Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Ίσα-ίσα που αυτό είναι λάθος συμπεριφορά γιατί διαχωρίζει τους συνδρομητές σε δύο κατηγορίες, παλαιούς και νυν. Πήγαινε εσύ να διακόψεις για έναν μήνα, ξανακάνε συνδρομή με μηνιαία βάση κι έλα μετά να μας πεις ότι είναι "σωστή συμπεριφορά". Σωστή δεν είναι ότι βολεύει τον καθένα μας αλλά το τι είναι δίκαιο για όλους.

verical το ιδιο κανει κ η cosmote ολοι ανεξαιρετως με τον ιδιο τροπο συμπεριφερονται η εστω με παρομοιους

Εγώ δεν είπα τι κάνει η cosmote. Και η Nova και η cosmote τα ίδια κάνουν. Ειδικά στην πρώτη, σε κάποιο σημείο 10 άτομα είχαν 10 διαφορετικές προσφορές. Διαφωνώ με το σχόλιο περί σωστής συμπεριφοράς από την discovery.

με αφορμη αυτο που λες για τα 10 ατομα ηταν η αφορμη να προσθεσω στα τα λογια σου για cosmote Και υπολοιπους .
καταλαβα την διαφωνια σου ,σαφως κ εκει ειναι διαχωρισμος.

επισης με αυτα και με εκεινα προς το παρον ´και μαλλον δεν θα αλλαξει κατι ουτε η νεα wind tv εχει discovery networks .
στα θεματικα της υπαρχει πιστη αντιγραφη των θεματικων τις cosmote.ισως αυτο να λεει κατι
εγω προσωπικα τα περιμενα μεσα

Ίσα-ίσα που αυτό είναι λάθος συμπεριφορά γιατί διαχωρίζει τους συνδρομητές σε δύο κατηγορίες, παλαιούς και νυν. Πήγαινε εσύ να διακόψεις για έναν μήνα, ξανακάνε συνδρομή με μηνιαία βάση κι έλα μετά να μας πεις ότι είναι "σωστή συμπεριφορά". Σωστή δεν είναι ότι βολεύει τον καθένα μας αλλά το τι είναι δίκαιο για όλους.

Αυτα τα περι διαχωρισμου παλιων-νεων συνδρομητων δεν εχουν καμια σχεση με την περισταση.
Αφορουν τις γνωστες περιπτωσεις ελληνικων παρόχων που δινουν φθηνοτερες προσφορες
στους νεους συνδρομητες χωρις να τις δινουν στους παλαιοτερους.

Εδω εχουμε μια εταιρια που αποφασισε να αυξησει την μηνιαια συνδρομη αλλα σεβαστηκε
την συμφωνημενη τιμη με τους συνδρομητες της, αν και μπορουσε καλιστα να μην το κανει.
Ολες οι εταιριες εχουν το δικαιωμα της αυξησης της συνδρομης ομως ο σεβασμος
των ηδη συμπεφωνημενων με τον συνδρομητη ειναι η απολυτα σωστη συμπεριφορα.
Οπως σωστη συμπεριφορα ειναι το οτι δεν ξυπνας ενα πρωι και βρισκεις αυξημενη τιμη και κομενα καναλια,
και μαλιστα χωρις να μπορεις να διακοψεις τη συνδρομη.

Παρεμπιπτοντως και εγω θα διακοψω μολις τελειωσει το snooker τον Μαιο και θα ξανασυνδεθω οταν ξαναρχισει
σε μερικους μηνες. Και φυσικα θα πληρωσω 5 ευρω αλλα δεν θα αισθανομαι σε καμια
περιπτωση οτι με κοροιδεψανε.

Last edited:
Και η cosmote αύξησε τη συνδρομή, όχι όμως σε όσους είχαν τιμή συμβολαίου. Η μόνη αύξηση που πέρασε από τους εδώ παρόχους ήταν ο φόρος συνδρομητικής. Διακρίσεις κάνεις αυτή τη στιγμή, η καλή discovery, η κακή cosmote. Εσύ δεν αισθάνεσαι ότι σε κοροϊδέψανε, αυτός όμως που πήγε να κάνει νέα συνδρομή ενώ ήξερε για τιμή 2,99 δεν νομίζω να αισθάνεται όπως εσύ. Αν πχ πήγαινες να κάνεις επανασύνδεση τον Φεβρουάριο κι έβλεπες αύξηση, σίγουρα θα σε ενοχλούσε.

Αυτος που θα παει να κανει νεα συνδρομη εαν δεν τον αρεσει η τιμη
απλως δεν κανει συνδρομη και τελειωσε. Δεν υπαρχει κανενας λογος
και με καμια λογικη δεν δικαιουται να αισθανεται εξαπατημενος.
για τον προφανη λογο οτι δεν υπαρχει κανενος ειδους συμβαση μεταξυ αυτου και της εταιριας.

