Δεν ψήφισαν ψέμματα φίλε μου,εσύ δεν κατάλαβες τι ψήφισες μάλλον!Έλεγε το poll αν θα διακόψεις;Όχι φυσικά.Ρωτάει αν θεωρούμε ότι είναι λόγος διακοπής,Εγώ θεωρώ ότι είναι.Ψήφισα ψέμματα;Άρα οι 38 ψήφισαν ψέματα...οκ.
Δεν ψήφισαν ψέμματα φίλε μου,εσύ δεν κατάλαβες τι ψήφισες μάλλον!Έλεγε το poll αν θα διακόψεις;Όχι φυσικά.Ρωτάει αν θεωρούμε ότι είναι λόγος διακοπής,Εγώ θεωρώ ότι είναι.Ψήφισα ψέμματα;Άρα οι 38 ψήφισαν ψέματα...οκ.
Δεν ψήφισαν ψέμματα φίλε μου,εσύ δεν κατάλαβες τι ψήφισες μάλλον!Έλεγε το poll αν θα διακόψεις;Όχι φυσικά.Ρωτάει αν θεωρούμε ότι είναι λόγος διακοπής,Εγώ θεωρώ ότι είναι.Ψήφισα ψέμματα;
Δεν ψήφισαν ψέμματα φίλε μου,εσύ δεν κατάλαβες τι ψήφισες μάλλον!Έλεγε το poll αν θα διακόψεις;Όχι φυσικά.Ρωτάει αν θεωρούμε ότι είναι λόγος διακοπής,Εγώ θεωρώ ότι είναι.Ψήφισα ψέμματα;
Δε ψήφισα καθόλου εκ του ασφαλούς,αν μου έδινε το δικαίωμα να φύγω θα το έκανα αύριο το πρωί.Κοιτάζω απλά τη τσέπη μου.Όσο γιά τη διακοπή που λέτε περιμένετε λίγο να δείτε όταν αρχίσουν να τελειώνουν οι δεσμεύσεις.Εγώ προσωπικά cosmote ποτέ μετά το τέλος του συμβολαίου.Και αφου το θεωρεις λογο για να διακοψεις,γιατι δεν το κανεις και απλα το ψηφίζεις?
Οι αγωνες θελουν θυσιες και όχι λογια......
Ψεμματα δεν ψηφισες αλλα εκ του ασφαλους ναι.....
Το γιατι καθόμαστε και γκρινιάζουμε δεν καταλαβαίνω.
Εμενα με ενοχλησε η ολη κατασταση αλλα δεν σκαω κιολας για τα discovery,για το eurosport με ζορισε περισσοτερο λογο 24h le man,αλλα δεν το βλεπω λογο για διακοπη,ας βαλουν χερι στην f1 και motogp,και μετα τα λεμε.
Φιλικα παντα,και χωρις καμια διαθεση αντιπαράθεσης.
Εσύ δλδ δεν νοιάζεσαι γιά τα discovery και κρίνεις τους άλλους αλλά αν χάσει τη formula 1 η κάτι άλλο που σ αρέσει τότε θα κλαίγεσαι κι εσύ η μήπως όχι;Και αφου το θεωρεις λογο για να διακοψεις,γιατι δεν το κανεις και απλα το ψηφίζεις?
Οι αγωνες θελουν θυσιες και όχι λογια......
Ψεμματα δεν ψηφισες αλλα εκ του ασφαλους ναι.....
Το γιατι καθόμαστε και γκρινιάζουμε δεν καταλαβαίνω.
Εμενα με ενοχλησε η ολη κατασταση αλλα δεν σκαω κιολας για τα discovery,για το eurosport με ζορισε περισσοτερο λογο 24h le man,αλλα δεν το βλεπω λογο για διακοπη,ας βαλουν χερι στην f1 και motogp,και μετα τα λεμε.
Φιλικα παντα,και χωρις καμια διαθεση αντιπαράθεσης.
Δε ψήφισα καθόλου εκ του ασφαλούς,αν μου έδινε το δικαίωμα να φύγω θα το έκανα αύριο το πρωί.Κοιτάζω απλά τη τσέπη μου.Όσο γιά τη διακοπή που λέτε περιμένετε λίγο να δείτε όταν αρχίσουν να τελειώνουν οι δεσμεύσεις.Εγώ προσωπικά cosmote ποτέ μετά το τέλος του συμβολαίου.
