Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Από πού προκύπτει ότι ο κόσμος θα την κάνει για Forthnet-Nova;

Αν ανανεώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών δικαιωμάτων που λήγουν σύντομα, τότε ελάχιστοι θα αποχωρήσουν λόγω των Discovery.

Σε αυτό συμφωνό κι εγώ. Αλλα δεν αλλάζει κάτι στην ουσία του θέματος ως προς τη συμπεριφορά του οτε, εμενα παράδειγμα που δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι αλλαγές ούτε που με νοιάζει αν διακόψουν 1000 άτομα οι 200.000, η ποίες πλατφόρμες τα αφαίρεσαν ποίες τα κράτησαν, και κανέναν πελάτη δεν θα έπρεπε να τον νοιάζει, ναι στην τελική ο οτε μπορεί να βγει κερδισμένος από αυτή την κίνηση, αλλα εμάς τη μας νοιάζει, η ουσία είναι ότι σήμερα αφαίρεσε αυτά, ποιος μου λέει εμενα ότι αύριο δεν θα αφαιρέσει τα fox, μεθαύριο κάποια αλλα, δηλαδή κάνουμε ότι γουστάρουμε αλλα εσύ αλ καπόνε επειδή είσαι η μειοψηφία σκάσε και πλήρωνε

Εγώ περιμένω, από όσους ψήφισαν την 1η επιλογή,να μας πουν, αν όντως διέκοψαν , ή ψήφισαν από αγανάκτιση...

Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

U
Από πού προκύπτει ότι ο κόσμος θα την κάνει για Forthnet-Nova;

Αν ανανεώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών δικαιωμάτων που λήγουν σύντομα, τότε ελάχιστοι θα αποχωρήσουν λόγω των Discovery.
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός (επειδη το εχω αναφέρει πολλες φορες) αλλα πιστεύω οτι η nova κατι θα πάρει απο τον ΟΤΕ, ειδικά τώρα που συνεργάζεται με vodafone και wind.
Και πιστεύω οτι θα ειναι το ch. league.

Οσο περνά ο καιρός και η Cosmote διαπιστώνει πως δεν έρχεται και το τέλος του κόσμου, τόσο η πίεση θα μεταφέρεται στο στρατόπεδο της Discovery που χάνει κάποια εκατομμύρια απο αυτή την επιπλοκή. Αν ξεκινήσει ενας νέος γύρος συζητήσεων επι νέας βάση ισως τότε να υπάρξει μια πιθανότητα επιστροφής των Eurosport στην πλατφόρμα.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγω το πιστεύω αυτο.
Όπως και να εχει οποιος και αν κανει πίσω,οποιος φταει ποιο πολυ ένα ειναι το ζητούμενο:να ικανοποιηθούν όλοι απο μια νέα συμφωνια.πρωτα οι συνδρομητές με μέρος του περιεχομενου που χασαν και ήταν ιδιαίτερο,δεύτερον η εταιρία και τρίτον η disc
Το ζήτημα της διακοπής εχει πολλούς παράγοντες και εξαρτάται απ την συνολική η μη ικανοποίηση απο τις παροχές της εταιρίας πιστεύω.
Και εγω εν μέρει ειμαι απο απογοητευμένος απο την αφαίρεση κάποιων καναλιών και απο το τρόπο διαχείρισης απ την ότε,απο την άλλη ομως και παλιότερα είχα καταθέσει την προτίμηση μου για κάποια απ τα νέα κανάλια.σιγουρα όλοι θα προτιμουσαμε και τα discovery και τις νέες προσθήκες.

Απο το αθλητικό πιστεύω δεν θα χάσει πελάτες λόγω των αλλαγών στα ντοκιμαντέρ με τις υπάρχουσες προχες στο αθλητικό
Απ την άλλη χασούρα θα χει στα φαμιλυ αν εχει και στα σινεμά.αλλα όλο αυτο δεν ειναι και υποκειμενικό; δηλαδη είχα πει στο παρελθόν οτι μια ανανέωση κανει καλο στις πλατφόρμες.εγω είχα ψολοβαρεθει τα ιδια κανάλια συνεχεια χωρίς να σημαίνει οτι ήθελα να πεταχθουν εξω κανάλια αλλα να προστεθούν.

