kospap
Supreme Member
- 31 July 2009
- 8,509
Εγω παλι βλεπω ενα τρι καλο φακουδακι fenix να προσπαθει να κρυφτει ως σουβλακι....
κατσε εννοεις το αντικειμενο στα αριστερα.....ειναι ενας fenix Tk45?
Εγω παλι βλεπω ενα τρι καλο φακουδακι fenix να προσπαθει να κρυφτει ως σουβλακι....
Πολυ πραμα εχει η ιστοσελιδα του φιλου σου. Και ετυχε σε καιρο που ψαχνω για καμια καραμπινα (κανονικη οχι airsoft) αλλα δεν ξερω τι να παρω. Με κινδυνο να ξεφυγουμε απο το θεμα : θελω να παρω μια που να ειναι κατραμι μαυρη, μαλλον σε συνθετικο, να μην χρειαζεται πολυ συντηρηση (κατι σαν τα glock), να μην σκουριαζει καθολου (κατ' αναγκη ελαχιστα). Δεν ξερω αμα θα ειναι επαναληπτικη ή ημιαυτοματη. Μερικα απο αυτα που κοιταω χωρις σειρα:
BENELLI M3 και Μ4 (ακριβες αλλα μαλλον απο τις κορυφαιες)
BENELLI SUPER NOVA
REMINGTON 870 (κλασσικη αξια με πανω απο 10εκατομυρια πωλησεις)
REMINGTON 877 (διαστημικο αλλα γουστοζικο)
MOLOT (αυτο και εαν ειναι εντυπωσιακο)
Το οπλο μαλλον δεν θα παει καθολου για κυνηγι. Αντε καμια σκοποβολη. Περισσοτερο για την φαση που λεμε θα αγοραστει, να λεμε οτι εχουμε ενα καλο.
Εννοειται οτι θα μπει φακος πανω (για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα) με διακοπτη πιεσης (remote switch) και ενα καρο συμπραγκαλα (θα γινει μεταλλαγμενο).
Συγγνωμη για το τελειως εκτος θεματος (περαν του φακου που θα μπει επανω του) αλλα ειμαι στο ψαξιμο.
Δεκτες προτασεις [links - βιβλια - οδηγους αγορας κτλ ] (καλυτερα μαλλον σε πμ για να μην ενοχλουμε στο site).
καλυτερα παρε μια σκοπευτικη καραμπινα αφου δεν θα την χρησιμοποιεις για κυνηγι.στο λεω γιατι ασχολουμε και με τα δυο.
παντως αν θελεις για σκοπευση προτιμησε ενα σουπερ ποζε δικαννο και οχι καραμπινα(αλληλεπιθετο δλδ με τις καννες η μια πανω στην αλλη)
ενταξει οχι και με κοκορια βεβαια εχει αλλη αξια ενα τετοιο.παρε οτι σου κανει κεφι για να το ευχαριστηθεις και αν μενεις αθηνα ελα στο σκοπευτηριο του σχιστου να ριξουμε πιατα.
μια καλη καραμπινα με 1200 παιρνεις.απο αυριο θα σου γραψω καλες προτασεις.εγω εχω baikal δικαννο,απλα εργαλειο αλλα θα σε συμβουλευα καραμπινα baikal ξεχνα το.γενικα τουρκικες και ρωσικες μην κοιταζεις...
ελα φιλε μου ειχα φαει εναν ιο ξεγυρισμενο και ετρεχα με το pc.θα σου γραψω μοντελα αυριο να ξεσκονισω λιγο.τις molot δεν τις ξερω καλα αλλα οι ρωσικες ειναι το κλασσικο που λεμε ''σκυλια'' αλλα απο αυτοματισμους ασ'το.τα ρωσικα φτιαχνονται απο τα λιωμενα μεταλλα των πολεμικων οπλων οποτε μιλαμε για οτι καλυτερο.
Θα παρακαλούσα να μην γίνεται συζήτηση περί όπλων. Χώρια του ότι είναι εκτός θεματολογίας του φόρουμ υπόκεινται και σε ειδική νομοθεσία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.