Φίλε σου εξηγώ Και δεν καταλαβαίνεις.οκ,πέστα μόνος σου όπως σε βολεύουν.Δεν συνεχίζω.Μα το δικαίωμα να διακόψεις στο δίνει , αλλά με πρόστιμο.Αφού ψήφισες ότι αξίζει η διακοπή και με την ύπαρξη συμβολαίου, σε ισχή, τώρα δεν μπορείς να πεις ότι δεν με αφήνει.Τότε έπρεπε να ψηφίσεις ότι αξίζει να κοπεί η συνδρομή, αλλά μόνο αν λήξει το συμβόλαιο.
Εσύ δλδ δεν νοιάζεσαι γιά τα discovery και κρίνεις τους άλλους αλλά αν χάσει τη formula 1 η κάτι άλλο που σ αρέσει τότε θα κλαίγεσαι κι εσύ η μήπως όχι;
Δεν μιλώ προσωπικά φίλε απλά λέω ότι όλοι πρέπει να σέβονται όλους κ ειδικά μία ψηφοφορία.Όσο γιά γκρίνιες κ απειλές που λες συμφωνώ μαζί σου αλλά δε μ αρέσει κι αυτή η εναντίωση σε αυτούς που διαμαρτύρονται.Όσο γιά μένα ειχα να σχολιάσω στο θέμα 1-1.5 μήνα αν θυμάμαι καλά.Καλό βράδυ.Με ξερεις και εισαι σιγουρος ότι θα κλαιγομαι ε?
Ε όχι απλα θα διακοψω.....
Θα μπω και στην παρεα μας,θα γραψω το λογο που διεκοψα θα το αναφερω και σε αυτους,και μεχρι εκει,το να μπαινω καθημερινα να γκρινιάζω(δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα),και να απειλω(ποιους αραγε)ότι θα διακοψω ε όχι δεν θα το κανω.
ΠΡΩΤΑ θα διακοψω και μετα θα το αναφερω,δεν θα αρχισω να "κλαιγομαι".......
Εξαλου δεν σε κατηγορισα ότι κλαιγεσαι απλα ειπα την αποψη μου για την "ψηφοφορια".
Τελος παντων όπως την δει καθενας.
Καλο βραδυ
Φίλε σου εξηγώ Και δεν καταλαβαίνεις.οκ,πέστα μόνος σου όπως σε βολεύουν.Δεν συνεχίζω.
Για της προσθήκες δεν μπορείς να γραφεις στο σάιτ σου ένα μηνα πριν, έρχεται το bbc, έρχεται το food, ώστε να το μάθουν και στο τελευταίο χωριο (οπου πιθανώς έγιναν και καινούργιες συνδρομές για αυτά τα κανάλια)
Και για της αφαιρέσεις να γραφεις 5 λέξεις 5 μέρες πριν αφαιρεθούν τα κανάλια στο epg (οπου πιθανός να έγιναν καινούργιες συνδέσεις για τα κανάλια που αφαιρέθηκαν)
Αυτό προφανώς έγινε εκ του πονηρού, και συνιστά ανεπαρκείς ενημέρωση, για να μην πω εξαπάτηση μιας και ο πιθανός πελάτης δεν γνώριζε όλες της παραμέτρους πριν αποφασίσει.
Γιαυτο και ο όρος γραφει ότι θα πρέπει να γίνει ενημέρωση με κάθε πρόσφορο τρόπο, ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, υφιστάμενοι και επίδοξοι πελάτες. Και προφανώς σε εύλογο χρονικό διαστημά, όχι 5 μέρες πριν αφαιρέθουν. Ούτε να ρωτάς σχετικά στο facebook, η στο τηλέφωνικο τους κέντρο, 2-3 μέρες πριν αφαιρέθουν και να κάνουν τον κινέζο.
Σε σοβαρή χωρα τα πρόστιμα θα έπεφταν βροχή στον ανάλογο οτε, και εδώ προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες
Kαι όχι μονο αυτό, βγαίνει ο άλλος και λέει ότι είμαστε και ψεύτες, γιατί λέει δεν τον ενημέρωσαν όσοι διέκοψαν :violent-smiley-030:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.