Από πότε βρε παιδιά τα δεματικά ξεραίνονται στο 6μηνο και από πότε η μονωτική κρατάει περισσότερο;Άκη βγάλε τα δεματικά (σε 6 μήνες θα έχουν ξεραθεί) και βάλε λευκή μονωτική... :SFGSFGSF:
Από πότε βρε παιδιά τα δεματικά ξεραίνονται στο 6μηνο και από πότε η μονωτική κρατάει περισσότερο;Άκη βγάλε τα δεματικά (σε 6 μήνες θα έχουν ξεραθεί) και βάλε λευκή μονωτική... :SFGSFGSF:
Η δική μου εμπειρία συμφωνεί εν μέρει με τον Afam. Όντως τα δεματικά σε 6, άντε το πολύ 12 μήνες, έχουν ξεραθεί τόσο που σπάνε με την παραμικρή πίεση. Είχα πιάσει με δεματικά τα 16πλα diseqc της EMP και σε λιγότερο από ένα χρόνο έσπασαν. Αλλά και από τις ταινίες δεν έχω καλή εμπειρία, κι αυτές ξεραίνονται και γίνονται ένα χάλι μετά.
Ο Αντώνης είναι επαγγελματίας εγκαταστάτης με τη σχετική εμπειρία που απορρέει από αυτή του την ιδιότητα. Εσύ nautilus7 από πόσες εγκαταστάσεις έχεις εμπειρία; Ενδεχομένως να υπάρχουν και διαφορετικές ποιότητες από δεματικά, εγώ πάντως αυτά που αγόρασα από το συνεταιρισμό ηλεκτρολόγων δεν άντεξαν.
Ο Αντώνης είναι επαγγελματίας εγκαταστάτης με τη σχετική εμπειρία που απορρέει από αυτή του την ιδιότητα. Εσύ nautilus7 από πόσες εγκαταστάσεις έχεις εμπειρία;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.