Περί ανέμων και υδάτων..

o Α10 με ΑΑ NIMH ποσο λουμεν βγαζει περιπου? θελω να τον παρω ( αν ξερεις, δεν γραφει πουθενα )

Last edited:
Re: Απάντηση: Περί ανέμων και υδάτων..

Καταλάβα......

για τον Α10κανενας δεν μπορει να ξερει..θα υποθεσω οχι περισσοτερο απο 90-100 πραγματικα

το σκεφτομαι πολυ σοβαρα γιατι δεν το βρισκω πουθενα αλλου φθηνοτερα.

http://www.digitalrev.com/en/sekoni...gory_id=0&match_type=1&time=1,2,3,4,5,6,7,8,9

Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ρε παιδια εχει 400 ευρω. Γιατι μπορουμε να στειλουμε ολοι μαζι ενα email σε ολους τους πωλητες εδω στην Ελλαδα για να εχουμε καλυτερη αντιμετωπιση?

Αν το θες για φακούς, πάρε ένα φθηνό από το DX. Αν το θες και για φωτογραφία, αξίζει να το ψάξεις λίγο παραπάνω.
Εγώ έχω ένα φθηνό από τo DX, και χωρίς να είναι τοπ, κάνει μια χαρά τη δουλειά του με σχετική αξιοπιστία

bMjHv.png

Χμ... 14 μέρες να κάνω login στο CPF. Ηρέμησε η μανία φαίνεται. :p

Ούτε εδώ πολυμπαίνω. Το πήρα απόφαση ότι αν δε βρω ένα καλλιτέχνη να τον πληρώσω μερικές χιλιάδες να μου φτιάξει έναν - δυο φακούς όπως τους θέλω, δεν πρόκειται να τον βρω στο εμπόριο, οπότε... :p

γνωριζει κανεις που μπορουμε να παραγγειλουμε απο ευρωπη με visa τον surefire e2l AA??

yuk και εγω τον θελω τον φακο που ονειρευεσαι. μαλλον με λιγες αλλαγες.

γενικα θελω εν φακο με μπαταρια ατομου που να διαρκει κανα 2 χρονια.

Απάντηση: Re: Περί ανέμων και υδάτων..

γνωριζει κανεις που μπορουμε να παραγγειλουμε απο ευρωπη με visa τον surefire e2l AA??

yuk και εγω τον θελω τον φακο που ονειρευεσαι. μαλλον με λιγες αλλαγες.

γενικα θελω εν φακο με μπαταρια ατομου που να διαρκει κανα 2 χρονια.
surefire e2l AA δεν βρηκα πουθενα ( ευρωπη ) ,ουτε στο ebay.

ρε παιδια εναν φακο τι τον κανει να λεγεται τακτικαλ σε τι διαφερουν απο τους αλλους για εξηγηστε το λιγο οι edc μπορει να ειναι και τακτικαλ η καμμια σχεση

Κοιτα κυριως ειναι πολυ φουμαρολογια......

περα απο την ανθεκτικοτατη κατασκευη και αξιοπισιτα, υπαρχει ενα ακομη σημαντικο χαρακτηριστικο.....οι διακοπτης που επιτρεπει στιγμιαια λειτουργια.....θα αφησω το τεχνικο μερος για αλλη μερα αλλα το πρακτικο ειναι να μπορει ο χρηστης να κανερι αντισιτοιχη χρηση,,,,,δηλαδη να φωτιζει το στοχο στιγμιαια και ανακλαστικα αν δεν θελει να τον φωτισει αλλο να αφηνει το μπουτον κια ο φακος να σβηνει....

οι διακοπτες λεγονται momentary & forward click.η sUrefire μονο τετοιους χρησιμοποιει

.διαφορετικα ο φακος γινεται ενδειξη θεσης και ανακλαστικα τραβα το πυρ των αντιπαλων....η τακτικη ειανι φωτιζουμε στιγμιαια και μετακινουμαστε σε σκοτεινο σημειο....

οι διακοπτες λεγονται momentary & forward click.η sUrefire μονο τετοιους χρησιμοποιει.
και πολυ καλα κανει η surefire γιατι περα απο το επιχειρησιακο κομματι και για τα δικα μου γουστα οι momentary ειναι πιο σωστοι και βολικοι και αντανακλαστικα τους δουλευω καλυτερα..ποσες φορες εχω παει να βαλω αναμμενο φακο στη τσεπη(αντανακλαστικα).

με τη διαφορα οτι τα forward click ειναι επιρρεπη σε τυχαιο αναμα

θα ηθελα μια βοηθεια. Σε λιγες μερες εχει ο πατερας μου γεννεθλια και σκεφτομουν να του κανω ενα δωρο. τι αλλο ενα καλο φακο μιας και τον χρειαζεται.

Ειμαι αναμεσα στον LX2 που εχω σε μεγαλη εκτιμηση και τον E1B.

Περιμενω βοηθεια. Δεν ειναι οικονομικη η διαφορα μου, ως δωρο προς τον πατερα μου δεν κοιταω το οικονομικο....τοσα εχουν κανει οι γονεις για μας.

αντε περιμενω!!!