδώ μέσα. Κριμα..

Επίσης μητέρα Τερέζα είναι η νόβα και ο οτε που ενώ απασχολούν κάτω από 70 δημοσιογράφος θα χάσουν και άλλο 2% από τον τζίρο τους για να σωθεί το μόνο ταμείο στην Ελλάδα εκτός εφκα δλδ των δημοσιογράφων.

Ναι, βέβαια για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη για αυτούς τους 70 δημοσιογράφους οι εταιρίες μέχρι πρότινος δεν κατέβαλαν ασφαλιστικές εισφορές, συνεπώς ήρθε η ώρα να πληρώσουν

Sent from my iPad using Tapatalk

Κανονικά κατέβαλαν εισφορές. Υπάρχει περίπτωση εταιρίες όπως ο οτε και η νόβα να μην κκατέβαλαν εργοδοτικες εισφορές; το 2% είναι έξτρα χαράτσι υπέρ τρίτων για να σωθεί το ταμείο δημοσιογράφων στον τζίρο τους, μετά το 10% έξτρα φόρο που φάγανε περυσι και μας πέρασαν με αυξήσεις στην τιμή που πληρώνουμε

http://www.typologies.gr/ki-allos-foros-yper-edoeap-sti-syndromitiki-tv/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο τη

Οκ σας αφήνω λοιπόν να γράφετε ο,τι θέλετε. Αρκεί που μόλις είδα το ιστορικο με όλα τα ποστ σας κυριε αλ καπονε. Όνομα και πράγμα. Δεν θα σας ξανά ενοχλήσουμε. Θα σιωπήσουμε για πάντα. Μην σας υποχρεώνουμε να μας ειρωνεύεστε κιόλας

Δεν σε ειρωνεύτηκα καθόλου, σου απάντησα με το ίδιο ύφος που απάντησες στον παπάκι
Αλλο θέμα που δεν μπορείς να το καταλάβεις

Tώρα αν γράψω κάτι ανάλογο με το "όνομα και πράγμα" που έγραψες εσύ όμως, θα παρεξηγηθείς και θα αρχίσεις τα έλεος και τα κρίμα

Δεν σε ειρωνεύτηκα καθόλου. Απλά αν σκεφτείς με κοινή λογική όταν η discovery έχει χάσει το 50% της αγοράς στην Ελλάδα δεν έχει περιθώριο να συνεχίσει με τους άλλους να έχει παράλογες απαιτήσεις. Θα βάλει νερό στο κρασί της. Επίσης εγώ δεν σου ζήτησα να μας φέρεις αποδείξεις για αυτά που λες μην είσαι επιθετικός. Έλεος ένα φόρουμ είναι και κάποιοι έχουν ξεφύγει εδώ μέσα. Κριμα..

συμφορουμιτη alio οι παραλογες απαιτησεις που λες απο που προκυπτουν?εγω δεν ειδα κανενα επισημο δελτιο τυπου ουτε καν για την αφαιρεση των καναλιων ποσο δε μαλλον για τα ποσα.αλλα αυτο θελει η εταιρια να διαδιδεται.δεν ειμαι καθολου επιθετικος αλλα να στο πω πολυ απλα μου αναβουν λαμπακια να ακουω αν δεν σαρεσει κοψτο οπως μου ειπες.δηλαδη οποιος εχει παραπονα πρεπει να το κοβει?η οποιος εχει παραπανα δεν μπορει να ειναι κ ευχαριστημενος?δεν εχουμε ξεφυγει καθολου,εσυ αντιθετως κρινεις τον al capone απο τα τελευταια του πoστ που εχουν να κανουν με την δυσαρεσκεια του σε ολο αυτο που εγινε ,αναλογους τροπους εχουν και τα μελη της αλλης πλευρας αν ψαξεις.οσοι υποστηριζετε την εταιρια δεν εχετε καταλαβει οτι μπορουμε να κανουμε ακριβως αυτο που ειπες..να λεμε οτι θελουμε γιατι ειμαστε πελατες και την πληρωνουμε οπως και εσεις οτι θελετε λετε καθως στοιχεια δεν υπαρχουν στο χρηματικο ολοι λοιπον λεμε οτι θελουμε εκτος οταν βασιζομαστε σε αυτα που μας δινει η εταιρια σαν στοιχεια

Ειναι νομιζω λογικο να υποθεσει κανεις οτι ο οτε τα κατεβασε γιατι δεν μπορουσε να συμφωνησει σε ενα τιμημα που για να μην μπορει να συμφωνησει μαλλον ακριβο θα ηταν.δεν νομιζω οτι ξυπνησαν μια μερα και ειπαν ασ κατεβασουμε τα discovery. Αρα ετσι προκυπτει.απλα.

