Περί αγοράς..ΟΤΕ

Απάντηση: Re: Περί αγοράς..ΟΤΕ

Προβλέπω πολύ δυσάρεστες εξελίξεις.
Μακάρι στο βάθος του τούνελ να υπάρχει ένα φως και να τελειώνουμε με τους πιο ανίκανους στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία.

μέχρι να έρθουν οι επόμενοι ικανοί συνεχιστές ...
ας το χωνέψουμε, αν ο κόσμος δε βγει στους δρόμους, λίαν συντόμως η Βουλή θα έχει απ'έξω - και επισήμως, γιατί ανεπίσημα υπάρχει ήδη - πωλητήριο ...

Αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι ο ΟΤΕ είναι δικός μας. ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Ο ΟΤΕ ήταν δικός μας κάποτε που ήταν επιχείρηση κοινής ωφέλειας. Από τότε που έπρεπε να παρουσιάζει κέρδη, έπαψε να είναι δικός μου. Εγώ έγινα πελάτης για τον ΟΤΕ. Ένα νούμερο που κατέληηγε στο ψηφιακό του κέντρο, και έπρεπε να αποδίδει κέρδη στην επιχείρηση. Λες και με χάλαγε η αναλογική γραμμή χωρίς τη χρονοχρέωση και οι λογαριασμοί των 5 χιλιάδων δραχμών το δίμηνο. Πόσο πληρώνουμε σήμερα είπαμε;

Και ο τελευταίος που φταίει γι αυτό, μην ξεχνάμε, είναι ο ΟΤΕ.

Ο ΟΤΕ ήταν δικός μας κάποτε που ήταν επιχείρηση κοινής ωφέλειας. Από τότε που έπρεπε να παρουσιάζει κέρδη, έπαψε να είναι δικός μου. Εγώ έγινα πελάτης για τον ΟΤΕ. Ένα νούμερο που κατέληηγε στο ψηφιακό του κέντρο, και έπρεπε να αποδίδει κέρδη στην επιχείρηση. Λες και με χάλαγε η αναλογική γραμμή χωρίς τη χρονοχρέωση και οι λογαριασμοί των 5 χιλιάδων δραχμών το δίμηνο. Πόσο πληρώνουμε σήμερα είπαμε;

Και ο τελευταίος που φταίει γι αυτό, μην ξεχνάμε, είναι ο ΟΤΕ.

και όταν λέμε ΟΤΕ μιλάμε για κυβερνήσεις και στελέχη του ΟΤΕ....

Δυστηχώς ΦΩΣ δεν βλέπω και βλέπω μια κατάσταση που πάει συνεχώς προς το χειρότερο. Δεν ξέρω τι θα γίνει και τι όχι.
Ψάχνω λύσεις για το μέλλον μου και δυστηχώς δυσκολεύομαι, βλέπω τους φίλους να σκίζονται για 700 ευρώ και λέω που θα φτάσει αυτό, βλέπω να βουλιάζουμε και δεν ρίχνει κανείς σχοινί, τι θα γίνει πότε θα κατέβουμε στους δρόμους??

Ποιός μπορεί να οργανώσει κάτι σε αυτή την κολοχώρα, που την καταντήσαν και αυτοί και εμείς έτσι???

ΠΟΤΕ???

Μιά ερώτηση γιά πληροφόρηση.
Οι υπάλληλοι του ΟΤΕ πληρώνονται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό (δηλαδή εμάς) ή από τα ταμεία του ΟΤΕ (δηλαδή μιάς εισηγμένης ΑΕ)?
Γιατί αν ισχύει το 1ο δε το κατάλαβα. Γιατί να πληρώνουμε εμείς τους υπαλλήλους μιάς κερδοφόρας εισηγμένης ΑΕ. Και αν ιοσχύει και πάλι το 1ο σημαίνει ότι τα 800 εκ. κέρδη είναι πλασματικά.

Εν πάσει περιπτώσει. Αρκετά πίσω μας πήγε ο ΟΤΕ ελέω ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ και πάλι συμφερόντων. Τα ξεχάσατε μήπως? Η ήταν καλύτερος εκείνος ο ιδιώτης από αυτόν? Μήπως τελικά μετά από αυτό το μελό μένει μόνο ποίος θα μας δίνει τις μίζες τώρα? Και δε μιλάω γιά κόμματα αλλά γιά άτομα μιάς και η μίζα έπεφτε από τον πρόεδρο μέχρι το θυρωρό. Τα ξεχάσατε κι αυτά?
Ξεχάσατε τα στελέχη που έφευγαν κυνηγημένοι γιά σκάνδαλα και μίζες και την άλλη μέρα έπιαναν δουλειά σε συγκεκριμένη ιδιωτική έταιρεία που ασχολείτο με τις τηλεπικοινωνίες?
Τουλάχιστον τώρα πάι η ΜΙΖΕΝΣ είναι στα πράγματα αλλά θα γλυτώσει τις μίζες που πλήρωνε. Αντε γειά!!!

