Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Άρα οι 38 ψήφισαν ψέματα...οκ.
Δεν ψήφισαν ψέμματα φίλε μου,εσύ δεν κατάλαβες τι ψήφισες μάλλον!Έλεγε το poll αν θα διακόψεις;Όχι φυσικά.Ρωτάει αν θεωρούμε ότι είναι λόγος διακοπής,Εγώ θεωρώ ότι είναι.Ψήφισα ψέμματα;

Δεν ψήφισαν ψέμματα φίλε μου,εσύ δεν κατάλαβες τι ψήφισες μάλλον!Έλεγε το poll αν θα διακόψεις;Όχι φυσικά.Ρωτάει αν θεωρούμε ότι είναι λόγος διακοπής,Εγώ θεωρώ ότι είναι.Ψήφισα ψέμματα;

Εγώ καταλαβαίνω ότι όταν δηλώνεις πως είναι λόγος διακοπής εντός σμβολαίου, σημαίνει πως δε σε νοιάζει αν θα πληρώσεις το πρόστιμο, αφού δεν θες πια την υπηρεσία.Ας απαντήσει το άτομο που έφτιαξε το πολ αν εννοεί αυτό.

Και αφου το θεωρεις λογο για να διακοψεις,γιατι δεν το κανεις και απλα το ψηφίζεις?
Οι αγωνες θελουν θυσιες και όχι λογια......
Ψεμματα δεν ψηφισες αλλα εκ του ασφαλους ναι.....
Το γιατι καθόμαστε και γκρινιάζουμε δεν καταλαβαίνω.
Εμενα με ενοχλησε η ολη κατασταση αλλα δεν σκαω κιολας για τα discovery,για το eurosport με ζορισε περισσοτερο λογο 24h le man,αλλα δεν το βλεπω λογο για διακοπη,ας βαλουν χερι στην f1 και motogp,και μετα τα λεμε.
Φιλικα παντα,και χωρις καμια διαθεση αντιπαράθεσης.

Και αφου το θεωρεις λογο για να διακοψεις,γιατι δεν το κανεις και απλα το ψηφίζεις?
Εμενα με ενοχλησε η ολη κατασταση αλλα δεν σκαω κιολας για τα discovery,για το eurosport με ζορισε περισσοτερο λογο 24h le man,αλλα δεν το βλεπω λογο για διακοπη,ας βαλουν χερι στην f1 και motogp,και μετα τα λεμε.
Δε ψήφισα καθόλου εκ του ασφαλούς,αν μου έδινε το δικαίωμα να φύγω θα το έκανα αύριο το πρωί.Κοιτάζω απλά τη τσέπη μου.Όσο γιά τη διακοπή που λέτε περιμένετε λίγο να δείτε όταν αρχίσουν να τελειώνουν οι δεσμεύσεις.Εγώ προσωπικά cosmote ποτέ μετά το τέλος του συμβολαίου.

Εσύ δλδ δεν νοιάζεσαι γιά τα discovery και κρίνεις τους άλλους αλλά αν χάσει τη formula 1 η κάτι άλλο που σ αρέσει τότε θα κλαίγεσαι κι εσύ η μήπως όχι;

Προσωπικα δεν ψηφισα καν,ποτε δε με ενδιέφεραν τα συγκεκριμένα κανάλια. Θα πει καποιος,αν βγαλουν Πρεμιερ ηC.L. δεν θα το σκεφτεις ?Η απαντηση ειναι οτι δεν θα διακοψω γιατι εδω μενω εχουμε μονο κάλυψη cosmote για ιντερντ κι η σκέτη Nova θα έβγαινε πολύ πιο ακριβά.Άλλωστε το ελληνικό πρωτάθλημα δε με ενδιαφέρει πλέον εδώ και καιρό. Εκτός βέβαια αν επέλεγα να μην έχω καν συνδρομητική. Αλλά τώρα το θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου,ας το θέσω έτσι.