εγω απορω εχουν περασει κοντα 40 μερες δεν βαρεθηκατε να επαναλαμβανετε τα ιδια πραγματα.ο οτε τα εβγαλε δεν προκειτε να τα ξαναβαλει οκ αυτος εχει το μαχαιρι αυτος και το καρπουζι.απο εκει και περα τα εχει το ανταγωνιστικο πακετο οποιος ενδιαφερετε εκει ειναι τα καναλια κανει μια συνδρομη και τα βλεπει.

το παραμυθι με της παραλογες ταχα μου απαιτησεις της Discovery ας σταματησει ....δεν υπαρχει κακος λυκος.

Το ότι υπάρχουν μέλη που το 80% των σχολίων τους εδώ πέρα αφορά σε εμμονικό βαθμό το θέμα Discovery-Cosmote, είναι κάτι που σε βάζει σε σκέψεις.

Σε ένα διαζύγιο, και οι δύο πλευρές φέρουν μερίδιο ευθύνης όπως και στην περίπτωση μας. Η Discovery καλώς ή κακώς (λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων που απέκτησε) αύξησε τις απαιτήσεις της (όπως είδαμε στο εξωτερικό), η Cosmote δεν το αποδέχθηκε. Θα κριθούν και οι δύο από την πορεία τους γι' αυτή την απόφαση.

Προφανώς, μακάρι να τα βρουν και οι δύο πλευρές ώστε να επιστρέψουν έστω τα Eurosport, τα οποία θεωρώ ότι είναι και τα μόνο αναντικατάστατα από το πακέτο της Discovery.

Παρά την κακή προετοιμασία από πλευράς Cosmote σε αυτές τις αλλαγές (κακός ή και καθόλου υποτιτλισμός, κακή ποιότητα εικόνας), αξίζει πολλά εύσημα για την προσθήκη του BBC Earth που ελπίζω κάποια στιγμή να συνδυαστεί με το BBC Knowledge.

Φιλαρακι αν δεν το καταλαβες χασαμε λεφτα απο αυτην την υποθεση.
Οπερ σημαινει οτι πληρωσαμε eurosport με τα φτηνα συμβολαια και πηραμε BBC earth νταβατζιλικι.
Ποσο δλδ πρεπει να το σκεφτεις αυτο, που σε βαζουμε και σε σκεψεις.

Παρά την κακή προετοιμασία από πλευράς Cosmote σε αυτές τις αλλαγές (κακός ή και καθόλου υποτιτλισμός, κακή ποιότητα εικόνας), αξίζει πολλά εύσημα για την προσθήκη του BBC Earth που ελπίζω κάποια στιγμή να συνδυαστεί με το BBC Knowledge.

Τα προβλήματα και η κακή προετοιμασία όπως λες Φώτη οφείλονται στο γεγονός οτι η Cosmote tv μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να κλείσει συμφωνία με την Discovery. Εαν είχε αποφασίσει απο πριν όπως κάποιοι την κατηγορούν, να αφαιρέσει τα κανάλια και να "εγκλωβίσει" τους συνδρομητές, τότε θα είχε προετοιμαστεί και κατάλληλα και όλα θα ηταν όπως πρέπει αντί να τα ακούει και για τους υποτίτλους απο πάνω. Μπορεί να μην το πιστεύουν κάποιοι αλλά η Cosmote δεν ήθελε να κατεβάσει τα κανάλια, απλά επιθυμούσε (όπως έκρινε απο τα στοιχεία που είχε) μια πιο δίκαιη οικονομική συμφωνία.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ήταν όλα όπως πρέπει... όπως όταν αφαίρεσε το Ηιstory και πρόσθεσε το Viasat History. Πάνω από έξι μήνες έκαναν να το υποτιτλίσουν
Να φανταστώ ότι και σε εκείνη την περίπτωσει προσπαθούσαν να κρατήσουν το Ηistory μέχρι τελευταία στιγμή, γιαυτο και η μάπα εικόνα και ο αδικαιολόγητα καθυστερημένος υποτιτλισμός

Φιλαρακι αν δεν το καταλαβες χασαμε λεφτα απο αυτην την υποθεση.
Οπερ σημαινει οτι πληρωσαμε eurosport με τα φτηνα συμβολαια και πηραμε BBC earth νταβατζιλικι.
Ποσο δλδ πρεπει να το σκεφτεις αυτο, που σε βαζουμε και σε σκεψεις.

Όλοι χάσαμε απ' αυτή την υπόθεση. Δεν έχουμε αρχίσει τις διάφορες ωραίες ιστορίες συνομοσίας όμως ούτε να την λέμε σε όσους δεν συμφωνούν μαζί μας επανειλημμένα. Κουράζει από κάποιο σημείο και έπειτα. Επίσης, δεν χάσαμε το Eurosport για το BBC Earth, αλλά το Animal Planet.

