Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
λοιπόν δεν βλέπω κύμα λαικής αγανάκτισης...
Με 517.155 συνδρομητές η Cosmote TV

Συνεχίζει την ανοδική πορεία της η Cosmote TV. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ, το τρίτο τρίμηνο του 2017 συγκέντρωσε 517.155 συνδρομητές, σημειώνοντας αύξηση 8,2% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016, και παραμένει στην κορυφή της αγοράς. Στο εξάμηνο είχε 503.800 συνδρομητές, 504.794 στο πρώτο τρίμηνο του 2017 και στο τέλος του 2016 502.696. Είναι, πάντως, φανερό πως λόγω των φόρων η απόκτηση νέων συνδρομητών γίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση

http://www.typologies.gr/me-517-155-syndromites-i-cosmote-tv/

λοιπόν δεν βλέπω κύμα λαικής αγανάκτισης...
Με 517.155 συνδρομητές η Cosmote TV

Συνεχίζει την ανοδική πορεία της η Cosmote TV. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ, το τρίτο τρίμηνο του 2017 συγκέντρωσε 517.155 συνδρομητές, σημειώνοντας αύξηση 8,2% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016, και παραμένει στην κορυφή της αγοράς. Στο εξάμηνο είχε 503.800 συνδρομητές, 504.794 στο πρώτο τρίμηνο του 2017 και στο τέλος του 2016 502.696. Είναι, πάντως, φανερό πως λόγω των φόρων η απόκτηση νέων συνδρομητών γίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση

http://www.typologies.gr/me-517-155-syndromites-i-cosmote-tv/
Τα νούμερα που ανακοινώθηκαν είναι πριν αφαιρεθούν τα κανάλια. Στα επόμενα οικονομικά στοιχεία ίσως αποτυπωθεί η όποια δυσαρέσκεια.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι φανερό και απο το δικό μας μικρόκοσμο εδω στο avclub, πως ουσιαστικά 1 στους 4 ουσιαστικά θα διεκοπτε τη συνδρομή του. Εαν σκεφτουμε πως οσοι γραφουμε εδώ δεν ειμαστε ακριβώς μέσοι συνδρομητές, στην πραγματικότητα απο τους 500+ χιλιαδες πραγματικά όσοι θα επελεγαν να διακόψουν, θα ηταν πολύ πολύ λιγότεροι. Τα επομενα οικονομικά μεγέθη θα δειξουν αν οντως αυτη η κινηση επεφερε αλλαγές στη συνδρομητική βαση της Cosmote.

Θα φανεί στην επόμενη, όντως, αλλά τέλη Σεπτέμβρη , ήταν γνωστό ότι θα κοπούν τα κανάλια, αφού έγινε 1.10.Βέβαια είναι λίγες ημέρες(οι τελευταίες 15 του σεπτέμρβη) άρα δεν φαίνεται, όντως καθαρά αν προκάλεσε κύμα φυγής όπως λένε κάποιοι..αλλά αν όντως συμβεί αυτό , τότε και η κοσμοτε θα κοίταγε να το διορθώσει.Προφανώς δεν έχει γίνει κάτι...

Ας δωσει επιλογη διακοπης χωρις προστιμο και να δουμε ρε παιδια τι θα γινει.Το οτι ΔΕΝ κανει αυτο,απαντα στις αποριες...

Από ποτε ρε παιδιά τα οικονομικά στοιχεια ας πούμε του επομενου τριμηνου θα δείξουν την τάση? Μήπως υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που ούτε καν μπαίνετε στον κόπο να υπολογίσετε
Ξέρετε μήπως πόσοι ανανέωσαν πριν 1-1,5 μηνα με το τυράκι τον 15-20 ευρώ χωρίς να έχουν ιδέα ότι θα αφαιρεθούν κανάλια? Ξέρετε πόσοι από αυτούς έχουν τη διάθεση να πληρώσουν 130-140 ευρώ νταβατζιλίκι στον οτε για να φύγουν? Ξέρετε πόσοι δεν θα ανανέωναν αν τους έλεγε ο οτε για αφαιρέσεις?

Αλλα και πάλι από τους 517.000 διακόψουν οι 17 αυτό τη σημαίνει, ότι επειδή είναι μικρό το ποσοστό αυτοί που διαμαρτυρόταν έχουν άδικο?

Δεν έχουμε εκλογές εδώ, η πλειοψηφία κερδίζει, όσο δίκιο έχει κάποιος που του αρέσουν τα κανάλια, άλλο τόσο δίκιο έχει k κάποιος που δεν του αρέσουν

Εγώ που γκρινιάζω, δεν γκρινιάζω για όλους τους συνδρομητές, γκρινιάζω για μένα, και δεν περιμένω να ακούσω κανεναν να μου πει αν έχω δίκιο η άδικο ανάλογα με το πόσοι διέκοψαν

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Από ποτε ρε παιδιά τα οικονομικά στοιχεια ας πούμε του επομενου τριμηνου θα δείξουν την τάση? Μήπως υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που ούτε καν μπαίνετε στον κόπο να υπολογίσετε
Ξέρετε μήπως πόσοι ανανέωσαν πριν 1-1,5 μηνα με το τυράκι τον 15-20 ευρώ χωρίς να έχουν ιδέα ότι θα αφαιρεθούν κανάλια? Ξέρετε πόσοι από αυτούς έχουν τη διάθεση να πληρώσουν 130-140 ευρώ νταβατζιλίκι στον οτε για να φύγουν? Ξέρετε πόσοι δεν θα ανανέωναν αν τους έλεγε ο οτε για αφαιρέσεις?