Συμφωνώ μαζί σου,κι εγώ σε παρόμοια περιοχή μένω,έχουμε μόνο οτε.Οπότε ας συμφωνήσουμε ότι το θέμα διακοπής είναι σύνθετο κι ας μην κρίνουμε όσους γκρινιάζουν,Αύριο μπορεί να γκρινιάζουν οι υπόλοιποι.

Δε ψήφισα καθόλου εκ του ασφαλούς,αν μου έδινε το δικαίωμα να φύγω θα το έκανα αύριο το πρωί.Κοιτάζω απλά τη τσέπη μου.Όσο γιά τη διακοπή που λέτε περιμένετε λίγο να δείτε όταν αρχίσουν να τελειώνουν οι δεσμεύσεις.Εγώ προσωπικά cosmote ποτέ μετά το τέλος του συμβολαίου.

Μα το δικαίωμα να διακόψεις στο δίνει , αλλά με πρόστιμο.Αφού ψήφισες ότι αξίζει η διακοπή και με την ύπαρξη συμβολαίου, σε ισχή, τώρα δεν μπορείς να πεις ότι δεν με αφήνει.Τότε έπρεπε να ψηφίσεις ότι αξίζει να κοπεί η συνδρομή, αλλά μόνο αν λήξει το συμβόλαιο.

Μα το δικαίωμα να διακόψεις στο δίνει , αλλά με πρόστιμο.Αφού ψήφισες ότι αξίζει η διακοπή και με την ύπαρξη συμβολαίου, σε ισχή, τώρα δεν μπορείς να πεις ότι δεν με αφήνει.Τότε έπρεπε να ψηφίσεις ότι αξίζει να κοπεί η συνδρομή, αλλά μόνο αν λήξει το συμβόλαιο.
Φίλε σου εξηγώ Και δεν καταλαβαίνεις.οκ,πέστα μόνος σου όπως σε βολεύουν.Δεν συνεχίζω.

Εσύ δλδ δεν νοιάζεσαι γιά τα discovery και κρίνεις τους άλλους αλλά αν χάσει τη formula 1 η κάτι άλλο που σ αρέσει τότε θα κλαίγεσαι κι εσύ η μήπως όχι;

Με ξερεις και εισαι σιγουρος ότι θα κλαιγομαι ε?
Ε όχι απλα θα διακοψω.....
Θα μπω και στην παρεα μας,θα γραψω το λογο που διεκοψα θα το αναφερω και σε αυτους,και μεχρι εκει,το να μπαινω καθημερινα να γκρινιάζω(δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα),και να απειλω(ποιους αραγε)ότι θα διακοψω ε όχι δεν θα το κανω.
ΠΡΩΤΑ θα διακοψω και μετα θα το αναφερω,δεν θα αρχισω να "κλαιγομαι".......
Εξαλου δεν σε κατηγορισα ότι κλαιγεσαι απλα ειπα την αποψη μου για την "ψηφοφορια".
Τελος παντων όπως την δει καθενας.
Καλο βραδυ

Με ξερεις και εισαι σιγουρος ότι θα κλαιγομαι ε?
Ε όχι απλα θα διακοψω.....
Θα μπω και στην παρεα μας,θα γραψω το λογο που διεκοψα θα το αναφερω και σε αυτους,και μεχρι εκει,το να μπαινω καθημερινα να γκρινιάζω(δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα),και να απειλω(ποιους αραγε)ότι θα διακοψω ε όχι δεν θα το κανω.
ΠΡΩΤΑ θα διακοψω και μετα θα το αναφερω,δεν θα αρχισω να "κλαιγομαι".......
Εξαλου δεν σε κατηγορισα ότι κλαιγεσαι απλα ειπα την αποψη μου για την "ψηφοφορια".
Τελος παντων όπως την δει καθενας.
Καλο βραδυ
Δεν μιλώ προσωπικά φίλε απλά λέω ότι όλοι πρέπει να σέβονται όλους κ ειδικά μία ψηφοφορία.Όσο γιά γκρίνιες κ απειλές που λες συμφωνώ μαζί σου αλλά δε μ αρέσει κι αυτή η εναντίωση σε αυτούς που διαμαρτύρονται.Όσο γιά μένα ειχα να σχολιάσω στο θέμα 1-1.5 μήνα αν θυμάμαι καλά.Καλό βράδυ.

