astanapane_10
AVClub Addicted Member
- 4 May 2010
- 1,654
φιλε με 20 ευρω φωτιζεις καλυτερα απο μαγκλαιτ αλλα δεν ξερω για ποσο...παιρνεις κουτσαβλι...πρεπει να ανεβασεις το ''μετοχικο κεφαλαιο'' για να σου δωσουμε καλυτερο παικτη :award:ναι...
έχετε δίκιο.
Πχ στην φτηνή κατηγορία μέχρι 30 ευρώ...
υπάρχει κάτι που θα είναι τόσο αξιόλογο που να μην συγκρίνεται με ό,τι αναφέρθηκε στο πρώτο ποστ.
Αφήστε το νύχτα μέρα.
Κάτι που πραγματικά σύμφωνα με τα λεγόμενά σας να είναι όντως καλός φακός με ένα λεντ (ή δυό ή τρία) στα λεφτά αυτά. Πχ ένας κινέζικος κεφαλιού με 7 λεντ από το τζάμπο κάνει 3 ευρώ και αντίστοιχα ένας από τους κινέζους στα καφενεία πάνω κάτω το ίδιο.
Υπάρχει πχ κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο με 20 ευρώ?
Πχ μπορεί κάτι τέτοιο να φέξει καλύτερα από τον maglite των 3 ή 4 μπαταριών Β που έχω?
ή έστω συγκρίσιμα (γιατί ο mag είναι γαϊδούρι σε βάρος και μεγεθος)
ναι...
έχετε δίκιο.
Πχ στην φτηνή κατηγορία μέχρι 30 ευρώ...
υπάρχει κάτι που θα είναι τόσο αξιόλογο που να μην συγκρίνεται με ό,τι αναφέρθηκε στο πρώτο ποστ.
Αφήστε το νύχτα μέρα.
Κάτι που πραγματικά σύμφωνα με τα λεγόμενά σας να είναι όντως καλός φακός με ένα λεντ (ή δυό ή τρία) στα λεφτά αυτά. Πχ ένας κινέζικος κεφαλιού με 7 λεντ από το τζάμπο κάνει 3 ευρώ και αντίστοιχα ένας από τους κινέζους στα καφενεία πάνω κάτω το ίδιο.
Υπάρχει πχ κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο με 20 ευρώ?
Πχ μπορεί κάτι τέτοιο να φέξει καλύτερα από τον maglite των 3 ή 4 μπαταριών Β που έχω?
κοιτα ο μαγκ φεγγει ή μια δεσμη μακρια η οταν τον περιστρεφεις χανει τρομερα αντιθετα οι νεοι φακοι φεγγουν διαχυτα και μακρια και φωτιζουν καταπληκτικα ενα μεγαλο κομματι μπροστα σου...αυτοι ειναι η μερα με την νυχτα :SFGSFGS5:Πχ μπορεί κάτι τέτοιο να φέξει καλύτερα από τον maglite των 3 ή 4 μπαταριών Β που έχω?
το δικο μου E2DL ειναι αισθητα πιο φωτινος απο rrt-0 ( rcr 123 ) και ρειχνει πιο μακρια. ο RRT-2 θα ρειχνει καλυτερα αλλα εχει μικρο hotspot ( για μενα αχρηστο ). ενω E2DL εχει πολυ μεγαλο και φωτινο hotspot ( πολυ χρησιμο )Αλλαζω λιγο θεμα αφου ειναι περι ανεμων και υδατων...
εχω να πω το εξης.
Εχω εδω και 1 μηνα περιπου τον LX2 και κανα 10 μερες τον E2DL 200 lumens.
Επισης συνεχεια και οπως παντα εχω τον αγαπημενο μου RRT-0.
Να πω την αληθεια για να καταλαβεις την διαφορα των SF με του Jetbeam χρειαζεται να κοιταξεις μακρυα....που το ματι δεν θα καταλαβει και παρα πολλα.
δυστυχως η ευτυχως για μενα και παντα προσωπικη μου αποψη ο RRT-0 με την μια μπαταρια ειναι σχεδον ιδια ισχυς με τους φοβερους SF.
Δηλαδη εγω αναλογιζομαι. Αν αυτος ο μικρος RRT-0 εχει περιπου την ιδια φωτεινοτητα με τους SF τοτε ο RRT-2 τι μπορει να κανει?
Δεν συγκρινω τις δυο εταιριες και την προσφορα τους στην κοινοτητα των φλασαχολικων αλλα καθαρα τους φακους την χρηση τους και την αποδοση τους.
φυσικα οι SF εχουν χρονο εγγυησης και αποδεδειγμενα αξιοπιστια κατι που οι Jetbeam ισως χρειαστουν καποιο χρονο για να πιστουμε.
Εγω εχω τον RRT-0 εδω και μισο χρονο περιπου. αν περασουν δυο χρονια με την χρηση που του κανω και λειτουργει οπως τωρα τοτε θα εχω να πω πως οντως αυτος ο μικρος φακος ειναι ο καλυτερος που εχω.
Και μεχρι στιγμης ειναι ο καλυτερος που εχω για πολλους λογους.
για μια μπαταρια ο RRT-0 - απο τους καλυτερουςεχουν διαφορα στο spot. και για την φωτεινοτητα για μια μπαταρια ο RRT-0 ειναι καλος.
μη τον παιρνεις κωστα , γιατι ειναι υπερτιμημενος, εγω εχω ενα ultrafire με μια 14500 και εχει ιδιες επιδοσεις με 4 φορες λιγοτερο κοστος και warm tint , leio reflektora, αλλα φυσικα κατωτερης ποιοτητας (ελαφρος ). γενικα τα τελευταια μοντελα ultrafire ποιοτηκα αναβαθμιστηκαν ( εξωτερικα ) . ειναι η γνωμη μου, κωστα , και μπορει να ειναι λανθασμενη. νομιζω οτι εχω διαβασει ενα παλιο σου ποστ, που εγραψες οτι ultrafire εχουν σχετικα καλα ηλεκτρονικα και λεδ, ομως ειναι χαλια τα εξωτερικα τους υλικα (ισως και δεν το ειπες εσυ και εγω μπερδευομαι ). για'υτο ειπα - ο RRT-0 ειναι απο τους καλυτερους , οχι ο καλυτερος ( το μειον του -η τιμη )ευτυχως που δεν περισσευουν μουρμουρια..αλλιως θα με ειχες πισει να τον παρω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.