Μονο υποθέσεις μπορει να κανει καποιος σχετικα με τις ανανεώσεις. Αναφερεσαι λοιπόν στο πόσοι συνδρομητές θα είχαν φύγει αν το γνώριζαν, οπου κανεις δεν αρνειται πως θα ηταν αρκετά περισσότεροι. Στο τέλος της ημέρας ομως, αυτό που μετράει ειναι πόσοι έκαναν πραγματικά το βημα να διακόψουν τη συνδρομη τους, εντός ή εκτος δεσμευσης. Αυτό θα παρουσιαστεί στα επομενα οικονομικά αποτελέσματα.

Επισης δεν υπαρχουν συνδρομητές με δίκιο ή άδικο. Σε κανέναν δεν αρεσε η κίνηση αυτή, αυτό ειναι κοινό σε όλους. Υπάρχουν όσοι συμβιβάστηκαν και όσοι αντιταχθηκαν στην αλλαγή.

Υποθέσεις μεν, αλλα όχι βασιζόμενες στον αέρα δέ. Αλλα βάση τον διαμαρτυριών που διαβάζουμε δεξιά και αριστερά, Επίσης βάση του μικρόκοσμου εδώ μέσα δεν θα διέκοπτε ένας στους τέσσερις αλλα παραπάνω από ένας στους δυο. Επίσης το πέναλτυ δεν είναι βάση υποθέσεων, είναι η πραγματικότητα, όπου στο τέλος της ημέρας παίζει καθοριστικό λόγο αν όχι αποτρεπτικό
Με τα αποτελέσματα του τεταρτου τριμήνου θα βγούν κάποια συμπεράσματα αλλα σε καμια περίπτωση δεν είναι μπούσουλας. Mπούσουλας θα ήταν αν ο οτε έδινε το δικαίωμα από σήμερα μέχρι 15 Δεκέμβρη οποιος θέλει να φύγει

Kαι κάτι τελευταίο, οποιος συμβιβάστηκε καλά έκανε, όμως καλο θα ήταν να μην γραφει για λαϊκή αγανάκτηση και τέτοια, γιατί στα ματια μου για ειρωνεία μοιάζει. Κανείς δεν μίλησε ούτε για λαϊκή αγανάκτηση ούτε ότι θα κατεβουμε στους δρόμους
Oπως επίσης δεν είναι κακό να μην καταλάβουμε κάτι με την πρώτη.

Ειναι φανερό και απο το δικό μας μικρόκοσμο εδω στο avclub, πως ουσιαστικά 1 στους 4 ουσιαστικά θα διεκοπτε τη συνδρομή του. Εαν σκεφτουμε πως οσοι γραφουμε εδώ δεν ειμαστε ακριβώς μέσοι συνδρομητές, στην πραγματικότητα απο τους 500+ χιλιαδες πραγματικά όσοι θα επελεγαν να διακόψουν, θα ηταν πολύ πολύ λιγότεροι. Τα επομενα οικονομικά μεγέθη θα δειξουν αν οντως αυτη η κινηση επεφερε αλλαγές στη συνδρομητική βαση της Cosmote.

Συμφωνώ. Για ρώτα αυτό το 27,34% που απάντησε στο poll "Ναι (ακόμη και εντός δέσμευσης συμβολαίου)" , πόσοι απο αυτούς ΟΝΤΩΣ διέκοψαν την συνδρομή τους. :P

Ακούγεται αντιφατικό, αλλά το να μην καταγραφούν σημαντικές αντιδράσεις, ίσως να είναι προτιμότερη εξέλιξη για την επιστροφή καποιων καναλιών που αφαιρέθηκαν. Για σκεφτείτε το λίγο.

Ακούγεται αντιφατικό, αλλά το να μην καταγραφούν σημαντικές αντιδράσεις, ίσως να είναι προτιμότερη εξέλιξη για την επιστροφή καποιων καναλιών που αφαιρέθηκαν. Για σκεφτείτε το λίγο.