Και σου υπενθυμιζω οτι εσυ εκανες αναφορα αρχικα για κακια discovery και
αυξησεις και εγω απαντησα οτι αυξησεις δεν εγιναν στους
ηδη συνδρομητες παρ'οτι δεν υπηρχε ουτε καν συμβολαιο,
και αυτο δειχνει μονο επαγγελματισμο και αξιοπιστια για την εταιρια.

Και μονο αυτο ελειπε δλδ, να αρχισει ο οτε να μας κανει αυξησεις εντος συμβολαιου.

To θέμα που θίγω δεν είναι καθαυτού το θέμα της αύξησης αλλά η καιροσκοπική τιμολογιακή πολιτική της Discovery. Ξεκινούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί; 67% αύξηση. Δεν είναι θέμα εξαπάτησης αλλά δείγμα της τιμολογιακής τακτικής της Discovery. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτό εδώ το topic κάποιοι υπεράσπιζαν την Discovery λέγοντας (λες και ήξεραν λεπτομέρειες) ότι δεν ζήτησε αύξηση στις διαπραγματεύσεις. Εμένα ο τρόπος με τον οποίο τιμολόγησαν από τα 2,99->4,99 εκμεταλλευόμενοι το γεγονός των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων λέει κάποια πράγματα. Επίσης δεν έκανα λόγο για κακιά. Είπα "Με τέτοιες τακτικές "καρφώνονται" και οι ίδιοι.", κάτι που είναι αληθές.

Καλα, το οτι καρφωθηκαν και οι ιδιοι ειναι δεδομενο για την τιμολογιακη τους τακτικη.
Απλα καποιοι βαλθηκαν να γκρινιαζουν σε διπλο ταμπλο, Cosmote και Nova.

Οι προσθηκες της Cosmote ειναι αρκετα ποιοτικες παρα το γεγονος οτι Discovery Science και Eurosport ειναι αναντικαταστατα.
ΥΓ: Ειλικρινα, το History ηταν απωλεια; Το διαβασα κι αυτο μερικες σελιδες πριν, τι να πω!! :BDGBGDB55:

Καλα, το οτι καρφωθηκαν και οι ιδιοι ειναι δεδομενο για την τιμολογιακη τους τακτικη.
Απλα καποιοι βαλθηκαν να γκρινιαζουν σε διπλο ταμπλο, Cosmote και Nova.

Οι προσθηκες της Cosmote ειναι αρκετα ποιοτικες παρα το γεγονος οτι Discovery Science και Eurosport ειναι αναντικαταστατα.
ΥΓ: Ειλικρινα, το History ηταν απωλεια; Το διαβασα κι αυτο μερικες σελιδες πριν, τι να πω!! :BDGBGDB55:
ναι to historyhd ήταν :(

Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Και μονο αυτο ελειπε δλδ, να αρχισει ο οτε να μας κανει αυξησεις εντος συμβολαιου.

Tι εννοείς εντός συμβολαίου? Γιατί πριν μερικούς μήνες μια χαρά αύξηση έκανε ο ΟΤΕ και στους εντός συμβολαίου

Aλλα όταν κάνει η Discovery αύξηση εκτίθεται
Oταν κάνει ο OTE είναι Παρασκευή

Για ποια αύξηση μιλάς; Υπήρχε αύξηση σε όλους με το τέλος συνδρομητικής. Σε όσους είχαν δέσμευση με συμβόλαιο, τόσο σε Nova όσο και cosmote δεν θυμάμαι άλλη αύξηση.

Δεν αναφέρομαι στο τέλος συνδρομητικής.

Στα τέλη του καλοκαιριού έκανε αύξηση 1 ευρώ, (όχι σε όλους k δεν ξέρω με ποια κριτήρια) πάντως εγώ ήμουν από τους τυχερούς..
Γιαυτο k η γκρίνια μου.. δεν φτάνει που αφαίρεσε τα "ακριβά" κανάλια, έκανε και αύξηση

Kαι για να σε προλάβω ήμουν εντός συμβολαίου, το οποιο έληγε φέτος το καλοκαίρι
Τώρα αν δεν είναι αυτός διαχωρισμός πελατών τότε τη είναι

Last edited:
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ μια εταιρεία θα μου επιτρέψετε να σημειώσω ότι η αύξηση στο Eurosport player έγινε μόνο για τους νέους συνδρομητές με μηνιαία συνδρομή και η ετήσια έμεινε ως είχε. Πιθανόν να έκαναν την αύξηση για όσους σκέφτηκαν να κάνουν συνδρομή μόνο για την διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων και μετά να επανέλθει στην τιμή των 2,99 (η οποία τιμή αν δεν κάνω τόσο λάθος έχει αυτή την αξία ως προσφορά και όχι μόνιμα).