ΥΓ. Να με συμπαθάτε αν βγήκα λίγο σκληρός αλλά νισάφι πιά. Ποιός δικός μας ΟΤΕ και τρίχες? Τόσα χρόνια τη τσέπη μας απομυζά γιά να ζούνε κάποιοι. Αφού ήταν ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (σαν ΔΕΚΟ που ήταν) με ποιό δικαίωμα εμφάνιζε κέρδη? Από το γα...νο το πάγιο που μας έχει κάτσει βραχνας? Γιά να γίνονται επενδύσεις? Ποιές επενδύσεις? Εδώ μέχρι πριν 4-5 χρόνια ISDN του 60 μας πουλάγανε όταν οι άλλοι ήδη άρχιζαν να βάζουν οπτική ίνα. Και μας λένε σαν κατόρθωμά τους ότι περάσανε μερικά χιλιόμετρα ΟΙ παραμονές των Ολυμπιακών. Μη τα ξεχνάμε αυτά.

ΥΓ 2: Λόγω ΜΙΖΕΝΣ ο ΟΤΕ ούτε και σαν DT θα ξε"κοκκαλιστεί". Οπ´ποτε μην έχετε τέτοιες αυταπάτες.

Last edited:
νομιζω οτι ο ΟΤΕ,ΕΛΤΑ κ.λ.π. εχει δυο ειδων υπαλληλους,τους παλιους που πληρωνονται ως δημοσιοι υπαλληλοι και τους νεους που πληρωνονται απ'τον ΟΤΕ(εταιρεια).Γι αυτο και εφυγαν τοσοι πολλοι με εθελουσια εξοδο και τις σκανδαλωδεις αποζημιωσεις,για να μην τους πληρωνουν αμεσα,αλλα ''εμμεσα''μεσω συνταξιοδοτησης.

αντε ζήτα απο την βονταφον να σου περάσει ιντερνέτ στον Αι Στράτη !!!
η να περάσει χαλκούς και καφαο σε υψόμετρο 2000 μέτρα για 200 ανθρώπους
:ADFAD2:
τα χειρότερα έρχονται !!!!!

Ασε την βονταφον στην ακρη δεν μιλαμε για τσαρλατανους ,
η DT δεν χρειαζετε συστασεις.
Οσο για τον ΟΤΕ τους εχω φαει στην μαπα τοσα χρονια και στην εργασια και στο σπιτι.
Ειμαστε ουραγοι στις τηλεπικοινωνιες στην ευρωπη και γιααυτο σιγουρα δεν ευθηνομαι εγω αλλα ουτε και η βονταφον οπως λες.
Αν θες την γνωμη μου δεν συμφωνω με την πωληση αλλα δεν θελω να δω μια δευτερη ολυμπιακη και να επωφελουνται καποιοι εις βαρος μας.

Ρε τον Τράγκα...

Προβληματική;:flipout:

Kαι μετά στεναχωριέμαι που πάμε και ψηφίζουμε αυτούς που ψηφίζουμε.

Έχετε δίκιο . Καλά μας κάνουν.

Το σπατόσημο ισχύει από το 1992 και δεν αφορά μόνο το αεροδρόμιο στα Σπάτα...

Αφορά όλα τα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας χωρίς να έχει έστω και λίγα ανταποδοτικά ωφέλη για αυτά...

Το γράφω και από εδώ.

Θεσμικοί επενδυτές όπως η Citigroup "ξεφόρτωσαν", πετυχαίνοντας μια σημαντική πτώση στην τιμή της μετοχής του ΟΤΕ. Και συνεχίζω εγώ: Αν οι πελάτες του στραφούν μαζικά προς τους εναλλακτικούς παρόχους, μήπως η DT μας τον επιστρέψει ως "ελαττωματικό"; Λέω, μήπως...

Μήπως lepton εκποιήσουν την τεράστια ακίνητη περιουσία του, για να βγάλουν τα σπασμένα σε δεύτερη φάση;

To ξέρετε ότι μετά το 2011 μπορούν να πουλήσουν όπου γουστάρουν ακόμη και στους Τούρκους;

ΜΟΥ φαίνεται ότι οι απίθανοι κυβερνήτες δεν βάλανε ταφόπλακα στον Ο.Τ.Ε. ,,, θέλω να πιστεύω ότι θα μπούνε και αυτοί μέσα στην κάσα , να ξεμπερδεύουμε !!!
άιντε στο χέρι μας είναι !

