MakisM
Μέλος Σωματείου
- 12 May 2009
- 5,693
Και τι να κάνει η κυβέρνηση; Να κάνει διακρατικές συμφωνίες για καφέ;Πάλι - αναμενόμενα- αυξήσεις στην τιμή του καφέ.
![]()
Θα μας κόψουν και τον καφέ: Αυξάνεται και πάλι η τιμή
Η νέα αύξηση στην τιμή του καφέ είναι διψήφια. Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις που προσφέρουν καφέ να επιβιώσουν.www.news247.gr
Σήμερα της έκανα χειρουργείο….Bonus TIP:
Αν η μηχανή έχει εύκαμπτους σωλήνες είναι πανεύκολο να προστεθεί OPV και να ρυθμιστεί στη σωστή πίεση η μηχανή![]()

Οπότε από εμένα θα πρέπει να γίνει αναθεώρηση .
Με την ίδια μηχανή στο χωριό (9bar) ίδια γραμμάρια ,ίδιος καφές️ ίδιος χρόνος εκχύλισης ίδια θερμοκρασία άλλαζε μόνο ο μύλος και το νερό …Μου άρεσε ο καφές στο χωριό πιο βελούδινος .

Το πρόβλημα στην παραγωγή καφέ (και κακάο) είναι η κλιματική αλλαγή. Όσο έχουμε την πορτοκαλί μάστιγα δεν θα πάμε καλύτερα...Και τι να κάνει η κυβέρνηση; Να κάνει διακρατικές συμφωνίες για καφέ;
Δεν είναι ακριβώς έτσι .Τι αναθεώρηση;
Ο κανόνας είναι 9 bar με κανονικό καλάθι, 10 με τυφλό.
Σκέψου ακόμη ότι και το νερόΊδιο νερό
Βάλε σιλικόνη ειδικά για τρόφιμα (π πιστοποιημένη) στην φούσκα .Είναι από 3d εκτυπωτή και ταιριάζει μια χαρά. Για την διάρκεια ζωή της θα δούμε. Το κόστος της δεν ήταν μεγάλο, απλά τα μεταφορικ
Δεν θα διαφωνήσω ,IMS -PRO -gaggia αυτό .Άντε να οριστικοποιήσω τη ρουτίνα με το IMS Competition καλαθάκι που είναι πολύ απαιτητικό.

Δεν είναι ακριβώς έτσι .
Σκέψου ακόμη ότι και το νερόέχει την σημασία του ας φέρω ένα παράδειγμα νερό με πολύ χλώριο ,όχι καφέ
χλωρίνη θα πιεις
![]()
Είσαι σίγουρος για το 8;;; 3-4 για την Anita και 4-5 για την Anna από όσο έχω διαβάσει. Στη δική μου όντως στο 4 που το έχω μάλλον το offset ίσως να παίρνω και μισό βαθμό περισσότερο. Στους 98 αρχίζει και βγάζει ατμό από κάτω...Οι Lelit έχουν offset 8 βαθμούς.
Πρέπει να το ρυθμίσεις στο PID σου ή απλά να το έχεις υπ όψιν σου όταν ρυθμίζεις τη θερμοκρασία.
Η αριστερή στο παραπάνω βίντεο δεν είναι;;;;Την PL41TEM Pid έχω.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.