Φίλε σου εξηγώ Και δεν καταλαβαίνεις.οκ,πέστα μόνος σου όπως σε βολεύουν.Δεν συνεχίζω.

Όταν ο άλλος δεν έχει τι να πει αυτό κάνει...βλέπεις ότι το λένε πολλοί αυτό που γράφω...εσύ εκει...Τι με νοιάζει εμένα;;Μέτοχος είμαι;

Αν κάποιοι θέλατε, θα μπορούσατε να μαζευτείτε μέσω forums τεχνολογίας και να κάνετε μαζικές ομαδικές καταγγελίες. Το να μπαίνουμε σε ένα forum και απλά να έχουμε έναν να φωνάζει, άλλον να ανεβάζει το χειμερινό πρόγραμμα του Eurosport κλπ το μόνο που κάνουμε είναι μια τρύπα στο νερό. Αν είχα πρόβλημα με την συγκεκριμένη αλλαγή, θα αναλάμβανα την πρωτοβουλία να το κάνω. Για την ιστορία, είχα συμμετάσχει παλαιότερα σε καταγγελία κατά της Forthnet (που οργανώθηκε από γειτονικό forum) για το πρόβλημα με τις χαμηλές ταχύτητες με το εξωτερικό και τα links που έπεφταν σωρηδόν.

Σοβαρα μιλατε τωρα? Τι ειδους καταγγελια δλδ? Αυτοι εχουν δεσει τον γαιδαρο τους για καλα
με αυτους τους ορους του συμβολαιου για καταστασεις που κανεις δεν
πιστευε πριν 2 μηνες οτι θα ισχυσουν.

Σοβαρότατα. Όπως είχε πέσει μαζικά κράξιμο για τους πακετοκόφτες του ΟΤΕ παλαιότερα, όπως όταν είχε γίνει καταγγελία για την Forthnet με ακρόαση από την ΕΕΤΤ. Αν πιστεύετε ότι η ενημέρωση μέσω EPG είναι ανεπαρκής, μπορείτε να πατήσετε στον όρο του συμβολαίου. Θα πρέπει όμως να αποδείξετε το πρώτο, την ανεπάρκεια του EPG.

Για της προσθήκες δεν μπορείς να γραφεις στο σάιτ σου ένα μηνα πριν, έρχεται το bbc, έρχεται το food, ώστε να το μάθουν και στο τελευταίο χωριο (οπου πιθανώς έγιναν και καινούργιες συνδρομές για αυτά τα κανάλια)
Και για της αφαιρέσεις να γραφεις 5 λέξεις 5 μέρες πριν αφαιρεθούν τα κανάλια στο epg (οπου πιθανός να έγιναν καινούργιες συνδέσεις για τα κανάλια που αφαιρέθηκαν)

Αυτό προφανώς έγινε εκ του πονηρού, και συνιστά ανεπαρκείς ενημέρωση, για να μην πω εξαπάτηση μιας και ο πιθανός πελάτης δεν γνώριζε όλες της παραμέτρους πριν αποφασίσει.

Γιαυτο και ο όρος γραφει ότι θα πρέπει να γίνει ενημέρωση με κάθε πρόσφορο τρόπο, ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, υφιστάμενοι και επίδοξοι πελάτες. Και προφανώς σε εύλογο χρονικό διαστημά, όχι 5 μέρες πριν αφαιρέθουν. Ούτε να ρωτάς σχετικά στο facebook, η στο τηλέφωνικο τους κέντρο, 2-3 μέρες πριν αφαιρέθουν και να κάνουν τον κινέζο.

