Περί Europe Audio

lemon

Supreme Member
3 March 2009
4,069
Γνωρίζει κανείς τι παίζεται με την Europe Audio (http://www.europe-audio.nl) ?

Έχω παραγγείλει από τις 9 Νοεμβρίου κάποια πράγματα, στο information order αναφέρουν ότι απεστάλει στις 13 Νοεμβρίου μέσω Fedex Express (To tracking No είναι κενό) και ακόμη δεν έχω λάβει τίποτα.

Εν τω μεταξύ προσπαθώ μέσω email (3 φορές) στις 17 & 27 & 29/11 αλλά οι καραγκιόζηδες δεν μου απαντάνε...(δεν πιστεύω να απαιτούν να τους γράψω στα Ολλανδικά;)

Έχει κανείς σχετική εμπειρία;

Είχα πάρει κάτι Fostex T925A από αυτούς πριν 3 μήνες. Ηρθαν, με λίγη καθυστέριση αν θυμάμαι καλά.
Κάτι mail που είχα στείλει, απαντήθηκαν πολύ γρήγορα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

Έχω στείλει email και στους 3 λογαριασμούς που έχουν (sales@, purchase@, info@) και δεν μου απαντάνε.

Και τι τους ζητώ! Να μου δώσουν το Tracking No της Fedex, επειδή δεν τα έχω παραλάβει...

Θα τους πάρω αύριο το πρωί, μήπως και βγάλω κάποια άκρη...

Τζίφος και με τη Fedex.

Όσο και να προσπάθησαν με τις πιθανές ημερομηνίες παράδοσης από το τιμολόγιο που έχει εκδόσει η Europe Audio ή από την ημερομηνία αποστολής (13/11) που φαινόταν για ένα διάστημα στο order status μου, όλες οι προσπάθειες δεν απέδωσαν...

Μου πρότειναν ότι εφόσον δεν απαντάνε στα email, να προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά.

Προσωπικά σκέφτομαι να τους στείλω ένα ακόμη email και αν δεν αποκριθούν να προχωρήσω σε καταγγελία μέσω Paypal.

Τζίφος και με τη Fedex.

Όσο και να προσπάθησαν με τις πιθανές ημερομηνίες παράδοσης από το τιμολόγιο που έχει εκδόσει η Europe Audio ή από την ημερομηνία αποστολής (13/11) που φαινόταν για ένα διάστημα στο order status μου, όλες οι προσπάθειες δεν απέδωσαν...

Μου πρότειναν ότι εφόσον δεν απαντάνε στα email, να προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά.

Προσωπικά σκέφτομαι να τους στείλω ένα ακόμη email και αν δεν αποκριθούν να προχωρήσω σε καταγγελία μέσω Paypal.

ρίξε ένα τηλεφωνάκι πρώτα,
και στείλε mail και στις 3 διευθύνσεις που έχουν στη σελίδα τους :

[email protected]
[email protected]
[email protected]

επίσης στείλε και ένα fax,

κάπου θα τους πιάσεις δεν μπορεί ....

Τα email τα έχω στείλει και στα 3 email τους ήδη...αλλά η ιδέα σου μέσω φαξ μου άρεσε!

Για να δούμε και από αυτή την οδό....τι θα γίνει!

Re: Απάντηση: Περί Europe Audio

Φιλε,ειχες καποια ειδηση απο την Europe Audio?

Καλώς ήρθες!

Αντιμετωπίζεις και εσύ κάποιο αντίστοιχο θέμα ?

Οχι.Ισα-ισα.Τους πηρε 10 ημερες να μου βρουν τα ανταλλακτικα αλλα τα παρελαβα κανονικα.Με την DND.Πολυ καλο πακεταρισμα κ.λ.π.Μηπως ειχε καποια parts σαν back order και γι'αυτο καθυστερουν?

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!

Το φαξ το έστειλα, τη Δευτέρα και ακόμη καμία απάντηση. Στη σελίδα τους αρκετά από τα τηλέφωνα που δίνουν είναι κουκουρούκου. Χρησιμοποίησα τρία τηλέφωνά τους - που δίνονται για φαξ - και τελικά μόνο το ένα λειτουργούσε, στα υπόλοιπα βγαίνει μήνυμα από τον ΟΤΕ ότι δεν αντιστοιχεί αριθμός.

