Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός (επειδη το εχω αναφέρει πολλες φορες) αλλα πιστεύω οτι η nova κατι θα πάρει απο τον ΟΤΕ, ειδικά τώρα που συνεργάζεται με vodafone και wind.Από πού προκύπτει ότι ο κόσμος θα την κάνει για Forthnet-Nova;
Αν ανανεώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών δικαιωμάτων που λήγουν σύντομα, τότε ελάχιστοι θα αποχωρήσουν λόγω των Discovery.
Και εγω το πιστεύω αυτο.Οσο περνά ο καιρός και η Cosmote διαπιστώνει πως δεν έρχεται και το τέλος του κόσμου, τόσο η πίεση θα μεταφέρεται στο στρατόπεδο της Discovery που χάνει κάποια εκατομμύρια απο αυτή την επιπλοκή. Αν ξεκινήσει ενας νέος γύρος συζητήσεων επι νέας βάση ισως τότε να υπάρξει μια πιθανότητα επιστροφής των Eurosport στην πλατφόρμα.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγω περιμένω να δώσει δυνατότητα αποχώρησης ο ΟΤΕ χωρις πρόστιμο.Γιατι δεν το κάνει βρε παιδιά αφού δεν θα εχει προβλημα και δεν θα διακόψει κανεις?Ετσι,για να βουλώσει τα στόματα όσων φωνάζουν...Εγώ περιμένω, από όσους ψήφισαν την 1η επιλογή,να μας πουν, αν όντως διέκοψαν , ή ψήφισαν από αγανάκτιση...
Η αγανακτηση αποτελει προεορτιο μιας μελλοντικης διακοπης την καταλληλη στιγμη.Εγώ περιμένω, από όσους ψήφισαν την 1η επιλογή,να μας πουν, αν όντως διέκοψαν , ή ψήφισαν από αγανάκτιση...
Φιλε μου με ολο τον σεβασμο θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση σημαντικη για την ρωσικη pay per view αγορα .Η Discovery μεσω της Media Alliance που χειριζοταν τα καναλια αποφασισε να αφαιρεσει η ιδια τα καναλια της.Εγινε με δικη της πρωτοβουλια οχι της Trikolor TV.Παρεπιπτοντως οι ανταγωνιστες της trikolor TV σημειωσαν μεγαλη ανοδοο στην ρωσικη αγοραΌλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, εκτιμήσεις κάνουμε. Ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις. Πάντως υπάρχει και ενα προηγούμενο, η Ρωσική πλατφόρμα Trikolor Tv που σε παρόμοια διένεξη με την Discovery κατέβασε και αυτή τα κανάλια. Σύμφωνα με στοιχεία όχι μονο δε της στοίχισε αλλα απεναντίας αύξησε τη συνδρομητική της βάση.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγω περιμένω να δώσει δυνατότητα αποχώρησης ο ΟΤΕ χωρις πρόστιμο.Γιατι δεν το κάνει βρε παιδιά αφού δεν θα εχει προβλημα και δεν θα διακόψει κανεις?Ετσι,για να βουλώσει τα στόματα όσων φωνάζουν...![]()
Η αγανακτηση αποτελει προεορτιο μιας μελλοντικης διακοπης την καταλληλη στιγμη.
Από πού προκύπτει ότι ο κόσμος θα την κάνει για Forthnet-Nova;
Απο αυτους που ισως θα θελουν να ξαναδουν history, sciense και eurosport. Απλο δεν ειναι?
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμοςScience δεν έχει η Forthnet. Τα αθλητικά που έχει η Cosmote είναι πιο ελκυστικά για την πλειοψηφία των συνδρομητών σε σχέση με το History και το Eurosport. Δεν πρόκειται ο άλλος να αλλάξει Champions League και τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα για Σνούκερ/Ποδηλασία και Δημοπρασίες.
Εκτός αν ζω σε παράλληλο σύμπαν, όπου τα αθλήματα που έχει το Eurosport είναι πιο ελκυστικά για το ελληνικό κοινό σε σχέση με τα μεγαλύτερα ομαδικά αθλήματα. Τότε με συγχωρείς, κάνω λάθος.
Απλό δεν είναι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.