έλεγα και εγώ ,,, ετσι απλά θα ψωνίσουμε από την Ρωσία , ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ , έχει αμερικάνικη χροιά ,,, πάρτε από κει αέρια και γκάζια ,,, και δώστε μας την επικοινωνία στα βαλκάνια ,, λύθηκε το αίνιγμα !!!! ( ευτυχώς εντέλει έγινε έτσι , θα μπορούσαν να μας βομβαρδίσουν και να ξεμπερδεύουν !!!! )
μαγκιά κλανιά και ο κ@λ@ς φιλιστρίνι !!! , ο τσαμπουκαλής πολιτικός λόγος απέναντι στην αμερικα !!!!

Re: Απάντηση: Περί αγοράς..ΟΤΕ

To ξέρετε ότι μετά το 2011 μπορούν να πουλήσουν όπου γουστάρουν ακόμη και στους Τούρκους;

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργού, αν η DT θέλει να πουλήσει μετοχές του ΟΤΕ εκτός χρηματιστηρίου, το Ελληνικό κράτος θα έχει ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα.

Γιατί εγώ νομίζω ότι μπερδεύουμε την παραχώρηση του management με την πώληση? Το ποσοστό του ΟΤΕ που πωλείται είναι πολύ μικρό.

Τα 2/3 του ΟΤΕ έχουν πουληθεί εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι όποιος ήθελε, μπορούσε να συγκεντρώσει ποσοστό από το χρηματιστήριο και να πάρει με το έτσι θέλω το management. Αυτό πήγε να γίνει με τη MIG και προσπαθήσε η κυβέρνηση να τη σταματήσει με την απειλή ενός νέου φωτογραφικού νόμου. Αλλά τέτοιοι νόμοι δεν μπορούν πια να σταθούν στην ΕΕ.

Οπότε, είτε θα έπρεπε να δοθεί το management σε κάποιον γρήγορα, που θα μπορούσε η κυβέρνηση να "επιβάλλει" όρους εθνικής σημασίας ή να αφεθεί ο ΟΤΕ στην τύχη του.

Τουλάχιστον έτσι έχω αντιληφθεί την κατάσταση.

:BDGBDGB53:

Εγω δεν καταλαβαίνω ο Πάγκαλος για ποιόν λόγο σκούζει και μιλάει για ποινικές ευθύνες??
Προφανώς συμπεριλαμβάνει και το κόμμα του στο ξεπούλημα τού ΟΤΕ οπότε υπο αυτήν την προϋπόθεση δεκτό το ´περί ποινκών ευθυνών´.
Το 65% του ΟΤΕ πουλήθηκε απι Λογιστή,μην ξεχνιόμαστε..
Και όλο αυτό το show που γινεται αυτές τις μερες στην Βουλή δεν μέ έχει βοηθήσει να καταλάβω ο Γιωργάκης για ποιό λόγο ακριβώς διαμαρτύρεται...
Διαφωνεί για την τιμή πού πουλήθηκε ο ΟΤΕ ή επειδή ξεπουλήθηκε Δημόσια Περιουσία ??
Μάλλον για την τιμή διαφωνεί γιατί αλλοιώς δεν θάχε συναινέσει στο ξεπούλημα τού 65% επι δικών του Κυβερνήσεων...
Μερικοί μάλλον νομίζουν οτι έχουμε πάθει Alzheimer και δεν θυμόμαστε..........

Σπυρο,παιδια,

ολος καβγας γινετε για το θεαθηναι....ο ΟΤΕ που ολοι κατα καιρους βριζαμε για τις ελλιπεστατες υπηρεσιες του, δεν θα ξεχασω νιοπαντρος το 1992 να βαζω μεσω βουλέυτη για ενα νουμερο, θα διοικειται απο Γερμανους

ο Κος Παπανδρεου σκουζει για το management και εν μερη εχει δικιο διοτι και το 51% να εχεις αγορασει απο το Χ.Α αν δεν συμφωνουσε η Ελληνικη κυβερνηση διοικηση δεν θα ειχες

το τι θα γινει στο μελλον ειναι δυσκολο να καταγραφει και ειναι και απο πια πλευρα το βλεπει κανεις...

ο Κος Παπανδρεου σκουζει για το management και εν μερη εχει δικιο διοτι και το 51% να εχεις αγορασει απο το Χ.Α αν δεν συμφωνουσε η Ελληνικη κυβερνηση διοικηση δεν θα ειχες

Αυτό πως προκύπτει για μια ΑΕ εισηγμένη στο χρηματιστήριο; Και ποιος μου λέει εμένα ότι οι μέτοχοι δεν μπορούν να προσφύγουν στην ευρωπαϊκή επιτροπή και να εκπέσει ο νόμος που κρατάει το management στην Κυβέρνηση. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν βάζεις μια ΑΕ στο χρηματιστήριο αν θες να κρατήσεις τον έλεγχο, κρατάς και το 51%. Αλλιώς η συνέλευση είναι που κάνει κουμάντο.