Για το φίλο που ρωτά αν υπήρχε κάτι σε αναμονή, ναι ήταν ο τοροειδής μετασχηματιστής της Amplimo. Αλλά ενώ πληρώθηκαν στις 9/11, το order status έδειχνε διαθεσιμότητα (κρατημένα) τα υπόλοιπα και αποστολή του μετασχηματιστή στις 13/11 (Shipping). Μετέπειτα η κατάσταση της παραγγελίας έδειχνε "Shipped" με τιμολόγιο που είχε εκδοθεί στις 19/11 για όλα μαζί.

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά, οι τύποι στην επικοινωνία είναι κουκουρούκου, προσωπικά αποφεύγω να μιλήσω τηλεφωνικά και προσπαθώ με email & fax τα οποία συστηματικά είτε τα αγνοούν είτε δεν τα παραλαμβάνουν γιατί ούτε επιβεβαιωτικό παραλαβής έχω πάρει...

Αύριο θα κοιτάξω τη διαδικασία μέσω Paypal, πως γίνεται να ανοίξω αναφορά προβλήματος...μπας και πάρω πίσω τα περίπου 100ευρώ που τους έδωσα.

Φιλε εγω πηρα καποια πραγματα πριν 2 μηνες και ηρθαν τσακ μπαμ με το ταχυδρομειο. το μονο κακο ειναι οτι ειχα παραγκειλει και πληρωσει φυσικα 2 σωληνες bass reflex και δε μου τα στειλανε. τους εστειλα 3 μαιλ και ουτε φωνη ουτε ακροαση!..αμα μαθεις που ακριβως ειναι στην Ολλανδια εχω ατομο που μπορει να παει να τους βρει αν εχουν κανονικο μαγαζι!

Η επωνυμία της εταιρίας είναι:
BMM Electronics
Struytse Hoeck 196
3224HB, Hellevoetsluis
The Netherlands

Από τα λεγόμενά σου, φαίνεται πως είναι εντελώς αναξιόπιστοι οι τύποι, έχουν στήσει ένα διαδικτυακό μαγαζάκι με τίτλο "Europe-Audio" και αν τα παραλάβεις καλώς, διαφορετικά δεν δίνουν σημασία...

Τελικά άνοιξα αρχείο υπόθεσης στο Κέντρο Επίλυσης Προβλημάτων στο Paypal, γιατί βλέπω ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.
Για να δούμε τι θα γίνει...

Τελικά άνοιξα αρχείο υπόθεσης στο Κέντρο Επίλυσης Προβλημάτων στο Paypal, γιατί βλέπω ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.
Για να δούμε τι θα γίνει...

[/SIZE]

Και πολύ καλά έκανες. Μην τους αφήνουμε τους διάφορους ανεύθυνους και τυχάρπαστους να μας κοροϊδεύουν. Ας απαιτούμε και το τελευταίο λεπτό των χρημάτων που πληρώνουμε...

Σε πρώτη φάση άνοιξα αρχείο υπόθεσης προς επίλυση. Αυτό σύμφωνα με το Paypal είναι μια πρώτη φάση επίλυσης της διένεξης μέσω email, δηλ. αποστέλλει και στους δύο (αγοραστή-πωλητή) το αρχείο της υπόθεσης με ότι έχει συμπεριληφθεί στην αναφορά (στη δική μου περίπτωση τη δική μου αναφορά για το τι έγινε και το πόσο κουκουρούκου είναι...) και δίνει περιθώριο επίλυσης 20 ημερών (να τα βρούνε οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι).
Εάν το πρόβλημα επιλυθεί έχει καλώς και την κλείνει αυτός που την άνοιξε, εάν αφαιθεί ως έχει κλείνει αυτόματα σε 20 μέρες.

Δεν πρόκειται να περιμένω 20 μέρες, δεν υπάρχει λόγος, ήδη παρόλο που έλαβαν το ειδοποιητήριο από το Paypal και πάλι καμία ακρόαση, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας κλείνω τη πρώτη φάση των email και προχωρώ μέσω paypal σε καταγγελία προς απαίτηση επιστροφής χρημάτων.

Θα ενημερώσω για τη συνέχεια...