Τωρα ένας λατρεις των ντοκιμαντέρ και των πολλών επιλογών πραγματικά δε βλέπω λόγο να παει στη νόβα που εχει τεράστια περιορισμένες επιλογές σε αυτο τον τομέα.
Πιστεύω οτι στο χρηματικό ήταν η cosmote λάθος ,είχε ραγδαία αύξηση συνδομητων απ την τελευταία προηγούμενη σσυμφωνια με την disc και ετσι ζητήθηκε αύξηση

Απ την άλλη στα όσα επακολουθησαν έφταιγε η disc γιατί δεν έκανε πίσω και φαντάζομαι αναγκάστηκε η ότε να κλείνει νέες συμφωνίες και στην πορεία ισως δεν έδινε η discovery μεμονομενα κανάλια σε σωστή τιμή για την ότε η οποια πια εκ των πραγματων έχοντας 10 νέα σε συμφωνία δεν μπορυσε να δώσει πολλα χρήματα ακόμη για κάποια discovery.
Προσωπική αποψη καταθέτω θεωρώντας εν κατακλείδι ισως οχι τόσο αποτελεσματική την συνολική διαχείριση του πριν και μετα απο την cosmote

Εγώ περιμένω, από όσους ψήφισαν την 1η επιλογή,να μας πουν, αν όντως διέκοψαν , ή ψήφισαν από αγανάκτιση...
Κι εγω περιμένω να δώσει δυνατότητα αποχώρησης ο ΟΤΕ χωρις πρόστιμο.Γιατι δεν το κάνει βρε παιδιά αφού δεν θα εχει προβλημα και δεν θα διακόψει κανεις?Ετσι,για να βουλώσει τα στόματα όσων φωνάζουν...:flipout::flipout:

Η αγανακτηση αποτελει προεορτιο μιας μελλοντικης διακοπης την καταλληλη στιγμη.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, εκτιμήσεις κάνουμε. Ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις. Πάντως υπάρχει και ενα προηγούμενο, η Ρωσική πλατφόρμα Trikolor Tv που σε παρόμοια διένεξη με την Discovery κατέβασε και αυτή τα κανάλια. Σύμφωνα με στοιχεία όχι μονο δε της στοίχισε αλλα απεναντίας αύξησε τη συνδρομητική της βάση.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε μου με ολο τον σεβασμο θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση σημαντικη για την ρωσικη pay per view αγορα .Η Discovery μεσω της Media Alliance που χειριζοταν τα καναλια αποφασισε να αφαιρεσει η ιδια τα καναλια της.Εγινε με δικη της πρωτοβουλια οχι της Trikolor TV.Παρεπιπτοντως οι ανταγωνιστες της trikolor TV σημειωσαν μεγαλη ανοδοο στην ρωσικη αγορα
μετα τον νοεμβρη του 2016 οταν η discovery η ιδια απεσυρε τα καναλια της απο την trikolor tv.

Κι εγω περιμένω να δώσει δυνατότητα αποχώρησης ο ΟΤΕ χωρις πρόστιμο.Γιατι δεν το κάνει βρε παιδιά αφού δεν θα εχει προβλημα και δεν θα διακόψει κανεις?Ετσι,για να βουλώσει τα στόματα όσων φωνάζουν...:flipout::flipout:

άλλο αυτό...εγώ λέεω για αυτούς που ψήφισαν στο poll:

''Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου) ''

Η αγανακτηση αποτελει προεορτιο μιας μελλοντικης διακοπης την καταλληλη στιγμη.

Ή στηριγμα για καλύτερη προσφορά τη στιγμη της επομενης ανανεωσης.