Τα προβλήματα και η κακή προετοιμασία όπως λες Φώτη οφείλονται στο γεγονός οτι η Cosmote tv μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να κλείσει συμφωνία με την Discovery. Εαν είχε αποφασίσει απο πριν όπως κάποιοι την κατηγορούν, να αφαιρέσει τα κανάλια και να "εγκλωβίσει" τους συνδρομητές, τότε θα είχε προετοιμαστεί και κατάλληλα και όλα θα ηταν όπως πρέπει αντί να τα ακούει και για τους υποτίτλους απο πάνω. Μπορεί να μην το πιστεύουν κάποιοι αλλά η Cosmote δεν ήθελε να κατεβάσει τα κανάλια, απλά επιθυμούσε (όπως έκρινε απο τα στοιχεία που είχε) μια πιο δίκαιη οικονομική συμφωνία.

Το απολύτως λογικό δηλαδή. Είναι σημαντικό brand name τα κανάλια της Discovery και ειδικά τα Eurosport προσφέρουν μοναδικό περιεχόμενο. Όπως έδειξαν και οι διαπραγματεύσεις της με διάφορες ευρωπαϊκές πλατφόρμες (Sky, Σκανδιναβία), η Discovery ψάχνει για λεφτά ειδικά μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων (αυξημένο κόστος). Μακάρι να τα βρουν κάποια στιγμή αν και όπως έγραψες αυτές τις ημέρες, η Cosmote συνεχίζει μπροστά όπως έχει η κατάσταση.

Δε θεωρώ τυχαίο πάντως ότι η Discovery έφτιαξε ελληνικό τμήμα τον Σεπτέμβριο και άρχισε διαφημίσεις, κινδυνεύει να μείνει εντελώς εκτός ελληνικής αγοράς.

Γιατί κινδυνεύει να μείνει εκτός Ελληνικής αγοράς.Ίσα ίσα με την vodafone έκανε και συμφωνία για τα Eurosport, με την nova έχει ακόμα συμβόλαιο, μένει να δούμε τι θα κάνει και η wind.

Με τη Nova θα αρχίσει σύντομα συζητήσεις, Vodafone και Wind έχουν μικρό αριθμό συνδρομητών αναλογικά με τους δύο μεγάλους.

Re: Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Γιατί κινδυνεύει να μείνει εκτός Ελληνικής αγοράς.Ίσα ίσα με την vodafone έκανε και συμφωνία για τα Eurosport, με την nova έχει ακόμα συμβόλαιο, μένει να δούμε τι θα κάνει και η wind.
Λέμε πως αν δε συμφωνήσει με τη Nova τότε ουσιαστικά εξαφανίζεται απο τα ελληνικά νοικοκυριά. Για το λόγο αυτό η Nova έχει αν μπορούμε να το πούμε, το πάνω χέρι στη διαπραγμάτευση. Ακόμη και να μην ανανεώσει με την Discovery δε θα της στοιχίσει αφού και ο ανταγωνισμός δεν έχει τα κανάλια.

Τελικά τα ήθελε η δεν τα ήθελε; γιατί αφέθηκε να εννοηθεί οτι απο τις τηλεθεάσεις βλέπει τι παίζει και κόβει.και αν όντως τα ήθελε ποτε το αποφάσισε πριν διαρευσει κατα τις 10 Σεπτέμβρη οτι θα προσθέσει 10 κανάλια; η και μετα εξακολουθούσε να τα θέλει;γιατί αν τα ήθελε και μετα την διαρροη θα είχε 10 νέα + τα 8 συν ολα τα αλλα.αν ειναι ετσι μπορεί να συνεχίσει με καλές προσθήκες και οχι τύπου ginx e sports.

Για να μην θυμηθώ και την ντροπιαστική εικόνα σε food και fine που μετα την κατακραυγή και έπειτα απο 10-12 μερες τα έκανε hd κανένα δελτίο τύπου δεν έλεγε για hd .απλη ανάλυση κλεισαν στην συμφωνία .και καλα για κάποιους λόγους δεν μπορούσαν να βάλουν την hd ενώ στα υπόλοιπα που ήταν hd μπορουσαν

Last edited:
Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Με τη Nova θα αρχίσει σύντομα συζητήσεις, Vodafone και Wind έχουν μικρό αριθμό συνδρομητών αναλογικά με τους δύο μεγάλους.

Kαι η Discovery πάντως αναλογικά ζητάει τα ποσα
Παράξενο μου φαίνεται να μην είχε αυξημένες απαιτήσεις από τη Vodaphone λόγο τον χειμερινών ολυμπιακών αγώνων ενώ από την κοσμοτέ να είχε