η wind στο δρομο που χαραξε η cosmote οσον αφορα τα θεματικα ντοκιμαντερ.θεωρω οτι οι εξελιξεις αναμεσα σε cosmote-discovery επηρεασαν και διαμορφωσαν το νεο της πακετο.δεν νομιζω οτι αν συνεχιζε η συνεργασια με την discovery η cosmote,η wind θα κινουταν εκτος πεπατημενης προσφεροντας πρωτη viasat nature,explore,crime investigation.βρηκε ετοιμα καναλια πανω που εχει ολοκληρωθει ο υποτιτλισμος και φθηνοτερα.
η discovery ειτε μας αρεσει ειτε οχι παλι βγηκε ζημιωμενη .ισως η καθυστερηση εναρξης του πακετου της wind εν μερει να οφειλοταν και σε αυτο το λογο.ολα αυτα ισως και υποθετικα.
απο την αλλη αν και η nova που βρισκεται σε συζητησεις με την discovery (οπως μας ειχε ενημερωσει το digitaltvinfo https://digitaltvinfo.gr/news/news/...ry-networks-kai-to-proigoymeno-tis-cosmote-tv ) δεν καταφερει να ελθει σε συμφωνια τοτε τα πραγματα για την discovery θα ειναι πολυ ασχημα και δεν θα μου κανει εντυπωση αν δουμε ξανα το πακετο της στην cosmote σε συμφωνια τιμης κοψοχρονιας.
τελος βεβαια λογω του ιστορικου φυσικα και η Nova μπορει να εκμεταλευθει τη μη συμφωνια με την cosmote ,ριχνοντας νερο στο κρασι της η discovery θα μπορουσε να δωσει ολο το πακετο της σε συμφερουσα τιμη .με αυτο το σκεπτικο η Nova θα εβγαινε διπλα κερδισμενη καθως θα μπορουσε να αποκτησει discovery science ,tlc,id extra αυξανοντας και τα προσφερομενα της καναλια,κατι που εχει να κανει χρονια

Κι επίσης η Vodafone που αν και τα έχει, τα χρεώνει. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ξέραμε τι ζητάει η discovery από πλευράς οικ. απαιτήσεων.

η vodafone ειναι η μονη κερδισμενη παντως ,ακομη κ με την χρεωση.χρεωνει 3ευρω συν για science ,animal planet και idx.επισης συντομα παλι θα αποκτησει αλλα 3 νεα καναλια απο την συγχωνευση του cytavision(sundance tv ,cbs reality, vh1 classic) σημαντικη για την πλατφορμα της θεωρω την εισοδο του sundance.
σιγουρα οι νεες οικονομικες απαιτησεις της disc θα ειναι διαφοροποιημενες

Τωρα που θα αρχισουν να ληγουν σιγα-σιγα τα περσινα παμφθηνα καλοκαιρινα συμβολαια
θα προκυψει το ασφαλες συμπερασμα για την μειωση ή οχι, των συνδρομητων της κοσμοτε.

Τωρα για την συμφωνια ή οχι της νοβα με την discovery, οταν μιλαμε για εταιρειες και κερδη,
ολα ειναι πιθανα. Και ακομα πιο ευκολα τωρα που ανοιξε τον δρομο της καταργησης πακετων η cosmote.

Φυσικα η discovery το γνωριζει πολυ καλα, και γι' αυτο το αρθρο γραφει
οτι αναμενεται να κανει καλυτερη προσφορα στη νοβα απο αυτη της cosmote.

6 μηνες εχουν περασει και εχουν ληξει αρκετα συμβολαια.δεν φενεται φυγη.και εγω που τα χα βαλει με cosmote για οτι εγινε παραμενω.και παραμενω γιατι η cosmote αν εξαιρεσουμε το αθλητικο στο θεματικο μου προσφερει την μεγαλυτερη πληθωρα προγραμματος και νομιζω αντικειμενικα την εχει.ασχετως αν θα ηθελα παραπανω εγω η ο καθενας.

Σιγουρα μαζικη φυγη δεν θα υπαρξει, ομως ειναι βεβαιο
οτι η κοσμοτε θα μετρησεις απωλειες μικροτερες η μεγαλυτερες.
Και αυτο γιατι τα περσινα φτηνα καλοκαιρινα συμβολαια που ηταν δηθεν προσφορα
απο εδω και περα θα αρχισουν να ληγουν.