Η περίπτωση της tricolor tv και γω πιστεύω οτι δεν μπορεί να ειναι παράδειγμα.εχει περισσότερους συνδρομητές απο τον πληθυσμό της Ελλάδας και στην ρωσια επισης υπάρχουν πολλα "τοπικά" κανάλια ντοκιμαντέρ.επισης απίστευτο αριθμό καναλιών γενικοτερα.οποτε εκείνοι όντως δεν καίγονται με την discovery ενώ μακροπροθεσμα και με κάποιες προϋποθέσεις ισως ο ότε μπορεί να καεί απ την ιστορια

δυσκολο το κοβω να παει καποιος νοβα επειδη εχει discovery history eurosport.πιστευω πως οι συνδρομητες που εχουν επιλεξει οτε ειναι για αθλητικα κυριως και αφου τα αθλητικα ειναι οκ δεν πολυνιαζοντε για τα ντοκυμαντερ.μονο οσοι ειχαν το family ισως να αποχωρουσαν λογω ντοκυμαντερ γιατι αυτα μονο αλλαξαν.

Απο αυτους που ισως θα θελουν να ξαναδουν history, sciense και eurosport. Απλο δεν ειναι?

Science δεν έχει η Forthnet. Τα αθλητικά που έχει η Cosmote είναι πιο ελκυστικά για την πλειοψηφία των συνδρομητών σε σχέση με το History και το Eurosport. Δεν πρόκειται ο άλλος να αλλάξει Champions League και τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα για Σνούκερ/Ποδηλασία και Δημοπρασίες.

Εκτός αν ζω σε παράλληλο σύμπαν, όπου τα αθλήματα που έχει το Eurosport είναι πιο ελκυστικά για το ελληνικό κοινό σε σχέση με τα μεγαλύτερα ομαδικά αθλήματα. Τότε με συγχωρείς, κάνω λάθος.

Απλό δεν είναι;

Science δεν έχει η Forthnet. Τα αθλητικά που έχει η Cosmote είναι πιο ελκυστικά για την πλειοψηφία των συνδρομητών σε σχέση με το History και το Eurosport. Δεν πρόκειται ο άλλος να αλλάξει Champions League και τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα για Σνούκερ/Ποδηλασία και Δημοπρασίες.

Εκτός αν ζω σε παράλληλο σύμπαν, όπου τα αθλήματα που έχει το Eurosport είναι πιο ελκυστικά για το ελληνικό κοινό σε σχέση με τα μεγαλύτερα ομαδικά αθλήματα. Τότε με συγχωρείς, κάνω λάθος.

Απλό δεν είναι;
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Εγω δεν μιλησα για το τι θελει η πλειοψηφια των συνδρομητων της κοσμοτε.
Ειναι γνωστο οτι θελει μπαλα. Μπαλα βεβαια εχει και η νοβα, και μαλιστα ελληνικη.
Εγω ειπα οτι θα χασει πελατες οταν ληξουν τα συμβολαια.
Ποσους θα χασει, θα φανει στο τελος που θα ξυρισουν και τον γαμπρο.

Οκ , έχεις απόλυτο δίκιο!Αλλά γιατί ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς τους 38 που ψήφισαν στο πολ την επιλογή:''Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)'' δεν έχει πει αν ΟΝΤΩΣ έσπασε το συμβόλαιό του??χμμ

Αφου βρε παιδια ειναι γνωστο οτι για να σπασεις συμβολαιο
πρεπει να πληρωσεις της παναγιας τα ματια.

Και αν μιλησουμε δλδ για τα ουκ ολιγα περιφημα καλοκαιρινα
συμβολαια και για ετησια δεσμευση, το ποσο του προστιμου ειναι
σχεδον ισο με 9 μηνες συνδρομη.

Δλδ σχεδον οσο και η συνδρομη των εναπομειναντων μηνων
μεχρι την ληξη του συμβολαιου, οταν ανακοινωθηκε η διακοπη.

Και να πληρωσουμε το απιστευτο προστιμο δλδ
και να χασουμε οσα καναλια μεινανε.
Ε οχι βεβαια, δεν θα τους κανουμε τη χαρη.