Σε σοβαρή χωρα τα πρόστιμα θα έπεφταν βροχή στον ανάλογο οτε, και εδώ προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες

Kαι όχι μονο αυτό, βγαίνει ο άλλος και λέει ότι είμαστε και ψεύτες, γιατί λέει δεν τον ενημέρωσαν όσοι διέκοψαν :violent-smiley-030:

Μα οταν ο ΟΤΕ εκοψε το history ποιος φανταζοτανε δλδ οτι ο ΟΤΕ
στον επομενο τονο θα φτασει τα 10 κομενα καναλια?
Δλδ αν στη συνεχεια κοψει αλλα 30 καναλια παλι, ολα μελι-γαλα επειδη το γραφει το συμβολαιο
οτι μπορει να βγαζει καναλια οποτε θελει?
Ηταν χρυση ευκαιρια να ξανακυταξει λιγο η ΕΕΤ αυτεπαγγελτα τους ορους των συμβολαιων
των παροχων αλλα τι ψαχνεις τωρα να βρεις θα μου πειτε.

Re: Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Για της προσθήκες δεν μπορείς να γραφεις στο σάιτ σου ένα μηνα πριν, έρχεται το bbc, έρχεται το food, ώστε να το μάθουν και στο τελευταίο χωριο (οπου πιθανώς έγιναν και καινούργιες συνδρομές για αυτά τα κανάλια)
Και για της αφαιρέσεις να γραφεις 5 λέξεις 5 μέρες πριν αφαιρεθούν τα κανάλια στο epg (οπου πιθανός να έγιναν καινούργιες συνδέσεις για τα κανάλια που αφαιρέθηκαν)

Αυτό προφανώς έγινε εκ του πονηρού, και συνιστά ανεπαρκείς ενημέρωση, για να μην πω εξαπάτηση μιας και ο πιθανός πελάτης δεν γνώριζε όλες της παραμέτρους πριν αποφασίσει.

Γιαυτο και ο όρος γραφει ότι θα πρέπει να γίνει ενημέρωση με κάθε πρόσφορο τρόπο, ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, υφιστάμενοι και επίδοξοι πελάτες. Και προφανώς σε εύλογο χρονικό διαστημά, όχι 5 μέρες πριν αφαιρέθουν. Ούτε να ρωτάς σχετικά στο facebook, η στο τηλέφωνικο τους κέντρο, 2-3 μέρες πριν αφαιρέθουν και να κάνουν τον κινέζο.

Σε σοβαρή χωρα τα πρόστιμα θα έπεφταν βροχή στον ανάλογο οτε, και εδώ προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες

Kαι όχι μονο αυτό, βγαίνει ο άλλος και λέει ότι είμαστε και ψεύτες, γιατί λέει δεν τον ενημέρωσαν όσοι διέκοψαν :violent-smiley-030:

Άλλο λέω εγώ άλλο εσύ...δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε...

Δεν λέμε καθόλου άλλο,

Γραφεις: Οκ , έχεις απόλυτο δίκιο!Αλλά γιατί ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς τους 38 που ψήφισαν στο πολ την επιλογή:''Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)'' δεν έχει πει αν ΟΝΤΩΣ έσπασε το συμβόλαιό του??χμμ

Και σου απαντάει ο skysound μεταξύ άλλων ότι για να διακόψεις ζητάνε τον ουρανό με τα αστρα

Και λες: Άρα οι 38 ψήφισαν ψέματα...οκ.

Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες?

O skysound προφανώς εξέφρασε προσωπική άποψη, δεν μίλησε εκ μέρους όλων όσων ψήφισαν ναι.
Kαι από ποτε ήταν προαπαιτούμενο ότι οποιος ψήφισε, ναι ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου, και μετα διέκοψε, έπρεπε να το πει εδώ μέσα, τι "χμμμ" ηταν αυτο

Ναι αλλά δεν βλέπω κάποιον άλλο να διαφώνισε...από αυτους που ψήφισαν ναι θα το κόψω, ΕΝΤΟΣ συμβολαίου, άρα θα πληρώσω το πρόστιμο.