Το μονο που μπορώ να σκεφτω ειναι η επιστροφή σχετικά σύντομα των eurosport γιατί νομίζω οτι αυτο ήταν το κύριο πλήγμα αν θεωρήσουμε οτι ήταν αναμενόμενος απ τ ην εταιρία πανω κατω ο αριθμός των αντιδράσεων.
Φαντοζομαι δεν εννοείς παλαιότερη επιστροφή του history.
Eκτος αν δεν πιάνω ούτε καν το σκεπτικό σου.
Παντως προτιμώ επέκταση με Bbc

Edit
Εκτος αν αναφέρεσαι σε αντιδράσεις μεταξύ cosmote discovery και ανακοινώσεις

Last edited:
Προφανως εννοει οτι θα ειναι καλυτερα για τον καλο ΟΤΕ να μπορεσει να παρει πισω τα καναλια με λιγοτερα λεφτα απο οσα ζητουσε αρχικα η πλατφορμα...πολυ πετυχημενα τα νεα καναλια παντως δεν εχει πραγματικα ΜΙΑ εκπομπη της προκοπης να δεις.

Ο Οτε δεν φαινεται να ξαναβαζει τα eurosport
γιατι εξ αρχης το ειδε πονηρα το θεμα.
Σου λεει ισως οι παραπονουμενοι συνδρομητες με 3 ευρω
εξτρα το μηνα στο eurosport player να καταπιουν το χαπακι.

Αλλα και πάλι από τους 517.000 διακόψουν οι 17 αυτό τη σημαίνει, ότι επειδή είναι μικρό το ποσοστό αυτοί που διαμαρτυρόταν έχουν άδικο?

Δεν έχουμε εκλογές εδώ, η πλειοψηφία κερδίζει, όσο δίκιο έχει κάποιος που του αρέσουν τα κανάλια, άλλο τόσο δίκιο έχει k κάποιος που δεν του αρέσουν

Εγώ που γκρινιάζω, δεν γκρινιάζω για όλους τους συνδρομητές, γκρινιάζω για μένα, και δεν περιμένω να ακούσω κανεναν να μου πει αν έχω δίκιο η άδικο ανάλογα με το πόσοι διέκοψαν

Φιλε αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους εδω μεσα...σημασια εχει σωνει και καλα να πουμε οτι ειχε δικιο ο ΟΤΕ και οτι δεν εγινε και τιποτα που αφαιρεθηκε ολη η πλατφορμα της Discovery.Τα ιδια ειχαμε και με το History αν θυμασαι...σιγα το παλιοκαναλο και μπραβο στον ΟΤΕ που το αφαιρεσε.

Μην ψαχνεις να βρεις λογικη γιατι θα καψεις πολλα εγκεφαλικα κυτταρα...

Re: Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

σημασια εχει σωνει και καλα να πουμε οτι ειχε δικιο ο ΟΤΕ και οτι δεν εγινε και τιποτα που αφαιρεθηκε ολη η πλατφορμα της Discovery

Εξηγησε γιατί πρεπει να το πει καποιος αυτο.

Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Συμφωνώ. Για ρώτα αυτό το 27,34% που απάντησε στο poll "Ναι (ακόμη και εντός δέσμευσης συμβολαίου)" , πόσοι απο αυτούς ΟΝΤΩΣ διέκοψαν την συνδρομή τους. :P

Αυτήν την απορία την εχω και εγω.

Edit
Εκτος αν αναφέρεσαι σε αντιδράσεις μεταξύ cosmote discovery και ανακοινώσεις

Το σκεπτικό μου είναι οτι εφόσον οι δύο πλευρές έφτασαν σε αυτό το σημείο, θα χρειαστεί κάποια πλευρά να μετατοπιστεί κάπως απο την αρχική της στάση για να υπάρξει μια θετική εξέλιξη. Το μέσο πίεσης που άσκησε η Discovery στην Cosmote tv ήταν πως αν δεν συμφωνήσουν δεν θα υπάρξει συνεργασία και τα κανάλια θα κατέβουν απο την πλατφόρμα. Έχουν περάσει 45 ημέρες ήδη που τ κανάλια είναι εκτός και τα πράγματα φαίνονται (εκτιμηση μου)να είναι σχετικά διαχειρισιμα. Οσο περνά ο καιρός και η Cosmote διαπιστώνει πως δεν έρχεται και το τέλος του κόσμου, τόσο η πίεση θα μεταφέρεται στο στρατόπεδο της Discovery που χάνει κάποια εκατομμύρια απο αυτή την επιπλοκή. Αν ξεκινήσει ενας νέος γύρος συζητήσεων επι νέας βάση ισως τότε να υπάρξει μια πιθανότητα επιστροφής των Eurosport στην πλατφόρμα.

Δεν ερχεται το τελος του κοσμου γιατι δεν εληξαν ακομη τα συμβολαια.
Κατσε να αρχισουν να ληγουν και ο κοσμος να την κανει με ελαφρα για forthnet-nova
και θα δουμε μετα τι επεται.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, εκτιμήσεις κάνουμε. Ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις. Πάντως υπάρχει και ενα προηγούμενο, η Ρωσική πλατφόρμα Trikolor Tv που σε παρόμοια διένεξη με την Discovery κατέβασε και αυτή τα κανάλια. Σύμφωνα με στοιχεία όχι μονο δε της στοίχισε αλλα απεναντίας αύξησε τη συνδρομητική της βάση.